2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bizim ekim annelerinde biri öyle yaptı .
doğumda öğrendi büyük bir sabır
Asla dayanamam sanırım

Yaaa nasıl istemedin ben çatlıyorum meraktan şahsen bir de işin hazırlık boyutu var ona göre kıyafetler eşyalar alınacak isim düşünülecek
Isimleri iki cinsiyet icinde hazir daha hamilelik yokken konusuyorduk.. iki yasinda oglum var tum esyalari duruyor ikinciyi istedigimiz icin onada bazen unisex almistim hep mavi degilde sarili kirmizili yesilli turunculu grili falan cok kiyafeti var kizada olur onlar pek bi hazirlik yapmamiza gerek yok gibi
Ben de merak etmiyorum ya herkes edince kendimi bi garip hissettim
Demi eskiden herkes dogumda ogreniyormus
Bizim ekim annelerinde biri öyle yaptı .
doğumda öğrendi büyük bir sabır
Asla dayanamam sanırım
Darisi bana bakalim esimin baskilarina yenik dusmezsem oda destekleseydi daha kolay olurdu ama aileler falanda merak ediyor ablam babasi ogrensin bizede soylesin sen dogumda ogren diyo

Öyle olur mu ya
Ama eğer öğrenmezsen benden sana bi tavsiye eğer normal doğum yapacaksan doğumdan önce hastaneye yatış yaptığında bebeğinin cinsiyetine göre bileklik takıyorlar bu kıza takmışlar ama o an sancıdan falan görmedim diyo bizde sonra da resimlere bakınca farkettik
sezaryende nasıl oluyo bilmiyorum belki onda da hastaneye yatış yapıldıktan sonra takılıyordur

Günaydın kızlar ,
Biz minik tostları görmeye geldik daha salı günü geldik aslında ama kontrol muayenemizi değerlendirdik
Şuan doktoru beklıyoruz burdan tıkınmaya gidicez
Noldu sonuc:) nasilmis bebis

Reactions: H E
Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor?
Pek bakamıyorum buraya. Bulantılarım eskisi kadar olmasa da devam ediyor. Dün kendime hamile pantolonu aldım .
Cinsiyet öğrenen var mi? Benim de haftaya randevum bakalım ne diyecek doktor.
hullaglnc iyiyim cnm idare ediyorum sen nasilsin?

Bilemedim cnm ya kendiminkini bile dogru duzgun hissedemiyorm kiz diye geciyor icimden bakalim
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun

Günaydın kızlar ,
Biz minik tostları görmeye geldik daha salı günü geldik aslında ama kontrol muayenemizi değerlendirdik
Minik tostlar derken ikizmi senin?darısı başıma bir an evvel görmeyi bekliyorum yavrumu ama daha 6 gün var :-(
Selam benimde çok şükür iki gündür mide ağrım yok gibi..cuma bende gidicem ama sanırım çok erken söylemezler..devlete gidicem ben bide,hiç umudum yok yani o yönde...

Günaydın kızlar ,
Günaydın
Ya çok heyecanlı güzel haberlerle gel bizleri merakta bırakma

Reactions: H E
Bugün 9+3 teyim mide bulantım 8. haftada kesildi şu an hiç kasık ağrım yok acaba bebeğe birşey mi oldu çok korkuyorum.

Selam benimde çok şükür iki gündür mide ağrım yok gibi..cuma bende gidicem ama sanırım çok erken söylemezler..devlete gidicem ben bide,hiç umudum yok yani o yönde...
Ben de devlete gidicem o yüzden cinsiyet görebileceğini sanmıyorum. Aslında özele gitmek isterdim ama tekrar tiroid tahlili yaptırmam lazim o yüzden devlete gidicem.

Bugün 9+3 teyim mide bulantım 8. haftada kesildi şu an hiç kasık ağrım yok acaba bebeğe birşey mi oldu çok korkuyorum.
Birşey olmamıştır inşallah canım gönlünü ferah tut. Benim başından beri hiç belirtim yok zaten bı süre sonra kesiliyormus bulantilar. Randevun ne zaman

Canım ben mantarla ilgili kocakarı ilacı biliyorum yapan kişi de mantardan çok çekmiş ama hemen söktü geçirdi dedi bana biraz garip geldi ama yapmak istersen diye söyleyeyim zeytinyağını tavada kızdırdıktan sonra yumurta beyazı pişirmiş (tam emin olamadım beyazı mı) sonra hafif soğuyunca o bölgeye koymuş hemen mantarı söktü çok rahatladım demişti tabii bana bu çok garip geldi ama ilaç kullanamadığımız için belki aklına yatar diye yazdım

Selam canım ben de hamile pantolonu aldım Eski pantolanlarin düğmeleri kapanmıyor artık giyemiyordum. Sağlıklı günlerde giyeriz inşallah

Ben de devlete gidicem o yüzden cinsiyet görebileceğini sanmıyorum. Aslında özele gitmek isterdim ama tekrar tiroid tahlili yaptırmam lazim o yüzden devlete gidicem.
Tiroid yüksek mi çıktı sizin benimde yüksek ama daha doktora gidemedim haftaya gidicem inşallah

Bizde de kan uyuşmazlığı var 28. Haftada korunma iğnesi vuruldum, doğumdan 1 gün sonra da rhogam iğnesi vuruldum ikinci gebelikte de koruyormuş:))
Bir ortak noktamız daha var inşallah cinsiyette istediğimiz gibi bir ortak noktamiz olur bende doğumdan sonrada iğne oldum ama benim bi hemşire arkadaşım var sağolsun felaket tellali gibi anlattı herseyi ben normal bir rutin test yapacağım sunarken testin sonucuna göre gebeliğin bile sonlanabilir dedi dogumdan hemen sonra bende igne olmustum bakalım pazartesi test yapacağım inşallah güzel şeyler çıkar ortaya

Ayy bende heceyecanlandım 1 hafta sonra kesin haber ver beni de etiketle hatta çook merak ettim inşallah sağlıklı güzel bir kızdır benim randevum 4 Aralık daha çok var
Yaa benimde 10 aralıkta zaman geçmek bilmiyor cinsiyeteri öğrensek kalan sure daha kolay geçecek sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…