2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Aman gece deliksiz uyuyayamaz oldum daha şimdiden. Bi sıkışıyorum aşırı çişim geliyor sanki yatağa işicem küçükken bile böyle sıkıştığımı bilmem. Tutamıyorum da normalde uzun tutarım ama çok sıkışıyorum. Şimdiden böyleyse son aylarda tuvalette mi yatıcam napıcam

Günaydın kızlar sabah konuşmalarınız ne durum da mutfağın kapısından geçmemle kusmam bir oluyor bos mide ile gözlerim yuvalarından fırlıyor
Aynı durumdayım sabah sabah biseyde yemeden safra kusmaktan bıktım akşamda kusuyorum iyice halsiz takadsiz kaldım yarın randevum var bu durumu soylicem

Aynen bende,tuvalete kalkınca da bir süre geri dalamıyorum

Bulantilar bi gecsede düzgün beslensem vallaha yumurta et yogurt bunlari kestim yiyemiyorum
Ay benimde bu bebekte bir iştahım açıldı Dünyaları yesem doymuyorum sadece sabahları bulantim oluyo ama yumurta yiyemiyorum hergün canım et istiyo normalde eti çok sevmem

Ama artık 12 haftalık olacağız neredeyse olmaz değil mi bulantı? bendei bel ağrısından çok çekiyorum

Ay o bende de var dışarı çıkacağım zaman her ihtimale karşı diye oglumun bezlerinden kullanıyorum önlem amacli çok fena bastiriyo çok şükür bugüne kadar tutabildim son anlarda yetistim tuvalete ama daha ne kadar şansım yaver gider bilmiyorum dışarı çıkmaya korkuyorum

benimde oglum yeni kalktı ben de bulantı yüzünden sekizde uyandim
Ay benimki çok fena valla virüs yüzünden oluyormuş geceden beri çıkarıyorum birazdan doktora gideceğim kan pıhtılaşmasına bakacaklar olmazsa iğne

Ben bez bağlamayı falanda bilmiyorum. Gün içinde olmuyor sadece gece oluyor bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…