2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ya konuyla ilgisi yok ama. Düdüklü tencerede suyun Bi miktar çekmesi yani azalması normal midir acaba? Yoksa nasil koyulduysa ayni mi kalmasi gerek..
Bakliyatta çekiyor genelde diye biliyorum

Kizlarr başım çok ağrıyor sizce parol içsem bişey olur mu
Dayanamiyorsan iç tabiiki cnm,.Geçmiş olsun

Down sendromu disinda cocuklarda sorun varsa alinmasi icin komiteye giriyorsunuz ama ulkemizde malesef belli gelisimi sagladiysa alinmasi yasak

hayır zaten ben yaşayamayacağı hayatta kalamayacağı durumlardan bahsediyorum. Aldırma şartlarını bilmiyorum. ama teyzemin gebeliğinde 2li test riskli gelmesine rağmen devam etti gebeliğe. 6. Ayda iç organlarında büyük problemler farkettiler ve aldılar bebeği. Bu tip durumlardan bahsediyorum aslında. Down sendrom riski var genetik anomali var dendiğinde ben de devam etme kararı alırım muhtemelen. O zaman bu test pek bir işe yaramıyor gibi ne bileyim.

Ben test yaptirmaktan yanayim her ne olursa olsun insan kendini ona gore hazirliyor ve daha bilincli oluyor :) umarim her bebek sagsaglim dogar ve bizlere kavusur

Evet çok haklısınız kendimi bosu bosuma geriyorum oysaki çok rahat bir gecen bir gebelik surecim var kıymetini bilemiyorum
Oh maşallah ne güzel, keyfini çıkarın
Ya konuyla ilgisi yok ama. Düdüklü tencerede suyun Bi miktar çekmesi yani azalması normal midir acaba? Yoksa nasil koyulduysa ayni mi kalmasi gerek..
Normal, özellikle kuru bakliyat pişirince bazen içinde su kalmıyor

Kusura bakma bugun yogundum yeni bakabildim. Biogen medikalde yaptirdim. Doktorum burayi tavsiye etti. Ablam da burda yaptirmisti. Eve gelip kan aldilar 10 gune kadar sonucu cikarmis. Doktorum ve benimle paylasacaklar
Teşekkürler, irtibata geçeceğim, benim henüz 9+3. En kısa zamanda iyi haberlerimizi de paylaşırız umarım

Selam kizlar bugun doktor randevum vardi 12 haftalik olduk hersey yolunda sukur ikili icin kan verdim cinsiyetini ogrenmek istiyormusun diye sordular extra onada bakacaklardi istemiyorum dedim ama esim cok ogrenmek istiyor bakalim ilerde ne olacak

Kızlar bende mantar vardı 3 kere falan travazol kullandım geçti ama sürekli kaşıntı yok ara ara oluyor mantar olsa sürekli mi olurdu kaşıntı kreme devam mı etsem kararsizim çünkü kaşıntı yoğun değil ara ara oluyor sizdede var mı bu vajinal kasinti

Bence tam geçene kadar krem kullanmak lazim. Yoksa yine tekrarliyor.

Selam kizlar bugun doktor randevum vardi 12 haftalik olduk hersey yolunda sukur ikili icin kan verdim cinsiyetini ogrenmek istiyormusun diye sordular extra onada bakacaklardi istemiyorum dedim ama esim cok ogrenmek istiyor bakalim ilerde ne olacak
Nasil dayaniyosunuz ben bilmek isterdim hemen

Kız niye istemiyorum dedin ya ben senin adına merak ettim şimdi

Et bence:)) bırakınca yine hortlamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…