2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
22 cıkmıs d vit değerim doktor normal demiş mesaj atmıs dahiliye doktoru tsh da normal cıkmıs takılma bunlara demıstı. D vit içind ehem kızıma hem kendimize puf şeklinde olanlardan alıcam wellcare hem kış geldi zaten evden çıkmıyoruz

İyiyiz çok şükür ne yapalım,bende duydum da zararlıymış hamilelere:))

Bana ebe aşıdan falan bahsetmedi 5 ocakta tahlil için çağırdı o kadar acep ben ne zaman aşı olcam en son çocuktum aşı oldugumda
Ay çok güldüm 12. Hafta tamamlanınca oluyormuş gerek duyulursa ikinci doz da yapılıyormuş, oğlum da bir doz olmuştum 14. Hafta da ikinci doza gerek duyulmadı,bu bebekte de tek doz yapalım dediler,5 ocakta tahlil için gittiğinde yaparlar belki:))

O zamana 4. Ayı bitirmiş olurum ben neyse yarın zaten gidicem magnezyuma falan baktircam o zaman sorayim ay aşıda ürküttü beni

Benim hiç ölçmediler sizde neden böyle bir işlem olacak acaba?

Ben ilk gebelikte memorial in eğitimlerine katilmiştim. 4 hafta mi ne sürmüştü. Şu an evet online olarak halen yapiliyor sanirim.

Bana tek doz vurdular hamilelik öncesinde hususi sordum ebeye tek doz yetecekmi diye yeter okulda vurulmuştur size dedi doktora gidince sorayım hamileyken aşı olmak istemiyorum

Siz tam rahat edecekken tekrar başa dönmüşsünüz gerçi büyük okula gider sizde bebekle ilgilenirsiniz.
Büyük te hâlâ benim bakımımda muhtac aslında,daha evvel.yazmıştım otizmli..Rabbim verir kolaylığını inşallah
Cok sevindim cnm herseyin iyi olmasina:) cinsiyet tahmininde bulundumu?
Teşekkür ederim canım yok ben hiç sormadım bile kalp atışını duymak kollarını ayaklarini görmek yetti bana...
Evlat okadar guzel biseyki degil 3 durumum varsa 4 te yapmak isterim Herzaman sevmisimdir kalabalik aile suan 2 kizim var 3 tanede kaybim var insallah bu bebegimide sagsgalim kucagima alirim
İnşallah inşallah

Benim hiç ölçmediler sizde neden böyle bir işlem olacak acaba?
Benim oğluma hamileligimde 26.haftada rahîm ağzı yetmezliği farkedilmisti erken doğum tehlikem yüksekti bu yüzden serklaj denilen rahim ağzına dikiş atma işlemi yapıldı.Dr.a bunu belirttiğim için vaginal ultrasonla baktı bugün bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…