2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yalnız değilsin

Bizdedz boyle merak etme

Utanılacak ne var canim yap gitsin
Var canim

İki üç gündür kendimi taniyamıyorum ben,bizde bide korkudan dolayı yapamama var düşün
Ayy o beter birşey işte ben oğluma hamileyken doğurmama çok az kalmışken çok istememize rağmen yapamıyorduk
Şimdi de dikkatli olarak yapıyoruz ama insanın içinde hafif bir korku oluyor yine de doktor istediğiniz gibi olabilir demişti aslında

Bak bide kızlarda. Kalçalar cok buyuyomus

Canım ben ilk oğlumda 9 aya kadar yaptım doktor da doğumu kaolylastirrigini söyledi sen nasıl hissediyorsqn öyle yap bosever herkesi bı sorun yoksa devam
Bende yaptım ama son 6 hafta hariç çünkü erken doğum riskim vardı o zaman da yapacaktım aslında ama doğumum kolaylaşmadı hiç
Bir sorun yok aslında evet doğru tam gaz devam o zaman hadi ben kaçtım diyormuşum

Benim 4. Haftadan sonra çok oldu hatta hep rüyamda görüyordum ama şuan kalmadi nedense yataga girince aklıma direk uyku geliyor

En son geçen hafta gitmiştim. 5+6 idi canım, bebeği göremedi. Bir hafta 10 gün daha bekleyelim demişti.
Ben gittiğimde 5 haftalıktım kese boyutu 3 mm di ve geç döllendi dedi bir hafta 10 güne gel kalbini duyarız dedim .7+0 da bebeğin kalbini duyduk ve ölçtü 5 mm di bebek ve 6+2 ile uyumluydu.

Benim 4. Haftadan sonra çok oldu hatta hep rüyamda görüyordum ama şuan kalmadi nedense yataga girince aklıma direk uyku geliyor
Evet yaa bende rüyamda görüyorum uyanıp eşimi de uyandırıyorum hatta
Oh ne güzel,ben gece geç yatınca öğlene kadar uyumak zorunda kalıyorum

Kizlar dunden beri icinde sanki kilcal damar gibi gozuken kanli akintim var ayrica hafif bir kasik agrisi.. basina gelen var mi cok ustunde durmak istemiyorum yarin doktorumu arayacam ama canim sikildi yinede durup dururken niye boyle olduki daha cuma randevum vardi hersey yolundaydi cumartesi kanli akinti basladi

Cnm inan seni korkutmak istemiyorum senin yerinde olsam acile giderim... bende aynisini yasamistim bu hamileligimden onceki hamileligimde... kilical damarli kan iyi degil eger enfeksiyon varsa ilac versinler yoksa erken doguma ve suyun gelmesine neden oluyor

Çok geçmiş olsun kuzum yarın ara mutlaka inşallah birşey yoktur, hiç kalkma dinlen bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…