5+6 haftada gittim ama keseyi degil bebegi olcdu canim oda 4.45 cikmisdi simdi kac haftaliksin bebek olusunca keseyi olc meye devam ediyorlarmiki pek anlamiyorum kese boyu bebek boyu kusurabakma dr hersey yolunda deyince fazla arastirmiyorum yoksa kafama takilir uzulurum
5+6 haftada gittim ama keseyi degil bebegi olcdu canim oda 4.45 cikmisdi simdi kac haftaliksin bebek olusunca keseyi olc meye devam ediyorlarmiki pek anlamiyorum kese boyu bebek boyu kusurabakma dr hersey yolunda deyince fazla arastirmiyorum yoksa kafama takilir uzulurum
Bi arkadaşta oğullarımda uyuyamazdım yazmış. Benimde bildiğim kıza hamileler daha yorgun halsiz oluyormuş erkeklerde daha enerjik olunuyormuş. Ay durun nolursunuz Çin takvimi erkek diyor, hamile olduğumu bilmiyodum bi yakınım beni hamile görmüş oğlum oluyomuş ben bu fikre çok alıştım
Bi arkadaşta oğullarımda uyuyamazdım yazmış. Benimde bildiğim kıza hamileler daha yorgun halsiz oluyormuş erkeklerde daha enerjik olunuyormuş. Ay durun nolursunuz Çin takvimi erkek diyor, hamile olduğumu bilmiyodum bi yakınım beni hamile görmüş oğlum oluyomuş ben bu fikre çok alıştım
Canım ben oglumdayken hiç bulantım yokdu hep uykuluydum bence bunlar hiç doğru değil hamilelik bünyeyi nasıl etkiliyosa öyle oluyor bu bunda da sürekli başım ağrıyor
Canım ben oglumdayken hiç bulantım yokdu hep uykuluydum bence bunlar hiç doğru değil hamilelik bünyeyi nasıl etkiliyosa öyle oluyor bu bunda da sürekli başım ağrıyor
Tabiki biliyorum herkesin ki farklı ama önceden ultrason yokmuş insanlar belli belirtiler üzerinden tahmin yürütüyormuş yani tamamen asılsız olduğunu düşünmüyorum sadece herkeste aynı olacak değil. Çok baş ağrısı da erkek derler
Bebekten bebeğe degisiyo canım.Ben 2 tane 16 haftalık erkek bebek kaybettim 2 sinde de gece uyku uyuyamazdım sabah erkenden kalkardım.Bunda akşam 10 da yatıp sabah 9 da kalkıyorum.Digerlerinde gece tuvalete kalkınca bidaha uyuyamazdım.Bunda farketmiyo hemen geri uyuyorum.
Ya ben kahve içmeyi çok severim zincir markalardan kahve alıp içmeye bayılırım. Evde de kahvaltı yapmadan önce kahve içerdim. Şimdi içemiyorum tadı güzel gelmiyor. Doğum yapar yapmaz tek hayalim keyifle bi kahve içmek.
Ya ben kahve içmeyi çok severim zincir markalardan kahve alıp içmeye bayılırım. Evde de kahvaltı yapmadan önce kahve içerdim. Şimdi içemiyorum tadı güzel gelmiyor. Doğum yapar yapmaz tek hayalim keyifle bi kahve içmek.
Kızlar çok utanarak soruyorum büyük ihtimalle sorduktan sonra pişman olacağım şimdi diyeceksiniz ki hem hamilesin hem koronasın otur oturduğun yerde ve haklısınız...ama benim hormonların coştu galiba çünkü cinsel istek artışı oldu baya yani mesela oğlumda ilk üç ay bulantı ve halsizlikten hiç ama hiç canım istemiyordu,sonradan açılmıştım hem de baya açılmıştım
Ama bunda şimdiden açıldım yani hazır oğlumda evde yok ya,ay tamam boşverin çok utandım şu an özür dilerim,sizde de böyle mi diye soracaktım