2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Çok teşekkür ederim benim öksürük ve boğaz ağrısı ile başladı hala devam ediyor bi ara tat kaybı oldu ama geçti bide çok halsizlik var,test çok kötü ama çok kısa sürüyor endişlenme,bide eğer pozitif çıkarsan Allah korusun kan sulandırıcı iğneyi unutma:))

MahidevranSultan bu durumun hastadan hastaya değişeceğini söyledi. Pıhtılaşma olayinin.yoksa hakkaten büyük sıkıntı olurdu bencede.
Hah iyiymiş geç kalma diye bir durum da yok o zaman ben sakin sakin yarın başlarım, teşekürler haber verdiğin için canım

Bence bi kere hem kendinize hem kayinvalidenize bi şans verin kapıları Kitleyip doğalgazı kapatıp yatarlar bisey olmaz Allahın izniyle sonuçta kayinvalidenizde çocuk büyütmüş sorumluluk sahibi bi insandir yasi gereği beraber uyur oglunuzla yanından kalktığı an hisseder muhtemelen denemekten alistirmaktan baska alternatifimiz maalesef yok tabiki yinede siz en dogrusunu bilirsiniz bu sadece benim nacizane fikirlerim

Gerçi şu an bişeyim yok diyorum ama belki de geçiriyorumdur işte adı üstünde belirtisiz. Bu durumda pıhtılaşma olayı nasıl olur büyük sıkıntı o zaman
Aa konuyla alakasiz ama bizim muhtemel doğum tarihlerimiz ayniymis şimdi dikkatimi çekti acaba gelecek kontrolunuz ne zaman

Çok sağol canım başlayalı kaç gün oldu senin ? Eşine bulaştı mı . İnşallah hemencecik atlatırız

Çok sağol canım başlayalı kaç gün oldu senin ? Eşine bulaştı mı . İnşallah hemencecik atlatırız
4 gündür karantinadayım ama çok daha önce bulaştı,evet eşime de bana da bulaştı maalesef. İnşallah canım şu karantina bi bitsin daha çok yapacak şey var

Selamm kizlarr bugün annemlere gittim orda makas bıçak koyarak cinsiyet belirleme yaptık ben makasa oturdum hurafe ama eğlenceli ultrasonda görmüş gibi sevindik
İnşallah doğrudurAaa bende yapacağım dur eşime söyleyeyim de yapsın

Geçen konustuk ya ikimizin de 10 Aralık diye
Yaaa ay Kusura bakmayın 10 aralık konusunu hatirliyorumda doğum tarihlerimiz in aynı olduğunu unutmuşum sanirim bu aralar oğlum biraz huysuz benim vizeler başladı bi yandan da İngilizceye sarinca kafam allak bullak oldu sırayla yapmam lazimmis suan anladım ki bu kadar yuklenmemeliyim kendime

Aynı benımde mide berbat kusuyom arada hıcbır kokuyo gelemiyorum surekli yatıyorum düşük tehlikesi olsa bu kadr yatmazdm heralde tükürük salgısı bendede cok ki su ıcemediğime ragmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…