2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Selam kizlar bugun doktor randevum vardi 12 haftalik olduk hersey yolunda sukur ikili icin kan verdim cinsiyetini ogrenmek istiyormusun diye sordular extra onada bakacaklardi istemiyorum dedim ama esim cok ogrenmek istiyor bakalim ilerde ne olacak
Yaa valla soğuk kanliliginizi tebrik ederim ben dayanamaz ogrenirdim sanırım hatta sırf en son ogrenecegim diye cinsiyet balonu alalım hatira olur diyen kardesimle bile inatlasiyorum

O ultrasonda belli oluyor canım bebeğin kaç hafta olduğu benimkide 1 hafta geriden geliyor dr normal dedi
Dilara sana bişey soracam sanırım senin bebeğinde geç döllenmişti bir hafta geriden geliyordu. Adet tarihime göre 10+4 üm ama bebeğin boyutuna göre 10+0 ım . Acaba bu fark kapanır mı kötü mü ? Senin farkın nasıl kapandı? Çok tedirginim.

Randevum cuma günü 12 'de inşallah. Kasık ağrında mı olmadı?
Benim de cuma günü randevum. Başından beri kasık ağrım olmadı hiç sadece göğüslerde hassasiyet vardı o bile yok gibi şimdi. Ben de bazen tedirgin oluyorum acaba birşey mi oldu diye sonra dualarla rahatlatıyorum içimi. Sanırım herkeste var bu kaygılar içini ferah tut Rabbim korusun yavrularımızı

Kan uyuşmazlığı nasil oluyor cnm benm kanim arh+ esimin arh - yok sanirim bizde
Anne rh- , baba rh+ pozitifse kan uyuşmazlığı oluyor sizde uyuşmazlık yok aslında çok korkulcak biseyde değil sadece ben google ve hemşire arkadasimin gazına fazla geldim korktum

Ben de devlete gidicem o yüzden cinsiyet görebileceğini sanmıyorum. Aslında özele gitmek isterdim ama tekrar tiroid tahlili yaptırmam lazim o yüzden devlete gidicem.
Özel muayne ücreti ne kadara gidiyorsun?ben burda araştırdım en uygun 120tl

İlk çocuğumda benimde uyumlu değildi ultrasonla, dr sıkıntı görmedi

İlk çocuğumda benimde uyumlu değildi ultrasonla, dr sıkıntı görmedi
Benim ilkinde fark git gide açıldı .. ondan korkuyorum açılmaz umarım. Sizin sonuna kadar farkla mı devam etti yoksa bir yerden sonra kapandımı

Erkekse o hafta net gözüküyormuş benim randevuyu kendisi verdiği için kendim hiç randevu alamıyorum büyük ihtimal 15. haftada gene çağırır 2 haftaya bir gidiyorum
Ben devlete gittiğim için kendim alıyorum
Böyle düşününce mantıklı aslında, ama her şeyi merak eden ben böyle bir hazırlığım olsa da öğrenmek isterdim kesin
Ben de sana yazacaktım bu gün kaç gündür yoksun nerelerdesin diye girdim sen yazmışsın

Bende de bu durum var. Hem geriden geliyor, hem yavaş büyüyor. Bir haftada sadece 4 günlük büyümüştü en son. Kese boyutu da 5+6'da 9.42 idi. Böyle olup sonradan düzelen var mı acaba ben de merak ediyorum

ay aynı ben benim de eşim çok merak ediyor ben hiç etmiyorum. Bir sorun çıkmasın da. Kıyafetlerini eşyalarını da pembe mavi almayı sevmem zaten. Nevresimler beyaz. Kıyafetler yeşilli sarılı kırmızılı iyidir

Benim 6 gün geriydi aşkım 7 +3 olması lazımdı 6+4 cıktı çarşamba günü gittiğimde tam adet günümle uyumlu olmuştu 10+3 dedi dr bende şaşırdım tam haftasına gelmiş dedi ben beslenmeme falan çok dikkat ediyorum belki ondan gelişimi normale dönmüştür ama seninde normaldir canım sıkıntı olsa doktor söylerdi bana vitamin bile vermedi gayet dikkatli ve düşünceli annesin böyle devam et dedi

O kaygilar hiç bitmiyor daha çarşamba günü gördüm bebisimi ama bugün gene tedirdiginim bence doğana kadar hep tedirgin olacağız annelik iç güdüsü

Bize bunu evlenirken söylemişlerdi biliyor musun,hani kimliklere falan bakarken sizde kan uyuşmazlığı var demişlerdi sonra araştırmıştık bizde kötü birşey olmadığını gördük,ilk duyduğumuzda kimyanız uyuşmuyor dediler sandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…