2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Günaydınnn... Öğretmen arkadaşlarımızın Öğretmenler Gününü Kutlarım Rabbim sağlıkla sıhhatle huzur mutlulukla geçireceğiniz nice öğrencili yıllar nasip etsin inşallah. Öğretmen olup atanamayan arkadaşlarımın da öğretmenler günü kutlu olsun

Mail ya da msj atmıyorlar mi sonucu. Ben egemen istiyorum valla o kdar bekleyemediğim için
Yok kiz devlet hastanesi yapar mı öyle iyilikler hiç e nabizdan bakcam da gördüğüm sonucu anlamam ki zaten ben Googleden de bi daha asla bi sonuca bakmam Psikolojimi bozuyo

Evet yaa öncelikle tüm güzel ògretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun ❤ anneler bizde evaltlarımızin ilk öğretmeniyiz bizimde günümüz kutlu olsun (öğretmen arkadaşlar bana kizmayın gününuze konmadim hala öğretmenler günü sizin sadece şaka yaptim)

Günaydın kızlar sabah konuşmalarınız ne durum da mutfağın kapısından geçmemle kusmam bir oluyor bos mide ile gözlerim yuvalarından fırlıyor

Kız uyan artık sabah oldu kız çocuk anneleri erken kalkarmis erken kalmamız lazım bizim
Kız bende sabah namaza kalkıyorum sonra uyumam 8 i geçiyor tekrar 11 de kalkıyorum benimde mı kiz siz böyle kızı anlatınca cicileri falan bende kiza özendim şimdi ama benim içime basından beri erkek doğuyor

Aynen öyle aç susuz olunca insanın sinir sistemi de çöküyor, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Geçecek azcık kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…