2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benim kaynanamda zararsız karışmaz yani karakterlerimiz çok farklı öyle arkadaş gibi anne kız gibi değiliz ama zararıda yok iyidir.
Iyi ne guzel o zamn ne kaynanalr varki gelinie kok sokturuyolar allaha sukur benim kaynanam melek gibi❤❤

Öğrenirsin bence inşallah erkek tir erkek istiyorsun diye hatırlıyorum eger erkekse kesin öğrenirsin zaten
Ben erkek hissediyorum o yüzden kendimi buna göre hazırladım kocamda illa kız babası olmak kızı tarafından çok sevilmek istiyomuş. Eğer bu erkekse bi dahakine kız mı kız mı diye senin gibi buralarda gezinirim

Canım hareket mi hissettin sanki bende hissediyorum biliyor musun ikinci gebeliklerde erken hissediliyormuş ama emin olamadım ama oğlum gibi değildi senin nasıl
Ogluma hamileliğim 8yıl olacak nerdeyse,hatırlamıyorum ama sanki onda böyle hissetmedim ya..özellikle yan yatinca Seraa0606 nın dediği gibi sanki dışarı çıkmak istiyor

Ogluma hamileliğim 8yıl olacak nerdeyse,hatırlamıyorum ama sanki onda böyle hissetmedim ya..özellikle yan yatinca Seraa0606 nın dediği gibi sanki dışarı çıkmak istiyor
Benim ilk hamileliğim ama gerçekten hissettim sanki yada çıldırıyorum halusinasyonda görüyorum bazen gözümün önünden karartılar geçiyor

Iyi ne guzel o zamn ne kaynanalr varki gelinie kok sokturuyolar allaha sukur benim kaynanam melek gibi❤❤
Banada kök söktüremez öyle pısırık hakkını savunamayan biri değilim kana kan dişe diş savaşırım bu arada kayseride çok akrabam var çok severim her sene de gelirim.

Ahahah Aynen öyle olur sağlıkla gelsin inşallah

Geçen gün baktım aynı model yok angeltalk 140 gibiydi ama yine artmıştır her şey fırladı bi de 250 gibi fiyatı olan var asmlerde kullanılıyor genelde bu modelden öyle
Acaba nerde satiliyo ki trendyolda filan varmi

Tebrik ederim cnm. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip eder ins. Ben 11. Haftada gittim dokturum 3 hafta sonra gel dedi. Mecbur daha bekleyecegimgerci heyecan kalmadi herkes erkek dedigi icin kendimi erkege alistirdim.
Teşekkür ederim bana da ilk erkek denildiği için sanırım istemeden de olsa kendimi alıştırdım umarım hepimizin gönlüne göre olur

Banada kök söktüremez öyle pısırık hakkını savunamayan biri değilim kana kan dişe diş savaşırım bu arada kayseride çok akrabam var çok severim her sene de gelirim.
Aaa ne guzel 9 aydir burdayim ama bayag sevdim burayi 2.memlektim siz hangi ilcesine geliyosunuz geldiginizde

Ben aslında muhasebeciyim iki yıllık on lisans okudum ama baktım onda is bulamıyorum şimdide iki yıllık tıbbi Sekreterlik okuyorum bu sene başladım sonuc olarak ev hanimiyim
Kız nerdeyse her yer muhasebe elemani Ariyor. Nasil iş bulamadın bu arada bende muhasebeci yim. Bir ortak noktamiz daha çıktı

Kolay atanan aöf öğretmenlik bölümlerine bakıp ordan bi seçim yapsaydın illa çalışmak istiyorsan tabi.
İlla calismak istiyorum valla ama öğretmenlik hak yemek bence dışardan okuyarak bi yerlere gelmek sonuçta insanlar dört beş yıl maddi manevi ne emekler verip uğraşıp atanamiyo ben oturduğum yerden okuyup onlarla aynı kefeye Koyamam kendimi tıbbi sekreterlik hastanelerde lise mezunlarini bile alıyorlar o yüzden bu hak yemek sayılmaz diye bu bölümü seçtim bide ülkemizde malum hergün yeni bir hastane açılıyo atamak daha kolay olur diye düşündüm

Kız nerdeyse her yer muhasebe elemani Ariyor. Nasil iş bulamadın bu arada bende muhasebeci yim. Bir ortak noktamiz daha çıktı
Yaaa kuzum valla kaç yere gittiysem bi sonuc alamadim mali musavirler zaten kucucuk ofislerde bile Holding yönetiyor havasıyla bi suru şey isteyip sonra is ogrenene kadar maaş yok diyolardi bende istemdim zaten çok isteyerek okuduğum bi bölümde degildi

Hoş buldum teşekkür ederim amin umarım hepimiz bebeklerimize en güzel şekilde kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…