Yaa valla soğuk kanliliginizi tebrik ederimSelam kizlarbugun doktor randevum vardi 12 haftalik olduk hersey yolunda sukur ikili icin kan verdim cinsiyetini ogrenmek istiyormusun diye sordular extra onada bakacaklardi istemiyorum dedim ama esim cok ogrenmek istiyor bakalim ilerde ne olacak
Dilara sana bişey soracam sanırım senin bebeğinde geç döllenmişti bir hafta geriden geliyordu. Adet tarihime göre 10+4 üm ama bebeğin boyutuna göre 10+0 ım . Acaba bu fark kapanır mı kötü mü ? Senin farkın nasıl kapandı? Çok tedirginim.O ultrasonda belli oluyor canım bebeğin kaç hafta olduğu benimkide 1 hafta geriden geliyor dr normal dedi
Benim de cuma günü randevum. Başından beri kasık ağrım olmadı hiç sadece göğüslerde hassasiyet vardı o bile yok gibi şimdi. Ben de bazen tedirgin oluyorum acaba birşey mi oldu diye sonra dualarla rahatlatıyorum içimi. Sanırım herkeste var bu kaygılar içini ferah tut Rabbim korusun yavrularımızıRandevum cuma günü 12 'de inşallah. Kasık ağrında mı olmadı?
Anne rh- , baba rh+ pozitifse kan uyuşmazlığı oluyor sizde uyuşmazlık yokKan uyuşmazlığı nasil oluyor cnm benm kanim arh+ esimin arh - yok sanirim bizde
Özel muayne ücreti ne kadara gidiyorsun?ben burda araştırdım en uygun 120tlBen de devlete gidicem o yüzden cinsiyet görebileceğini sanmıyorum. Aslında özele gitmek isterdim ama tekrar tiroid tahlili yaptırmam lazim o yüzden devlete gidicem.
İlk çocuğumda benimde uyumlu değildi ultrasonla, dr sıkıntı görmediDilara sana bişey soracam sanırım senin bebeğinde geç döllenmişti bir hafta geriden geliyordu. Adet tarihime göre 10+4 üm ama bebeğin boyutuna göre 10+0 ım . Acaba bu fark kapanır mı kötü mü ? Senin farkın nasıl kapandı? Çok tedirginim.
Benim ilkinde fark git gide açıldı .. ondan korkuyorum açılmaz umarım. Sizin sonuna kadar farkla mı devam etti yoksa bir yerden sonra kapandımıİlk çocuğumda benimde uyumlu değildi ultrasonla, dr sıkıntı görmedi
Ben devlete gittiğim için kendim alıyorumErkekse o hafta net gözüküyormuş benim randevuyu kendisi verdiği için kendim hiç randevu alamıyorum büyük ihtimal 15. haftada gene çağırır 2 haftaya bir gidiyorum
Böyle düşününce mantıklı aslında, ama her şeyi merak eden ben böyle bir hazırlığım olsa da öğrenmek isterdim kesinIsimleri iki cinsiyet icinde hazir daha hamilelik yokken konusuyorduk.. iki yasinda oglum var tum esyalari duruyor ikinciyi istedigimiz icin onada bazen unisex almistim hep mavi degilde sarili kirmizili yesilli turunculu grili falan cok kiyafeti var kizada olur onlar pek bi hazirlik yapmamiza gerek yok gibi
Demi eskiden herkes dogumda ogreniyormus
Darisi bana bakalim esimin baskilarina yenik dusmezsemoda destekleseydi daha kolay olurdu ama aileler falanda merak ediyor ablam babasi ogrensin bizede soylesin sen dogumda ogren diyo
Ben de sana yazacaktım bu gün kaç gündür yoksun nerelerdesin diye girdim sen yazmışsınSelam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor?
Pek bakamıyorum buraya. Bulantılarım eskisi kadar olmasa da devam ediyor. Dün kendime hamile pantolonu aldım .
Cinsiyet öğrenen var mi? Benim de haftaya randevum bakalım ne diyecek doktor.
@hullaglnc iyiyim cnm idare ediyorum sen nasilsin?
