Kızlar ağda mı yapıyosunuz kuaföre giden var mı ben cesaret edemiyorum lazere gitmiştim %70 bitmişti ama tekrar çıkmaya başladı gitti benim lazer kısaltma makinesi ile hallediyodum az diye ama arttı En azından ağdayla daha az çıkar diyorum siz neler yapıyorsunuz
Kızlar ben de çok kız istiyordum doktor geçen hafta erkeğe benziyor demişti Bi bozuldum Bi üzüldüm sanki Allah affetsin biraz kafama takıldı ama hala umudum var sanki Bi daha gittiğimde ay bu kızmış yanlış görmüşüm diyecek diye bekkiyorum:)) geçen Bi rüya gördüm sanırım bu olayın etkisinde kaldığım için bebeğim oluyordu erkek ama ayakları yok annem veriyor elime altını açıyorum kız mı erkek mi diye bakcam Bi bakıyorum erkek ama ayakları yok ay Allahım anne neden söylemedin falan diyorum kan ter içinde uyandım sonra dua ettim Allahım yeterki sağlıklı olsun ne olursa olsun diye baya etkilendim ama rüyada erkek görmek kız demek tir diye:))) hala ve hala umut edip dua ediyorum eli ayağı düzgün sağlıklı Bi kız olsun diye :)
Hayırdır inşaAllah. Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin Benim de aklıma hemen böyle şeyler geliyor, eşime şu cinsiyet testlerini anlattım hep kız çıkıyor dedim o da inşaAllah erkek olur bu hurafelere inanmaman gerektiğini öğrenirsin dedi oturdum hüngür hüngür ağladım ona da kızdım ya erkek olursa sağlıksız olursa senin yüzünden diye, hormonlar işte
Ay Evet ya bende neler neler kullandım olmadı çocuk kan kusuyordu resmen ama sütumde azdi zaten mama takviyesi ne başlamak zorunda kaldım sonrada ancak 8 9 ay mama takviyesiyle ancak emzirdim
Hayırdır inşaAllah. Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin Benim de aklıma hemen böyle şeyler geliyor, eşime şu cinsiyet testlerini anlattım hep kız çıkıyor dedim o da inşaAllah erkek olur bu hurafelere inanmaman gerektiğini öğrenirsin dedi oturdum hüngür hüngür ağladım ona da kızdım ya erkek olursa sağlıksız olursa senin yüzünden diye, hormonlar işte
Ah bu babalar hepsi meraksiz ya bende eşime karnim sene dik mi buyuyor yan mi diye sormustum oda dik demişti geçistirmek için üç gün tartıştım bakmadan nie söyledin diye insallah kizimiz olur onlarda hurafelere inanir
Ah bu babalar hepsi meraksiz ya bende eşime karnim sene dik mi buyuyor yan mi diye sormustum oda dik demişti geçistirmek için üç gün tartıştım bakmadan nie söyledin diye insallah kizimiz olur onlarda hurafelere inanir
Bursa’da yaşıyorum, evime en yakın hastane şehir hastanesi orası da yoğun oluyor genelde az önce bir arkadaşımla konuştum vaka sayısı artınca kadın doğumu kapatıyorlar bazen dedi
Merhaba kızlar bugün covid için test yaptırmaya gittim . Doktor bel ve bacak ağrısı çektiğimi duyunca pozitifse de negatifse de kadın doğumcuya gitmen lazım dedi , gebelikle ilgili olabilir dedi dua edin bebişimde bir şey olmasın hayırlısıyla
Aynen iyi yapmissin ben ilk hamileligimde Kasım annelerinderdim bizim minnos aralıkta gelmeye karar verdim keşke bende hem Aralık hem Kasım takilsaydim diye dusunmustum minnoslar gelecekleri zamanları kendileri seciyo sağlıkla gelsinler inşallah sende iki topigi idare et hem daha hazırlıkli olursun
Benimkide meraksız diyo ki bebeği doğuracaksın kucağıma alıcam sana yada bana benziyorsa inanırım diyo deli valla yaa gıcıklık olsun diye doğumda başkasının çocuğunu vericem kucağına bakalım inanacak mı
İlk çocuğumda kız hissettim erkek oldu bunda erkek hissediyorum kesin buda erkek olcak kız olsun çok istiyorum ama hayirlisi tabi insallah gonlundeki olur
Ahh Evet Haziran anneleri özellikle seçilmiş gibi hepsi çok heyecanlı çok Şakacı ve konuskan en güzel topik bizim topigimiz en güzel Bebeklerde bu topikte dogcak
Benimkide meraksız diyo ki bebeği doğuracaksın kucağıma alıcam sana yada bana benziyorsa inanırım diyo deli valla yaa gıcıklık olsun diye doğumda başkasının çocuğunu vericem kucağına bakalım inanacak mı
İnanır kız babalar yeni doğan bebekler genelde birbirine benziyo zaten gıcıklık olsun diye babalara gostermemek lazım aslında biraz merak neymis belki o zaman ogrenirler
Ben oglumda 22. Haftaya kadar hissetmemistim platformdaki herkes anlatıyordu karnimda mısır patlamis gibi ay çok hareketli geceleri uyutmuyo falan diye bende hep agliyordum acaba hasta mi sakatmi herkes hissettiyo ben nie hissetmiyorum diye üstelik detaylı ultrason lar falan herseyi yapmıştım hiç bir problem cikmiyordu ona rağmen agliyordum herkes 15. Haftada hissetmeye baskadi diye sonra bi hareketlenmeye başladı ne oturabilldim ne yatabildim seninkide yakında hissettirir kendini içini ferah tutmaya çalış sen Allah korusun bi aksilik olsaydı ultrasonlarinda cikardi mutlaka
Merhaba kızlar bugün covid için test yaptırmaya gittim . Doktor bel ve bacak ağrısı çektiğimi duyunca pozitifse de negatifse de kadın doğumcuya gitmen lazım dedi , gebelikle ilgili olabilir dedi dua edin bebişimde bir şey olmasın hayırlısıyla
Hahahaha ben ilk bebeğime kız olur diye düşünüyordum her edende hep benim kızım olacakmış gibi gelirdi doktor erkek dediğinde çok şaşırmıştım nedense ama sonradan çok sevindim sanki içten içe erkek istiyomuşum gibi hahaha saçma sapan hisler işte ama bu sefer erkek hissediyorum ama deli gibi kız istiyorum doktor tahmini erkek dediğinde yine bozuldum ama dedimya hala Bi umudum var kız diye bakalım öncelikle sağlıklı olsun inşallah
İnanır kız babalar yeni doğan bebekler genelde birbirine benziyo zaten gıcıklık olsun diye babalara gostermemek lazım aslında biraz merak neymis belki o zaman ogrenirler