2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
ben doğumdan 1 ay önce başlamıştım 2 sene emzirdim yara bere birşey olmadı lansinoh göğs ucu kremi yıkamayada gerek kalmıyor deniyordu ama emzirmeden bebeğin mendiliyle yine bi silerdim ıslatıp

Kızlar ben de çok kız istiyordum doktor geçen hafta erkeğe benziyor demişti Bi bozuldum Bi üzüldüm sanki Allah affetsin biraz kafama takıldı ama hala umudum var sanki Bi daha gittiğimde ay bu kızmış yanlış görmüşüm diyecek diye bekkiyorum:)) geçen Bi rüya gördüm sanırım bu olayın etkisinde kaldığım için bebeğim oluyordu erkek ama ayakları yok annem veriyor elime altını açıyorum kız mı erkek mi diye bakcam Bi bakıyorum erkek ama ayakları yok ay Allahım anne neden söylemedin falan diyorum kan ter içinde uyandım sonra dua ettim Allahım yeterki sağlıklı olsun ne olursa olsun diye baya etkilendim ama rüyada erkek görmek kız demek tir diye:))) hala ve hala umut edip dua ediyorum eli ayağı düzgün sağlıklı Bi kız olsun diye :)

Ya bu göğüs ucu yarası hepimizde olacak mı yoksa nadir olan bişey mi ben ilk defa duyuyorum daha
Yok canım benm herkeste olmuyo bazı onlemler var son aylarda alınan bana kımse dememis ti bende ilk çocuk olunca nasıl bişey olduğunu bilmediğim için önemsemedim önlem almadım hal böyle oluncada çok çektim He salaklik salakligima doyamayip o kadar ağrı içinde hastaneye gitmeyi akıl edemedim nerde saçma sapan bi söylem olsa onu denedim eczaneden kim ne al dese onu aldım süreci uzattım da uzattım anlayacağın bu yüzden zor geçti aslında çok korkulcak biseyde değil hastaneye gidince bi antibiyotik yazsa doktor geçiyo

Bende temmuz annesi görünüyorum ama bebeğim erken gelir belki diye burada da bulunmak istedim ama tatlı heycanlar bunlar yaa
Aynen iyi yapmissin ben ilk hamileligimde Kasım annelerinderdim bizim minnos aralıkta gelmeye karar verdim keşke bende hem Aralık hem Kasım takilsaydim diye dusunmustum minnoslar gelecekleri zamanları kendileri seciyo sağlıkla gelsinler inşallah sende iki topigi idare et hem daha hazırlıkli olursun

Amin canım tabiki önemli olan sağlıklı olmalari ama bende kız çok istiyorum muhtemelen erkek derse bende bi hayal kırıklığı yaşarım hatta bir kaç doktora daha giderim belki yanlış görmüştür diye her ne kadar kız istesemde erkek olcak diye düşünüyorum ama inşallah hepimiz gonlumuzdekini saglikla kucagimiza alırız

Aminnn hepimizin gönlüne göre versin rabbim inşallah

Ayy allahım benimde oldu göğüs ucu yarası. Allahım gözümden yaş akardı emzirirken. Lansinosh falan da hemen geçirmedi öyle valla. Ve yanlış emzirmekten oluyormuş dediler.bebek göğsü tam kavramasi gerekiyormuş ama ben ne bileyim daha yeni anneyim yani öyle böyle emzirdim valla

ben doğumdan 1 ay önce başlamıştım 2 sene emzirdim yara bere birşey olmadı lansinoh göğs ucu kremi yıkamayada gerek kalmıyor deniyordu ama emzirmeden bebeğin mendiliyle yine bi silerdim ıslatıp
yaa ben çok çektim bu yaralardan artık bende 7. Aydan baslayayim

Ay Evet ya bende neler neler kullandım olmadı çocuk kan kusuyordu resmen ama sütumde azdi zaten mama takviyesi ne başlamak zorunda kaldım sonrada ancak 8 9 ay mama takviyesiyle ancak emzirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…