2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ya yarın yazayım olur mu :)
Çünkü ölçüm olanı değil diğer ultrason kağıdını çekmişim kağıtta kızın odasında kapısını açarsammuyanır şimdi
Ne güzel erken uyuyan çocuklar Küçükken öyle oluyor bizi pandemi vurdu enerjisini atamıyor bir e kadar oturuyor çocuk ya

Reactions: H E
Ne güzel erken uyuyan çocuklar Küçükken öyle oluyor bizi pandemi vurdu enerjisini atamıyor bir e kadar oturuyor çocuk ya
İnşallah böylle gider ya saha ufak benım ki :)
8.30-9 gibi uyumus oluyo genelde

Merhabalar. İkili test sonucum 1/50 olarak geldi. Ense kalınlığı 1.20 ama burun kemiği ölçüsü yok. Burun kemiği ölçüsünün olmayışı riski artirmis olabilir mi ? Fetal DNA testi gönderdik. Sonucu bekliyoruz. Bu arada başka bir doktora burun kemiği tespiti için yeniden gitsem mi acaba ? Aranızda bu sıkıntıyı yaşayanlar bilgi verebilir mi ? Çok tedirginim.

Henüz yaptirmadim sanırım kan vermeyeceğim ben, ultrason kontrolü yaptırırım diye düşünüyorum ama yinede bilmiyorum o an fikrim değişir mi...
Strese sokmayın kendinizi inşallah iyi cikar sonuç...

Bi de perinatologa görünün

Yaa süper sağlıcakla gelsin inşallah kızın canımm
Darısı benim başıma

Bebek geliyor şimdi bir tane daha beşik koysanız odanıza çok fazla olur bizim oturma odamızda var ama salonda oturuyoruz oturma odasına gerek yok aslında.
Yaaa ne güzel valla oturma Odam benim en büyük sansimdi çat kapı misafir gelince tertemiz salonda agirliyordum şimdi tek odaya düşünce heran düzenli olmasi lazim ama o zamanda oğlum sürekli odasında oynar salonum çok dağılmaz sanırım dediginiz gibi odama iki besik fazla olur mecburen tek oda fikrine alismaliyim ahh memleketimin evleri nasıl güzel ve büyük oysaki İstanbul Evleri kutu gibi kalıyor memlekete Taşınma fikri konu eve gelince asla aklımdan çıkmıyo

Şimdi siz işin içinde oldugunuz için elbette sizi ikna etmek zor olabilir bana doktor nedese tamam diyorum el mahkum bişey den anlamadigim için sadece bişey için Google baktım bakmaz olaydim

Allahım buraya böyle bi mesaj yazmayi banada nasip etsin çok sevindim canım sağlıkla hayirlisiyla kucağına al inşallah minnosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…