Cok guzel gececek ins canim hem daha bilgili ve temkinliyiz ins fazla kullañamayacaklar bizi ins dogum sonrasi yine devam ederiz bebislerin karekterlerini paylasiriz uslu yaramaz
Merhabalar. İkili test sonucum 1/50 olarak geldi. Ense kalınlığı 1.20 ama burun kemiği ölçüsü yok. Burun kemiği ölçüsünün olmayışı riski artirmis olabilir mi ? Fetal DNA testi gönderdik. Sonucu bekliyoruz. Bu arada başka bir doktora burun kemiği tespiti için yeniden gitsem mi acaba ? Aranızda bu sıkıntıyı yaşayanlar bilgi verebilir mi ? Çok tedirginim.
Merhabalar. İkili test sonucum 1/50 olarak geldi. Ense kalınlığı 1.20 ama burun kemiği ölçüsü yok. Burun kemiği ölçüsünün olmayışı riski artirmis olabilir mi ? Fetal DNA testi gönderdik. Sonucu bekliyoruz. Bu arada başka bir doktora burun kemiği tespiti için yeniden gitsem mi acaba ? Aranızda bu sıkıntıyı yaşayanlar bilgi verebilir mi ? Çok tedirginim.
Henüz yaptirmadim sanırım kan vermeyeceğim ben, ultrason kontrolü yaptırırım diye düşünüyorum ama yinede bilmiyorum o an fikrim değişir mi...
Strese sokmayın kendinizi inşallah iyi cikar sonuç...
Bebek geliyor şimdi bir tane daha beşik koysanız odanıza çok fazla olur bizim oturma odamızda var ama salonda oturuyoruz oturma odasına gerek yok aslında.
Yaaa ne güzel valla oturma Odam benim en büyük sansimdi çat kapı misafir gelince tertemiz salonda agirliyordum şimdi tek odaya düşünce heran düzenli olmasi lazim ama o zamanda oğlum sürekli odasında oynar salonum çok dağılmaz sanırım dediginiz gibi odama iki besik fazla olur mecburen tek oda fikrine alismaliyim ahh memleketimin evleri nasıl güzel ve büyük oysaki İstanbul Evleri kutu gibi kalıyor memlekete Taşınma fikri konu eve gelince asla aklımdan çıkmıyo
Aynen canım doktora göre değişti ama ben pek öylesine denk gelemedim mesleksel bi şey olabilir benim yapımdan dolayı yad a güvenemeiyorum bana sen böyle devam et dedi öyle kullansam yükselirdi mesela gibi gibi rahat olmak lazım birazda sanırım
Şimdi siz işin içinde oldugunuz için elbette sizi ikna etmek zor olabilir bana doktor nedese tamam diyorum el mahkum bişey den anlamadigim için sadece bişey için Google baktım bakmaz olaydim