2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kendimiz mi vuruyoruz ben gidip vurduracağız sanıyordum ben beceremem ki onu

selamlar kızlarr. nasılsınız güzel anneler? 9+3 olduk inanılmaz bir çarpıntı var bende bazen oturduğum yerden bile nefes nefese kalıyorum benim gibi olan var mı birde sanki ağzımın içinde çeşme var öyle bi tükürük salgılama aman YARABBİM yut yut yut bitmiyor ya (( midem bulanmıyor dediğim güne selam eder gözlerinden öperim çogh fenalardayım

20-24 diye biliyorum 18 haftada başlayabilir ama arada bi ay olması lazım bana da tek doz yapalım demıslerdı
Ha bu arada eğer kızında vurulduysan tekrar vurulmana gerek olmayabiliyormuş

Maddi sıkıntımız yok çok şükür ilerde ne olur bilemem tabi ama bu hamilelik halleri beni düşündürüyor sağlıklı olsunlrda nasipte ne varsa onu göreceğiz
Benimde maddi sıkıntım yok ama 3-4 çocuk büyütmek ciddi emek ister. Dünya bu kadar nüfusu bile kaldıramıyor şuan ilerde herşey daha kötüye gidecek gibi görünüyor. Ben cesaret edemem sanırım 1 bebek yapmak için 4 yıl düşündüm bunu doğurup büyütürsem şükredicem

İyi diyelim iyi olsun
Benim konuşurken çok birikiyor tükürük
Bulantı sadece sabahları arada bir oluyor
Nefes nefes kalmada hareket edince yani kısaca put gibi oturduğum sürece bir sıkıntı yok

Kizlar deliricem hiçbir belirtim yok. Hamile degilim sanki kafayi yicem. Yarin randevum var iyiki yoksa bugun cikar giderdim doktora. Benim gibi olan var mi acaba ??
Ben varım mide yanması gitti,göğüs acıması gitti,bulantı zaten yoktu sivilcelerim ve bel ağrısıyla devam bakalim benimde 27 sinde 2 li tarama var.

Kendimiz vuruyoruz çok küçük iğne ucu zaten vurulusunu tarif ederler eşiniz falanda vurabilir ama kendiniz vurursaniz daha az acıtıyor
Bundan hoşlanmadım işte
Yani kolaysa sıkıntı yok da ben sadece korona için yaptıracağım bunun için düzenli mi yaptırmalıyız,yok bir kere mi

Evlat okadar guzel biseyki degil 3 durumum varsa 4 te yapmak isterim Herzaman sevmisimdir kalabalik aile suan 2 kizim var 3 tanede kaybim var insallah bu bebegimide sagsgalim kucagima alirim

Benim evim dublex mola vere vere inip çıkıyorum. Temizliği falanda çok uzun sürüyor. Birşey yapmaya da dermanım yok gerçi bunda hamileliği bahane etmiyim normalde de ev işini pek sevmezdim şimdi hiç yerimden kalkasım yok

Sevinelim sevinelim bunlar iyi günler
Daha bebiş gelsin asıl zor kısma geçeceğiz
o zaman çıkmış olacak ALLAH ın izniyle bu kadar stres olmayız bence. korona korkusu da var bi yandan.
sahi corona olan arkadaşlar nasılsınız nasıl oldunuz ?
zencefil iyi geliyor alacaktım ama bi yerde okudum hamileler yemesin diye bilginiz var mı

Sağlıkla büyüsün bebiş inşallah kısmet belki bizimde olmaz belki olur hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz ve evlatlarımı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…