2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar göbüşü büyümeye başlayan var mı ne zaman beliriyor çok merak ediyorum, benim önceden de hamiş gibi bir alt göbüşüm olduğu için anlayamıyorum ki zaten benim haftamda göbüş belli olmaz

Sagol canim bana prediyabetsin dediler ilerleyen zaman da eninde sonunda tip2 diyabet olacaksin.. diyet ve sporla bunu oteleyebildigin kadar otelemek senin elinde dediler.. isin garibi bizim ne Anne nede baba tarafinda hic seker hastasi yok ama geldi Beni buldu sende yaptir hem icin rahat olur.. oncesinde bi sikinti yoksa gebelikten kaynakli insulin direnci 24. Hafta civari ortaya cikiyor diye biliyorum o siralar doktorlar zaten seker yuklemesi oneriyor ama onceden bi kan testi vermekte yarar var..

Ahh inşallah ama bence bu güzel topigin guzel bebekleri bizleri uzmeyecek güzelce zamaninda dünyaya gelicekler Allah in izniyle

Banada burun kemigi ile ilgili bisey demediler daha kan sonucum cikmadi ama ense kalinligi 1.67 cikti.. ikinin altindaki her deger guzel demislerdi sizin degerde cok guzel moralinizi bozmayin.. yastan falan mi yuksek cikti acaba??

Yoktu canim icini ferah tut bol su ic ve dinlen pazartesi gunu ultrasonda kipirtilari gorursun insallah

Benimde muhtemel doğum tarihim 01.06.2016 yaşım 25 ikinci gebelik

İyiki karbonat yapmamisim keşke rusada bakmasaydim umarım ben kafayı yemeden kızım kendıni gosterir
Rus takvimine hiç bakmayın tamamen yanlış ben çevremdekilere baktım ne derse tersi çıktı. Benim kocamda kız çocuklarını çok sever ama ben erkek hissediyorum ayy canım oğluşum kız olursa şok olucam

Inşallah bebeğin seninledir canım

Bizimde istanbuldaki evimiz küçük burdaki evim çok büyük 2 tane çocuk odası var. Salonumuz kirleniyor tv karşısında bi şeylerde yiyoruz ama bizim rahatımızdan önemli değil. Ferah, geniş oturuyoruz. Bebek oluncada istediği odayı kırsın döksün . Misafir gelecek diye bir odayı komple kapatmak mantıklı gelmiyor ev 1 oda daha eksik oluyor öyle olunca. Boşverin sizde 2 çocukla dağınıklık olabilir. Bunu dert eden evinize gelmesin zaten.

Hahaha aynen yaaa sağlıkları yerinde olsunda

Kafama göre kullansam olmazmı acaba .? Doktora mı sorsam önce ?

d vitaminini ben sormuyorum öğrendim artık. Romatizmam var da. Hiç düşürmemem gerekiyor benim. Devit 3 ampul alın kullanın. 5-6 lira bir şey. Çok düşük olunca o kullanılır zaten. O bir yükseltir. Sonrası için kullanacağınız damlayı doktora sorabilirsiniz.

Çok haklısınız ama iste insanlar konuşmak için o kadar yer ariyorki anlatamıyosun yani onların ne diyecekleri benim cocuklarimin mutluluğundan yada rahatım dan önemli değil elbette haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…