Bizim ekim annelerinde biri öyle yaptı .Surpriz olsun diyorumilkiyle ayni gidiyor simdilik hersey ayni doktora hastaneye gidiyorum boyle daha heyecanli olacak ikinci hamilelik diye oyle dusunuyorum ama esim benimle ayni fikirde degil zaten cok sikistiriyor bir sonraki randevunda hemsireye esime surpriz Parti yapacam ona bana soylediginizi soylemeyin deyip ogrenecem diyo
Bilemedim cnm yaBenim kutumda ne hissediyorsun peki
Isimleri iki cinsiyet icinde hazir daha hamilelik yokken konusuyorduk.. iki yasinda oglum var tum esyalari duruyor ikinciyi istedigimiz icin onada bazen unisex almistim hep mavi degilde sarili kirmizili yesilli turunculu grili falan cok kiyafeti var kizada olur onlar pek bi hazirlik yapmamiza gerek yok gibiYaaa nasıl istemedinben çatlıyorum meraktan şahsen bir de işin hazırlık boyutu var ona göre kıyafetler eşyalar alınacak isim düşünülecek
Demi eskiden herkes dogumda ogreniyormusBen de merak etmiyorum ya herkes edince kendimi bi garip hissettim
Darisi bana bakalim esimin baskilarina yenik dusmezsemBizim ekim annelerinde biri öyle yaptı .
doğumda öğrendi büyük bir sabır
Asla dayanamam sanırım
Öyle olur mu yaIsimleri iki cinsiyet icinde hazir daha hamilelik yokken konusuyorduk.. iki yasinda oglum var tum esyalari duruyor ikinciyi istedigimiz icin onada bazen unisex almistim hep mavi degilde sarili kirmizili yesilli turunculu grili falan cok kiyafeti var kizada olur onlar pek bi hazirlik yapmamiza gerek yok gibi
Demi eskiden herkes dogumda ogreniyormus
Darisi bana bakalim esimin baskilarina yenik dusmezsemoda destekleseydi daha kolay olurdu ama aileler falanda merak ediyor ablam babasi ogrensin bizede soylesin sen dogumda ogren diyo
Noldu sonuc:) nasilmis bebisGünaydın kızlar ,
Biz minik tostları görmeye geldikdaha salı günü geldik aslında ama kontrol muayenemizi değerlendirdik
Şuan doktoru beklıyoruz burdan tıkınmaya gidicez
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsunBilemedim cnm yakendiminkini bile dogru duzgun hissedemiyorm kiz diye geciyor icimden bakalim
Minik tostlar derken ikizmi senin?darısı başıma bir an evvel görmeyi bekliyorum yavrumu ama daha 6 gün var :-(Günaydın kızlar ,
Biz minik tostları görmeye geldikdaha salı günü geldik aslında ama kontrol muayenemizi değerlendirdik
Selam benimde çok şükür iki gündür mide ağrım yok gibi..cuma bende gidicem ama sanırım çok erken söylemezler..devlete gidicem ben bide,hiç umudum yok yani o yönde...Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor?
Pek bakamıyorum buraya. Bulantılarım eskisi kadar olmasa da devam ediyor. Dün kendime hamile pantolonu aldım .
Cinsiyet öğrenen var mi? Benim de haftaya randevum bakalım ne diyecek doktor.
hullaglnc iyiyim cnm idare ediyorum sen nasilsin?
GünaydınGünaydın kızlar ,
Ben de devlete gidicem o yüzden cinsiyet görebileceğini sanmıyorum. Aslında özele gitmek isterdim ama tekrar tiroid tahlili yaptırmam lazim o yüzden devlete gidicem.Selam benimde çok şükür iki gündür mide ağrım yok gibi..cuma bende gidicem ama sanırım çok erken söylemezler..devlete gidicem ben bide,hiç umudum yok yani o yönde...
Birşey olmamıştır inşallah canım gönlünü ferah tut. Benim başından beri hiç belirtim yok zaten bı süre sonra kesiliyormus bulantilar. Randevun ne zamanBugün 9+3 teyim mide bulantım 8. haftada kesildi şu an hiç kasık ağrım yok acaba bebeğe birşey mi oldu çok korkuyorum.
Canım ben mantarla ilgili kocakarı ilacı biliyorum yapan kişi de mantardan çok çekmiş ama hemen söktü geçirdi dedi bana biraz garip geldi ama yapmak istersen diye söyleyeyim zeytinyağını tavada kızdırdıktan sonra yumurta beyazı pişirmiş (tam emin olamadım beyazı mı) sonra hafif soğuyunca o bölgeye koymuş hemen mantarı söktü çok rahatladım demişti tabii bana bu çok garip geldi ama ilaç kullanamadığımız için belki aklına yatar diye yazdımEvet öyleymiş geçen sene olmuştum ama o çok beterdi o yüzden mantardan şüphelenmemiştim ama Sağlık ocağında belirtisiz mantar olabilir sadece kaşınmayla dedi dr neyse ben genede süreyim belki tam biter 3 kere sürmede azaldıysa belki kökten biter bakalim
Selam canım ben de hamile pantolonu aldımSelam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor?
Pek bakamıyorum buraya. Bulantılarım eskisi kadar olmasa da devam ediyor. Dün kendime hamile pantolonu aldım .
Cinsiyet öğrenen var mi? Benim de haftaya randevum bakalım ne diyecek doktor.
hullaglnc iyiyim cnm idare ediyorum sen nasilsin?
Randevum cuma günü 12 'de inşallah. Kasık ağrında mı olmadı?Birşey olmamıştır inşallah canım gönlünü ferah tut. Benim başından beri hiç belirtim yok zaten bı süre sonra kesiliyormus bulantilar. Randevun ne zaman
Tiroid yüksek mi çıktı sizin benimde yüksek ama daha doktora gidemedim haftaya gidicem inşallahBen de devlete gidicem o yüzden cinsiyet görebileceğini sanmıyorum. Aslında özele gitmek isterdim ama tekrar tiroid tahlili yaptırmam lazim o yüzden devlete gidicem.
Bir ortak noktamız daha var inşallah cinsiyette istediğimiz gibi bir ortak noktamiz olurBizde de kan uyuşmazlığı var 28. Haftada korunma iğnesi vuruldum, doğumdan 1 gün sonra da rhogam iğnesi vuruldum ikinci gebelikte de koruyormuş:))
Kan uyuşmazlığı nasil oluyor cnm benm kanim arh+ esimin arh - yok sanirim bizdeBizde de kan uyuşmazlığı var 28. Haftada korunma iğnesi vuruldum, doğumdan 1 gün sonra da rhogam iğnesi vuruldum ikinci gebelikte de koruyormuş:))
4 aralikta belli olur mu cnm cinsiyeti benmde 4 aralik randevu bakalm :)Karantinam 2 Aralık'ta bitiyor randevu da 4 Aralık'ta iki hafta var daha cinsiyetini öğrenmeme yani senden ne haber:))
Yaa benimde 10 aralıktaAyy bende heceyecanlandım 1 hafta sonra kesin haber ver beni de etiketle hatta çook merak ettiminşallah sağlıklı güzel bir kızdır benim randevum 4 Aralık daha çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?