2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Niye hak yemek olsun ki Kpss çok zorlu bi süreç onu başaran zaten çok ciddi emek vermiştir. Kolay atanmıyosun yani ne hak yiyenler torpille işe girenler var. Bende psikoloğum formasyonda almıştım pdr öğretmenliği yapabilirim ama kpss çalışamam rahatımı bozamıyorum kreş açmayı düşünüyorum kendime bebeğim az büyüsünde.

Sen önlisans kpssye hazırlanıcaksın pardon ya haklısın onda atanma şansın daha yüksek.

Yaaa psikolog mu biliyo musun hep bi psikolog arkadaşım olsun istemisimdir hayalimdeki ama basaramadigim meslek

Bencede dagilmayalim ya devam edelim konusmaya birde benim ilk gebeligim tam ne yapcgmida bilmiyom konusalim ki destek olalim birbirmize❤❤
Yaaa Evet biz sana herseyi anlatiriz ama inan bizde hala ogrenmeye devam ediyoruz tecrübeler rafta her bebek kendine has iste sen nerde oturuyordün canım bahsettine mi bilmiyorum kaçırmış olabilriim

Bende tamamen kendi keyfim ve zevkim için okudum. Hukukta yazabilirdim ama hep psikoloji okumak istemiştim.
Ayyy ne guzel.bolum‍♀ psikoloji bende anestezi okuduma ama atanamdim ozelede girmek istemdim evlendim geldim kayseriye simdide virus var bebek olcsj filan derkene ben calismak istesemde bayag zaman var

İyi yapmissin ama ben olsam kreş yerine kendime klinik falan acardim heralde ya
Klinik zor biraz herkes açıyor ama o kadar müşteri yok. Ben kendi çocuğumdan ayrılmadan bi şeyler yapmak istiyorum onuda orda büyütürüm. Maddi kazanç değil amacım vakit geçirmek bi uğraş bulmak. Benim annemde çalışıyordu çalışan anne çocuğu olmak çok zor.

Yaaa Evet biz sana herseyi anlatiriz ama inan bizde hala ogrenmeye devam ediyoruz tecrübeler rafta her bebek kendine has iste sen nerde oturuyordün canım bahsettine mi bilmiyorum kaçırmış olabilriim
Ben orduluyum ama esim uzman cavus o sebebten kayseriye geldik siz nerde oturuyosunz

Evet guzel bir yer siz zaten kayserinin en islek canli ilcesi siz hangi mahlesine gelmsitiniz
Bahçelievlerde oturuyor tanıdıklarım. Canım cafeler, restaurantlar her yere gittim üniversitede okuyan akrabalarımda var biliyorum gezdim çoğu yerini.

yaa çok bakamıorm ben malesef, başlarda sizi takip edebildiğim için aklımdasınız arada sorim diorm :))
hadi Allah kavuştursun kocişinle sağlıkla canım :)
ay hadi sana da bana da kız gelio desinler ne var kiii
ben az önce geldm dr dan göremedi cinsiyet minsiyet :/ bi dahaki gidişe artık ama iyiymişiz çok şükür ikimiz de ikili test için akn verdm inş sonuçlar da iyi gelir. sen naptn dr neler dedi sana?

İyiyim canım senin iyi olmamada çok sevindim doktora gittik her şey yolundaydi iki haftaya giderim tekrar sanırım
ben de iyi olmana sevndm canım :) çok şükür yaa hep yolunda olsn inş haftaya cinsiyette gelişme olursa etiketle beni de bak hepiniz etiketleyin hattaaa kızçeler LesaM MahidevranSultan H E Dilaraerdogan

ben de iyim canım uzun aralıklarala girip bakabiliorm ben arada böle yoklarım sizleri haberiniz olsn :)))
Iyim canım çok şükür evde tıkılıp kalıyoruz arada markete çıkıyorum o kadar sen nasilsin
saol canım ben de iyim, bulantılar vs gitti mi nedir durumların? yazmışsındır muhtemelen ama ben takip edemedim idare ediver

Psikolog musunnn? Bende hep küçükken psikolog olmak istemişimdir şu an kırmızı odadan dolayı yeniden canlanmıştı hayallerim ay ne güzel yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…