2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yaa öyle deme benim Çin Rus Japon alyans testi tuz testi hepsi kız çıkıyor Rus yanlış olursa bütün sistem çöker

Ayıptır söylemesi yeni uyandım
Bende japon takvimi yüzde elli çıkıyor bunların doğruluk payı yok bence. Her yerde kız diyosa kızdır öğlene kadar da uyumuşsun kız o zaman

Benimki 5+6 haftalıkken 9.42 idi ama bir haftada az büyümüştü canım. Bir hafta öncesinde de 6.92 idi.
5+6 haftada gittim ama keseyi degil bebegi olcdu canim oda 4.45 cikmisdi simdi kac haftaliksin bebek olusunca keseyi olc meye devam ediyorlarmiki pek anlamiyorum kese boyu bebek boyu kusurabakma dr hersey yolunda deyince fazla arastirmiyorum yoksa kafama takilir uzulurum

Bende japon takvimi yüzde elli çıkıyor bunların doğruluk payı yok bence. Her yerde kız diyosa kızdır öğlene kadar da uyumuşsun kız o zaman
Benimkinde de hepsinde erkek çıkıyor. Bende hep oğlumda cokk uyurdum kız uyutmaz derlerdi

En son geçen hafta gitmiştim. 5+6 idi canım, bebeği göremedi. Bir hafta 10 gün daha bekleyelim demişti.

Benimkinde de hepsinde erkek çıkıyor. Bende hep oğlumda cokk uyurdum kız uyutmaz derlerdi
Bi arkadaşta oğullarımda uyuyamazdım yazmış. Benimde bildiğim kıza hamileler daha yorgun halsiz oluyormuş erkeklerde daha enerjik olunuyormuş. Ay durun nolursunuz Çin takvimi erkek diyor, hamile olduğumu bilmiyodum bi yakınım beni hamile görmüş oğlum oluyomuş ben bu fikre çok alıştım

Ben oğlumda çok halsizdim uyuyor uyanıyor kusuyor ve tekrar uyuyordum
Bu bebekte de yorgunluk ve hafif bulantı var ama oğlum kadar değil

Canım ben oglumdayken hiç bulantım yokdu hep uykuluydum bence bunlar hiç doğru değil hamilelik bünyeyi nasıl etkiliyosa öyle oluyor bu bunda da sürekli başım ağrıyor

Canım ben oglumdayken hiç bulantım yokdu hep uykuluydum bence bunlar hiç doğru değil hamilelik bünyeyi nasıl etkiliyosa öyle oluyor bu bunda da sürekli başım ağrıyor
Tabiki biliyorum herkesin ki farklı ama önceden ultrason yokmuş insanlar belli belirtiler üzerinden tahmin yürütüyormuş yani tamamen asılsız olduğunu düşünmüyorum sadece herkeste aynı olacak değil. Çok baş ağrısı da erkek derler

Rabbim bir daha yaşatmasın benimde bir kaybım var, sizin neden kaynaklı oldu acaba sormanın bir mahsuru yoksa

Ya ben kahve içmeyi çok severim zincir markalardan kahve alıp içmeye bayılırım. Evde de kahvaltı yapmadan önce kahve içerdim. Şimdi içemiyorum tadı güzel gelmiyor. Doğum yapar yapmaz tek hayalim keyifle bi kahve içmek.

Bende bende kahve kokusu midemi bulandırıyor benim aslında tek bulantıya sebep olan şey kahve

Kızlar çok utanarak soruyorum büyük ihtimalle sorduktan sonra pişman olacağım şimdi diyeceksiniz ki hem hamilesin hem koronasın otur oturduğun yerde ve haklısınız...ama benim hormonların coştu galiba çünkü cinsel istek artışı oldu baya yani mesela oğlumda ilk üç ay bulantı ve halsizlikten hiç ama hiç canım istemiyordu,sonradan açılmıştım hem de baya açılmıştım
Ama bunda şimdiden açıldım yani hazır oğlumda evde yok ya,ay tamam boşverin çok utandım şu an özür dilerim,sizde de böyle mi diye soracaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…