Birisi negatif diyeri pozitif olunca uyusmazlik oluyor sizin + esinizin - ise uyusmazlik varKan uyuşmazlığı nasil oluyor cnm benm kanim arh+ esimin arh - yok sanirim bizde
Bende de bu durum var. Hem geriden geliyor, hem yavaş büyüyor. Bir haftada sadece 4 günlük büyümüştü en son. Kese boyutu da 5+6'da 9.42 idi. Böyle olup sonradan düzelen var mı acaba ben de merak ediyorumDilara sana bişey soracam sanırım senin bebeğinde geç döllenmişti bir hafta geriden geliyordu. Adet tarihime göre 10+4 üm ama bebeğin boyutuna göre 10+0 ım . Acaba bu fark kapanır mı kötü mü ? Senin farkın nasıl kapandı? Çok tedirginim.
Sizde yok,anne - baba + olursa oluyor:))Kan uyuşmazlığı nasil oluyor cnm benm kanim arh+ esimin arh - yok sanirim bizde
Aslında sadece anne - baba + ise olmuyor mu doktor bize öyle söyledi tam tersi birşey olmuyor dediBirisi negatif diyeri pozitif olunca uyusmazlik oluyor sizin + esinizin - ise uyusmazlik var
Anne negatifse olur. Babanin negatif olmasi bişey ifade etmez.Birisi negatif diyeri pozitif olunca uyusmazlik oluyor sizin + esinizin - ise uyusmazlik var
Evet sadece bu durumda oluyor.Aslında sadece anne - baba + ise olmuyor mu doktor bize öyle söyledi tam tersi birşey olmuyor dedi
Isimleri iki cinsiyet icinde hazir daha hamilelik yokken konusuyorduk.. iki yasinda oglum var tum esyalari duruyor ikinciyi istedigimiz icin onada bazen unisex almistim hep mavi degilde sarili kirmizili yesilli turunculu grili falan cok kiyafeti var kizada olur onlar pek bi hazirlik yapmamiza gerek yok gibi
Demi eskiden herkes dogumda ogreniyormus
Darisi bana bakalim esimin baskilarina yenik dusmezsemoda destekleseydi daha kolay olurdu ama aileler falanda merak ediyor ablam babasi ogrensin bizede soylesin sen dogumda ogren diyo
12+6 da gitmiş olacağım:)) en azından tahmin yapar bence4 aralikta belli olur mu cnm cinsiyeti benmde 4 aralik randevu bakalm :)
Ay evet ya öyle bir rahatlayacağım kiYaa benimde 10 aralıktazaman geçmek bilmiyor cinsiyeteri öğrensek kalan sure daha kolay geçecek sanki
Benim 6 gün geriydi aşkım 7 +3 olması lazımdı 6+4 cıktı çarşamba günü gittiğimde tam adet günümle uyumlu olmuştu 10+3 dedi dr bende şaşırdım tam haftasına gelmiş dedi ben beslenmeme falan çok dikkat ediyorum belki ondan gelişimi normale dönmüştür ama seninde normaldir canım sıkıntı olsa doktor söylerdi bana vitamin bile vermedi gayet dikkatli ve düşünceli annesin böyle devam et dediDilara sana bişey soracam sanırım senin bebeğinde geç döllenmişti bir hafta geriden geliyordu. Adet tarihime göre 10+4 üm ama bebeğin boyutuna göre 10+0 ım . Acaba bu fark kapanır mı kötü mü ? Senin farkın nasıl kapandı? Çok tedirginim.
O kaygilar hiç bitmiyor daha çarşamba günü gördüm bebisimi ama bugün gene tedirdiginim bence doğana kadar hep tedirgin olacağız annelik iç güdüsüBenim de cuma günü randevum. Başından beri kasık ağrım olmadı hiç sadece göğüslerde hassasiyet vardı o bile yok gibi şimdi. Ben de bazen tedirgin oluyorum acaba birşey mi oldu diye sonra dualarla rahatlatıyorum içimi. Sanırım herkeste var bu kaygılar içini ferah tut Rabbim korusun yavrularımızı
Bize bunu evlenirken söylemişlerdi biliyor musun,hani kimliklere falan bakarken sizde kan uyuşmazlığı var demişlerdi sonra araştırmıştık bizde kötü birşey olmadığını gördük,ilk duyduğumuzda kimyanız uyuşmuyor dediler sandıkBir ortak noktamız daha var inşallah cinsiyette istediğimiz gibi bir ortak noktamiz olurbende doğumdan sonrada iğne oldum ama benim bi hemşire arkadaşım var sağolsun felaket tellali gibi anlattı herseyi ben normal bir rutin test yapacağım sunarken testin sonucuna göre gebeliğin bile sonlanabilir dedi dogumdan hemen sonra bende igne olmustum bakalım pazartesi test yapacağım inşallah güzel şeyler çıkar ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?