2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
cok sevindim rus takviminin yanlış olmasına bende erkek hissediyorum eşim kız hissediyo ama inşallah eşim haklı çıkar ilk çocukta da ben kiz eşim erkek hissetmisti hakli çıktı bundada haklı çıksın diye dua ediyorum

Kızlar göğüs hassasiyetiniz ne durumda 2gun öncesine kadar dokunamıyordum.2 gündür biraz yumuşadı buda beni korkutuyor.Randevum 27 sinde acile de gitmek istemiyorum.

Kızlar göğüs hassasiyetiniz ne durumda 2gun öncesine kadar dokunamıyordum.2 gündür biraz yumuşadı buda beni korkutuyor.Randevum 27 sinde acile de gitmek istemiyorum.
Benim en başından beri hassasiyetim var böyle yanlara koltuk altına kadar vardı artık sadece uçlarda var dokununca sızlıyor.

Ben 7 de uyandım hani hamileler çok uyurdu hani başını yastıktan kaldıramazdı haniii haniii
Bebekten bebeğe degisiyo canım.Ben 2 tane 16 haftalık erkek bebek kaybettim 2 sinde de gece uyku uyuyamazdım sabah erkenden kalkardım.Bunda akşam 10 da yatıp sabah 9 da kalkıyorum.Digerlerinde gece tuvalete kalkınca bidaha uyuyamazdım.Bunda farketmiyo hemen geri uyuyorum.

Umarım bebek iyidir

Bi belirtiyi daha tutturdum o zaman oğlum olacak

Kızlar ben 10+2 hamileyim 3 , 4 gundur karnim sürekli gurulduyor aç olmadığım halde acaba üşüttüm mü neden böyle oluyor

Kızlar benim resmen tansiyonum yerlerde .. 1 haftadır 10 gündür . Tansiyon 8 e 5 , 9 a 5

Benim basından beri fazla ağrı yoktu anca üstüne yatarsam çok ağrıyor bazen ağrılar kaybolabiliyormuş

Bunu ben de fark ettim, tedirgin oldum ama vücut alışıyor diye teselli ediyorum kendimi. Randevum 2 Aralık ta benim de çok var.

Benimde eski sertlik yok ama uçlarına dokunuca acıyor hala
Ben 7 de uyandım hani hamileler çok uyurdu hani başını yastıktan kaldıramazdı haniii haniii
1,30ta yattım 3te oğlum uyandı ve bidaha 7de geri uyuduk :-(
Kızlar ben 10+2 hamileyim 3 , 4 gundur karnim sürekli gurulduyor aç olmadığım halde acaba üşüttüm mü neden böyle oluyor
Mide kazınması gibi birşey mi? Oysa bendede oluyor açmışım sanki

Doktoru dinle hiç iş yapma dinlen..Allahın izniyle ins seninledir bebis

Yaa öyle deme benim Çin Rus Japon alyans testi tuz testi hepsi kız çıkıyor Rus yanlış olursa bütün sistem çöker
Ayıptır söylemesi yeni uyandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…