Şu anda nasılsınız koronayı atlatabildiniz mi belirtiler neydi ? Ben de vücut kırgınlığı var bir de boğazım çok az kötü . 2 güne iyileşmezsen doktora gidip pcr yaptırıcam ama kusmadan nasıl yapacaklar merak ediyorum size çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim benim öksürük ve boğaz ağrısı ile başladı hala devam ediyor bi ara tat kaybı oldu ama geçti bide çok halsizlik var,test çok kötü ama çok kısa sürüyor endişlenme,bide eğer pozitif çıkarsan Allah korusun kan sulandırıcı iğneyi unutma:))
Evet haklısın ben de düşünüyorum şimdiden alıştırsam Bi gün bıraksam diye ama cesaret edemiyorum kaynanam tek yaşıyor Bi kızıyla uykusu da ağır güvenemiyorum açıkcası annemlerde uzakta zatenn eşim desen onun uykusu ondan da ağır top patlasa uyanmaz asla bu yüzden çok kavga etmişliğim vardır çocuk uyansa kalksa gitse ruhu duymaz yanında yatsa ezer o derece farkına varmaz valla napcam bilmiyorum hamile olduğumu öğrendiğimden beri bunu düşünüyorum bişey olsa ayrı kalsak napacaz diye
Bence bi kere hem kendinize hem kayinvalidenize bi şans verin kapıları Kitleyip doğalgazı kapatıp yatarlar bisey olmaz Allahın izniyle sonuçta kayinvalidenizde çocuk büyütmüş sorumluluk sahibi bi insandir yasi gereği beraber uyur oglunuzla yanından kalktığı an hisseder muhtemelen denemekten alistirmaktan baska alternatifimiz maalesef yok tabiki yinede siz en dogrusunu bilirsiniz bu sadece benim nacizane fikirlerim
Çok teşekkür ederim benim öksürük ve boğaz ağrısı ile başladı hala devam ediyor bi ara tat kaybı oldu ama geçti bide çok halsizlik var,test çok kötü ama çok kısa sürüyor endişlenme,bide eğer pozitif çıkarsan Allah korusun kan sulandırıcı iğneyi unutma:))
4 gündür karantinadayım ama çok daha önce bulaştı,evet eşime de bana da bulaştı maalesef. İnşallah canım şu karantina bi bitsin daha çok yapacak şey var
4 gündür karantinadayım ama çok daha önce bulaştı,evet eşime de bana da bulaştı maalesef. İnşallah canım şu karantina bi bitsin daha çok yapacak şey var
Yaaa ay Kusura bakmayın 10 aralık konusunu hatirliyorumda doğum tarihlerimiz in aynı olduğunu unutmuşum sanirim bu aralar oğlum biraz huysuz benim vizeler başladı bi yandan da İngilizceye sarinca kafam allak bullak oldu sırayla yapmam lazimmis suan anladım ki bu kadar yuklenmemeliyim kendime
selamlar kızlarr. nasılsınız güzel anneler? 9+3 olduk inanılmaz bir çarpıntı var bende bazen oturduğum yerden bile nefes nefese kalıyorum benim gibi olan var mı birde sanki ağzımın içinde çeşme var öyle bi tükürük salgılama aman YARABBİM yut yut yut bitmiyor ya (( midem bulanmıyor dediğim güne selam eder gözlerinden öperim çogh fenalardayım
Aynı benımde mide berbat kusuyom arada hıcbır kokuyo gelemiyorum surekli yatıyorum düşük tehlikesi olsa bu kadr yatmazdm heralde tükürük salgısı bendede cok ki su ıcemediğime ragmen