2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Doktorlar benzettim dedikten sonra degiseni görmedim duymadım bence degismcek geliyor bi prenses mavi gözlü hemde
Oy oyy ağzın bal yesin kız
Seninkine 10 aralığa kadar nasıl dayanağım bilmiyorum öne çek şu randevu çatlayacağım vallahi

Turşu mükemmel birşey yaa
Ama kusması zor oluyor ahaha
Ben oglumda hep turşu yedim ekşi yedim bunda yine eksi seviyorum ama turus yiyeyeşim gelmiyo tatlıda çok yiyorum bunda oglumda yiyemezdim hiç tatlı hata hic bisey yiyemezdim bunda Dünyaları yiyorum doymuyorum

Aynen cook mukemmel canim cektikte yedimm valla tabak tabak sonra lokuma cekti dedim ne oluyo ben baska ne cekcek canimiz bakalim
Kızmı erkek ki belli etmiyor kendini desene
Ama ben seninkini erkek hissediyorum
Daha doğrusu kayinvalidem erkek dedi o yüzden

Ay
Günaydın kuzum,benim 1 aydır falan sadece sabahları hafif oluyordu ama dünden beri çıkarıyorum dediğim gibi limon ye iyi geliyor,ha bide haşlanmış patates, çubuk kraker,ayva süper olur
Benimde 2 haftadan beri yoktu simdi 3 gunden beri basldi oguruyom ama cikmiyo ciksa rahatlicam sanki bende o zaman yapayim dediklerini belki bulantiyi gecirir

Ben oglumda hep turşu yedim ekşi yedim bunda yine eksi seviyorum ama turus yiyeyeşim gelmiyo tatlıda çok yiyorum bunda oglumda yiyemezdim hiç tatlı hata hic bisey yiyemezdim bunda Dünyaları yiyorum doymuyorum
Belki kizdir ondan caniniz cekmez oglunzda cekmediyse

Bende son birkaç gün öncesine kadar öyleydim ve inşallah kız o yüzden seninkide kız
Ay bende tam tersi oğlumda ilk üç ay tek lokma yiyemedim su bile içemiyordum,sonradan bulantılar bitince hep tatlı yedim

Amin cnm amin

Hoşgeldin,hayırlı olsuuun
Yani çıkıntı var mı bilemedim ama gönlünden geçen olsun inşallah

Kızmı erkek ki belli etmiyor kendini desene
Ama ben seninkini erkek hissediyorum
Daha doğrusu kayinvalidem erkek dedi o yüzden
Ciddimisin abla aslinda esim ve benim icin farketmez ama ikimizde kiz cocuklwrini daha cook seviyoruz ama farketmez evlat csnindan can onemli saglikli ve buyudgnde hayirli nir evlat olmasi❤

Ay

Benimde 2 haftadan beri yoktu simdi 3 gunden beri basldi oguruyom ama cikmiyo ciksa rahatlicam sanki bende o zaman yapayim dediklerini belki bulantiyi gecirir
Çıksa rahatlayacağım diyorsan,tuzlu su iç anında kusarsın

Bende son birkaç gün öncesine kadar öyleydim ve inşallah kız o yüzden seninkide kız
Ay bende tam tersi oğlumda ilk üç ay tek lokma yiyemedim su bile içemiyordum,sonradan bulantılar bitince hep tatlı yedim
Ayy ne guzel moral veriyosun mavis gozlerinden opcem seni Yok kiz ben o hamilelikte tatlıya öyle bir düşman oldum ki çocuk iki yaşına geldi gene yiyemedim takı hamile kalana kadar

Ciddimisin abla aslinda esim ve benim icin farketmez ama ikimizde kiz cocuklwrini daha cook seviyoruz ama farketmez evlat csnindan can onemli saglikli ve buyudgnde hayirli nir evlat olmasi❤
İnşallahhh Yani bana erkek dedilerikinciye de kız olur,bir kız bir oğlan

Belki kizdir ondan caniniz cekmez oglunzda cekmediyse
Ay hadi insallah sanada sarilcam sapık gibi iyi bişey duyunca herkese ya sarilasim geliyo ya opesim geliyo ama arkadaşlar sapık değilim rahat olun sadece ben gerçek hayatta da duygularımı pek saklayamam mutlu olunca herkese sarılıyorum şimdi Corona yüzünden yapmıyorum zorda olsa kendimi tutuyorum tabi

Ayy ne guzel moral veriyosun mavis gozlerinden opcem seni Yok kiz ben o hamilelikte tatlıya öyle bir düşman oldum ki çocuk iki yaşına geldi gene yiyemedim takı hamile kalana kadar
Kız yuh,adet dönemlerinde bile mi
Ayy kız gel sarılacağım sana kader ortağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…