2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Esim karantinaya girdi askeriyede bende arkdasimla kaldim oyle lekelenmem oldu gecen gun doktora gittim allaha cook sukur iyimis minnagim peki sizin nasil gidiyo hamileliginiz
Gecmis olsun rabbim beterinden korusun Benim belirtisiz geciyor cnm... bakalim ins iyidir hersey 1 aralikta randevum

Gecmis olsun rabbim beterinden korusun Benim belirtisiz geciyor cnm... bakalim ins iyidir hersey 1 aralikta randevum
Benim belirtisiz geciyo aslinda ama iste ilac verdi kontrole kadar progestran diye oda bas donmesi yapiyo onunda disinda bir sikinti yok allaha sukur benim de 4 aralikta buyuk ihtimal ben 2 li test yaptirmcm onun icin ense kalinligina baktircm sadece

Ben bugun 10+5 haftalik hamileyim fakat hala esim ve annemden haric kimse bilmiyor.. diyer kayiplarimdna dolayi soylemeye korkuyoruz Gittigi yere kadar bakalim

Benim belirtisiz geciyo aslinda ama iste ilac verdi kontrole kadar progestran diye oda bas donmesi yapiyo onunda disinda bir sikinti yok allaha sukur benim de 4 aralikta buyuk ihtimal ben 2 li test yaptirmcm onun icin ense kalinligina baktircm sadece
Cnm alttan alirsan bas donmen olmaz progestrani 2 li test yaptirmaktan yanayim ama herkesin kendi tercihi Ins bebisleirmiz sagsaglim dogarlar

kizlar size bir sorum olacak benim yakin bir akrdasm hamile 5 haftalik iste lekelnmesi oldu 2 gun hastanede yatti filan yine lekelnemesi olmus ama ilac kullaniyo bu arada doktora gittiginde kesen buyumus ama beta yavas ilerliyo demis hic boyle birsey yasayan varmi ve cevrenizde hic duydunuzmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…