2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben gittiğimde 5 haftalıktım kese boyutu 3 mm di ve geç döllendi dedi bir hafta 10 güne gel kalbini duyarız dedim .7+0 da bebeğin kalbini duyduk ve ölçtü 5 mm di bebek ve 6+2 ile uyumluydu.
Rabbim yavrunuzu sağ salim kucağınıza almayı nasip eylesin inşAllah... İnşAllah ben de kalp atışını duyarım. Bir duysam öyle rahatlayacağım ki

Selam kızlar son 3 saatir ince belim ve sanki böbreğim felaket agriyor progestan vardi bir fitil attim ama yine agri var sizde de oluyor mu ?
Ayin 4 de olan randevumu yarina aldim hic normal gelmedi bana bu agri

Daha once dogum yaptigim icin biliyorum canim aslinda bende nisan gelmesine benzettimjel gibi yapisi icinde kilcal damarlar var.. birazda okuyunca bende korkmaya basladim acile gidemem ki Amerikadayim burda Turkiyedeki gibi kafamiza gore gidemiyozyarin sabahi bekleyecem mecburen

Cok uzuldum cnm bende belcikadayim ama burda gidebiliyoruz dur bakalim ins kotu bisey olmaz ama seni cok iyi anliyorum benim basimdanda gecti boyle bisey malesef

Kızlar taşınma evresinde çok yoruldum dün özellikle ve beyaz akıntıda artık olduğunu fark ettim. Zaman zaman kasığım da ağrıdı. Sizde yorulunca beyaz akıntıda artış oluyor mu? Yoksa sadece denk mi geldi

Selam kızlar son 3 saatir ince belim ve sanki böbreğim felaket agriyor progestan vardi bir fitil attim ama yine agri var sizde de oluyor mu ?
Üşütmüş olabilirsin. Benimde ilk zamanlar böbreğim ağrıyordu çok değil ama sızı şeklinde kan tahlilinde de böbrekle alakalı bi sonuç yüksek çıkmıştı doktor hamilelikte normal dedi.

Kasık ağrısı evet oluyor akıntım pek yok ona dikkat etmedim.

Evet ben çok yol yürüdüğümde akıntım bı hayli fazla oluyor. Nerdeyse her gün beyaz akıntı görüyorum zaten

Bendede var o ağrı ama sürekli veya şiddetli değil ara ara olup geçiyor kalcamada vuruyor ağrısı sanırım kilo alıyorum ben ondan

Bende çok yürüyüp yorulunca sarımsı akıntı oluyor yada uçuk yeşil oluyor

Üşütmüş olabilirsin. Benimde ilk zamanlar böbreğim ağrıyordu çok değil ama sızı şeklinde kan tahlilinde de böbrekle alakalı bi sonuç yüksek çıkmıştı doktor hamilelikte normal
Herseyden korkar oldum ins birsey yoktur sabah 8.30 randevum

Bendede var o ağrı ama sürekli veya şiddetli değil ara ara olup geçiyor kalcamada vuruyor ağrısı sanırım kilo alıyorum ben ondan
Ben daha kilo almadim verdim bugun biraz yurudum farkinda olmadan hizli yürümüş olabilirim ins bebegim iyidir

Bana da oluyor ama çok şiddetli değil,ayakta durunca özellikle ağrıdan dolayı hemen oturma ihtiyacı hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…