İnsanın sinirlerini bozmak için ellerinden geleni yapıyorlar galiba
Bursa’da yaşıyorum, evime en yakın hastane şehir hastanesi orası da yoğun oluyor genelde az önce bir arkadaşımla konuştum vaka sayısı artınca kadın doğumu kapatıyorlar bazen dedi
Merhaba kızlar bugün covid için test yaptırmaya gittim . Doktor bel ve bacak ağrısı çektiğimi duyunca pozitifse de negatifse de kadın doğumcuya gitmen lazım dedi , gebelikle ilgili olabilir dedi dua edin bebişimde bir şey olmasın hayırlısıyla
Hahahaha ben ilk bebeğime kız olur diye düşünüyordum her edende hep benim kızım olacakmış gibi gelirdi doktor erkek dediğinde çok şaşırmıştım nedense ama sonradan çok sevindim sanki içten içe erkek istiyomuşum gibi hahaha saçma sapan hisler işte ama bu sefer erkek hissediyorum ama deli gibi kız istiyorum doktor tahmini erkek dediğinde yine bozuldum ama dedimya hala Bi umudum var kız diye bakalım öncelikle sağlıklı olsun inşallah
İlk çocuğumda kız hissettim erkek oldu bunda erkek hissediyorum kesin buda erkek olcak kız olsun çok istiyorum ama hayirlisi tabi insallah gonlundeki olur
Hahahaha ben ilk bebeğime kız olur diye düşünüyordum her edende hep benim kızım olacakmış gibi gelirdi doktor erkek dediğinde çok şaşırmıştım nedense ama sonradan çok sevindim sanki içten içe erkek istiyomuşum gibi hahaha saçma sapan hisler işte ama bu sefer erkek hissediyorum ama deli gibi kız istiyorum doktor tahmini erkek dediğinde yine bozuldum ama dedimya hala Bi umudum var kız diye bakalım öncelikle sağlıklı olsun inşallah
Kızlar benim cildim çok kuru normalde krem kullanirdim hemde avuç avuç o kadar kuru ama şimdi korkuyorum hangi kremi kullansam diye saçlarımında ici bildiğiniz bebeklerin kafasındaki gibi bembeyaz soyuluyor eşim bile korktu cildiyeye gidelim diyor acaba ne kullansam ya
Ahahah esimde artik diyo o kadar takinti yaptin ki erkek olursa hastanede degistircen diye korkuyorum diyo dun ama napim çok merak ediyorum kız olsunda çok istiyorum kız hazır merak etmisken dua da et de şu topikte kız isteyen analarında yuzu gulsun senin takvimin ekli değil kaç haftalik oldun
Kızlar benim cildim çok kuru normalde krem kullanirdim hemde avuç avuç o kadar kuru ama şimdi korkuyorum hangi kremi kullansam diye saçlarımında ici bildiğiniz bebeklerin kafasındaki gibi bembeyaz soyuluyor eşim bile korktu cildiyeye gidelim diyor acaba ne kullansam ya