2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Valla canım benim oglumda çok hareketli asla yerinde durmuyo beni çok yoruyor bana çok düşkün ve sürekli kucagima gelmek istiyor ben kendimce söyle bi önlem aldım oğlumu arada bir kayinvalidemlere bırakıyorum geceleri orda kalıyo iki kere denedim tabi bu durumu ilk önce alışamadı biraz huzursuzluk yapmış ama gidip almadim ertesi gun erkenden yanina gittim ikinci kalisinda daha iyi uyum sağlamış beni sorduğunda babaannesi annen yarın gelecek dediğinde ikiletMemiş ama benim oğlum babaannesi ve dedesini cok seviyor zaten bundan dolayı bi zorluk yaşamadık cok sukur ikisinde de eğer yakınlarında annen yada kayinvali'den varsa sende şimdiden dene alıştırmaya çalış aksi halde doğum bu kaç gün hastanede kalacagimiz ne olacağımız belli olmaz en azından aklımız evdeki çocuklarımızda çok fazla kalmaz hem bu bahaneyle dinlenmiş oluyorum islerimide rahat rahat yapıyorum

Çok geçmiş olsun inşallah bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Karından bakınca anlamıyorlar mi? Benim ilk gebeliğim doktor da hep karından bakıyor o yüzden merak ettim.

Bende ilk gebeligim de gitmiştim Evet çok egitici güzeldi devlet hastanelerinin çoğunda var bu sistem ama suan pandemiden dolayi online olarak nerde var bilmiyorum

Büyük te hâlâ benim bakımımda muhtac aslında,daha evvel.yazmıştım otizmli..Rabbim verir kolaylığını inşallah
Kardeşi ilerde abisine destek olur. Kimse kanından canından biri gibi yardımcı olamaz. Otizmli çocukların yalnız olması tavsiye edilmiyor zaten kardeş onun içinde iyi olacaktır. Özel eğitime gidiyodur muhtemelen.

Çok geçmiş olsun inşallah bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Karından bakınca anlamıyorlar mi? Benim ilk gebeliğim doktor da hep karından bakıyor o yüzden merak ettim.
Sağol cnm âmin inş hepimiz için...Anlaşılmıyor heralde çünkü benimde bu gebelikte hep karından bakılmıştı yoksa..
İnşallah iyi olur evet gidiyor, spor ağırlıklı yaşam liderliği desteği de alıyor haftada iki.gün çamlıca ya götürüyorum.umarım hamileliğim kolay geçer de son aya kadar oğlum eğitimlerinde geri kalmaz...

0
Kizlar deliricem hiçbir belirtim yok. Hamile degilim sanki kafayi yicem. Yarin randevum var iyiki yoksa bugun cikar giderdim doktora. Benim gibi olan var mi acaba ??
Uzulme cnm.benim de ayni korkacak bisey yok. Sadece biraz sinir var.o da tsh im.dusuk ondan kaynakli

Reklamlardan midesi bulanan var mı? Kel Selim Beyin oynadığı febreze reklamında içim kalkıyor. Soğan pişiriyolar, balık kafası var, çöp torbasıyla evin içine giriyolar
Kız su içiyordum boğazımda kaldı ne yaptın benim şu hadi bakalım kalkma vakti diyor ya kadın Sarelle reklamında orda çocuklar kokuyu alıyorda kalkıyor o kokuyu sanki ben alıyormuşum gibi bir kötü oluyorum

Bundan hoşlanmadım işte
Yani kolaysa sıkıntı yok da ben sadece korona için yaptıracağım bunun için düzenli mi yaptırmalıyız,yok bir kere mi
Duzenli 10 gun karantina suresince yapiliyor diye biliyorum senin baslamis olman lazimdi sanki.. doktorun bisey demedimi??

Ben gecen carsamba doktora gittim. Karindan bakti. Hafif bir kan birikintisi gordu lekelenmen olursa kokrma dinlen demisti. Sonra karindan rahme bakti rahmin kapali gorunuyor. Hic bir sikinti yapma dedi. Belki doktorun soylememistir. Ben de bir dusuk oldugu icin doktorum herseyi detayli anlatiyor

Duzenli 10 gun karantina suresince yapiliyor diye biliyorum senin baslamis olman lazimdi sanki.. doktorun bisey demedimi??
Allah Allah içime kurt düştü şimdi daha son 10 güne girmedim ondan mı acaba doktor da başla niye başlamadın dedi nereden bileceksem

Evet haklısın ben de düşünüyorum şimdiden alıştırsam Bi gün bıraksam diye ama cesaret edemiyorum kaynanam tek yaşıyor Bi kızıyla uykusu da ağır güvenemiyorum açıkcası annemlerde uzakta zatenn eşim desen onun uykusu ondan da ağır top patlasa uyanmaz asla bu yüzden çok kavga etmişliğim vardır çocuk uyansa kalksa gitse ruhu duymaz yanında yatsa ezer o derece farkına varmaz valla napcam bilmiyorum hamile olduğumu öğrendiğimden beri bunu düşünüyorum bişey olsa ayrı kalsak napacaz diye

Hemen basla canim korona kani pihtilastiriyormus.. narda yiyebilirsin oda kani sulandiriyormus..
Teşekkür ederim canım 10 lu satılıyormuş yarın son 10 güne gireceğim tam tutuyor galiba,nasıl yapacaksam o da ayrı mesele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…