2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bugün bursalı bir arkadaşım diyordu kadın doğum u şehir hastanesine attılar diye...
Yoktur Allahın izniyle birşey..Bende de bel ağrısı oluyor ara ara özellikle ayakta durunca..

Kızz sen eşittir ben inşallah ikimizinde kizi olur

İlk çocuğumda kız hissettim erkek oldu bunda erkek hissediyorum kesin buda erkek olcak kız olsun çok istiyorum ama hayirlisi tabi insallah gonlundeki olur
Amin Allah hepimizin gönlüne göre versin Erkek çocukta yanılma payı oluyormuş kordondan dolayı son ana kadar inanmamak lazım
Ahahahah hepimiz kız istiyoruz galiba en son hepimiz erkek doğurcaz

Bugün bursalı bir arkadaşım diyordu kadın doğum u şehir hastanesine attılar diye...

Yoktur Allahın izniyle birşey..Bende de bel ağrısı oluyor ara ara özellikle ayakta durunca..
Eskiden Zübeyde Hanım kadın Doğum hastanesi vardı orayı kapatıp şehir hastanesine taşıdılar onu mu kastetti acaba

Kızlar benim cildim çok kuru normalde krem kullanirdim hemde avuç avuç o kadar kuru ama şimdi korkuyorum hangi kremi kullansam diye saçlarımında ici bildiğiniz bebeklerin kafasındaki gibi bembeyaz soyuluyor eşim bile korktu cildiyeye gidelim diyor acaba ne kullansam ya

11+3canimm inşallah kalbinizden ne geçiyorsa o olsunn canimm aminnn
Canimm

Bence cildiyeye görün cnm hamilesin çünkü herşeyi kullanamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…