2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Permatik her daim

Hayırdır inşaAllah. Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin Benim de aklıma hemen böyle şeyler geliyor, eşime şu cinsiyet testlerini anlattım hep kız çıkıyor dedim o da inşaAllah erkek olur bu hurafelere inanmaman gerektiğini öğrenirsin dedi oturdum hüngür hüngür ağladım ona da kızdım ya erkek olursa sağlıksız olursa senin yüzünden diye, hormonlar işte

Ay Evet ya bende neler neler kullandım olmadı çocuk kan kusuyordu resmen ama sütumde azdi zaten mama takviyesi ne başlamak zorunda kaldım sonrada ancak 8 9 ay mama takviyesiyle ancak emzirdim
Umarım 2.de olmaz çok fena bişey.

Ah bu babalar hepsi meraksiz ya bende eşime karnim sene dik mi buyuyor yan mi diye sormustum oda dik demişti geçistirmek için üç gün tartıştım bakmadan nie söyledin diye insallah kizimiz olur onlarda hurafelere inanir

İnsanın sinirlerini bozmak için ellerinden geleni yapıyorlar galiba
İnşallah olur hangi ildesiniz çok mu yogun yaşadığınız yer
Bursa’da yaşıyorum, evime en yakın hastane şehir hastanesi orası da yoğun oluyor genelde az önce bir arkadaşımla konuştum vaka sayısı artınca kadın doğumu kapatıyorlar bazen dedi

Merhaba kızlar bugün covid için test yaptırmaya gittim . Doktor bel ve bacak ağrısı çektiğimi duyunca pozitifse de negatifse de kadın doğumcuya gitmen lazım dedi , gebelikle ilgili olabilir dedi dua edin bebişimde bir şey olmasın hayırlısıyla

Aynen canım ikisinide takip ediyorum ama burası daha eğlenceli ya

Benimkide meraksız diyo ki bebeği doğuracaksın kucağıma alıcam sana yada bana benziyorsa inanırım diyo deli valla yaa gıcıklık olsun diye doğumda başkasının çocuğunu vericem kucağına bakalım inanacak mı

Evet ilk sanki kız gibi ama benim tahminlerim hep yanlış çıkar sen ne hissediyorsun
İlk çocuğumda kız hissettim erkek oldu bunda erkek hissediyorum kesin buda erkek olcak kız olsun çok istiyorum ama hayirlisi tabi insallah gonlundeki olur

İnanır kız babalar yeni doğan bebekler genelde birbirine benziyo zaten gıcıklık olsun diye babalara gostermemek lazım aslında biraz merak neymis belki o zaman ogrenirler

ay ınsallahhh bnde korktum herkes oyle dıyınce

Allah korusun cnm bende bel agrisi ile gittim progestan devam iliski yasak belki magnezyum eksikliginden agriyordur kötü düşünme

Hahahaha ben ilk bebeğime kız olur diye düşünüyordum her edende hep benim kızım olacakmış gibi gelirdi doktor erkek dediğinde çok şaşırmıştım nedense ama sonradan çok sevindim sanki içten içe erkek istiyomuşum gibi hahaha saçma sapan hisler işte ama bu sefer erkek hissediyorum ama deli gibi kız istiyorum doktor tahmini erkek dediğinde yine bozuldum ama dedimya hala Bi umudum var kız diye bakalım öncelikle sağlıklı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…