2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Sıcak ekmekle sarelle kokusu o çikolatalarda ağır kokuyor gerçekten.
Bide esra erol'a çıkan adamlar konuşunca sigarayla karışık ağız, ter kokuları evin içinde sanki. Stüdyo zaten sıcak kadınlarda 10 gündür yıkanmamış gibi saçlarından yağ akıyor

Suranurum1 canım hemen başlamalıymışız kan sulandırıcı iğneye evde kendimiz yapacağız doktor da öyle söyledi, geç bile kalmışız hatta

Kusacağım şimdi öküz gibi bağırdıklarında da çok pis tırsıyorum ben bide

Yoo şu an bişeyim yok Allaha şükür ama belirtisiz atlatırsam ne olacak kısmını düşündüm bi an.
Belirtisiz atlatmak normal insanlar için iyi ama hamileler için kötü işte

Gerçi şu an bişeyim yok diyorum ama belki de geçiriyorumdur işte adı üstünde belirtisiz. Bu durumda pıhtılaşma olayı nasıl olur büyük sıkıntı o zaman

2 hafta once. Bide yarin randevum var testler icin. Yarindan sonrada zaten ayda 1 defa olucakmis. Nasil dayanirim yareebbbbbiiiimmmmm
Ayda bir daha iyi aslında iki haftada bir ultrason iyi değil diyorlar,kim diyor bilmiyorum ama bir yerde okumuştum

Ben pozitif olduğum gün hamiel olduğumu öğrendim . Ama doktorum böyle bi uygulamadan bahsetmedi bana

Ben ağızdan olanlardan kullanıyorum doktor korona olunca verdi
Şu anda nasılsınız koronayı atlatabildiniz mi belirtiler neydi ? Ben de vücut kırgınlığı var bir de boğazım çok az kötü . 2 güne iyileşmezsen doktora gidip pcr yaptırıcam ama kusmadan nasıl yapacaklar merak ediyorum size çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…