Niye hak yemek olsun ki Kpss çok zorlu bi süreç onu başaran zaten çok ciddi emek vermiştir. Kolay atanmıyosun yani ne hak yiyenler torpille işe girenler var. Bende psikoloğum formasyonda almıştım pdr öğretmenliği yapabilirim ama kpss çalışamam rahatımı bozamıyorumİlla calismak istiyorum vallaama öğretmenlik hak yemek bence dışardan okuyarak bi yerlere gelmek sonuçta insanlar dört beş yıl maddi manevi ne emekler verip uğraşıp atanamiyo ben oturduğum yerden okuyup onlarla aynı kefeye Koyamam kendimi tıbbi sekreterlik hastanelerde lise mezunlarini bile alıyorlar o yüzden bu hak yemek sayılmaz diye bu bölümü seçtim bide ülkemizde malum hergün yeni bir hastane açılıyo atamak daha kolay olur diye düşündüm
Ahh inşallahKızlarla ilgili çok konuşacak şeyimiz var,seninde bir belli olsun da artık
Sen önlisans kpssye hazırlanıcaksın pardon ya haklısın onda atanma şansın daha yüksek.Yaaakuzum valla kaç yere gittiysem bi sonuc alamadim mali musavirler zaten kucucuk ofislerde bile Holding yönetiyor havasıyla bi suru şey isteyip sonra is ogrenene kadar maaş yok diyolardi bende istemdim zaten çok isteyerek okuduğum bi bölümde degildi
Kocasinan biraz uzak bize biz melikgaziye yakiniz talas diye bir ilceMerkeze canım Kocasinan. Ankara'ya gideceğimiz zamanda hep uğruyoruz.
Yaaa psikolog mu biliyo musun hep bi psikolog arkadaşım olsun istemisimdirNiye hak yemek olsun ki Kpss çok zorlu bi süreç onu başaran zaten çok ciddi emek vermiştir. Kolay atanmıyosun yani ne hak yiyenler torpille işe girenler var. Bende psikoloğum formasyonda almıştım pdr öğretmenliği yapabilirim ama kpss çalışamam rahatımı bozamıyorumkreş açmayı düşünüyorum kendime bebeğim az büyüsünde.
Bencede dagilmayalim ya devam edelim konusmaya birde benim ilk gebeligim tam ne yapcgmida bilmiyom konusalim ki destek olalim birbirmize❤❤Ahh inşallahbüyütürken falanda konuşalım dogurunca dagilmayalim arkadaşlar
Aynen özel yerlerde asgari ucretle çalışmak istemem iki çocukla bu yüzden ben hem yapabileceğim hem kolay atanabilcegim bi meslek istemistimSen önlisans kpssye hazırlanıcaksın pardon ya haklısın onda atanma şansın daha yüksek.
Bende tamamen kendi keyfim ve zevkim için okudum. Hukukta yazabilirdim ama hep psikoloji okumak istemiştim.Yaaa psikolog mu biliyo musun hep bi psikolog arkadaşım olsun istemisimdirhayalimdeki ama basaramadigim meslek
Yaaa Evet biz sana herseyi anlatiriz ama inan bizde hala ogrenmeye devam ediyoruz tecrübeler rafta her bebek kendine has isteBencede dagilmayalim ya devam edelim konusmaya birde benim ilk gebeligim tam ne yapcgmida bilmiyom konusalim ki destek olalim birbirmize❤❤
İyi yapmissin ama ben olsam kreş yerine kendime klinik falan acardim heralde yaBende tamamen kendi keyfim ve zevkim için okudum. Hukukta yazabilirdim ama hep psikoloji okumak istemiştim.
Biliyorum her yeri yıllardr gittiğimiz yer Talasta güzel bir yer ordada oturan çok tanıdığım var.Kocasinan biraz uzak bize biz melikgaziye yakiniz talas diye bir ilce
Ayyy ne guzel.bolumBende tamamen kendi keyfim ve zevkim için okudum. Hukukta yazabilirdim ama hep psikoloji okumak istemiştim.
Evet guzel bir yer siz zaten kayserinin en islek canli ilcesi siz hangi mahlesine gelmsitinizBiliyorum her yeri yıllardr gittiğimiz yer Talasta güzel bir yer ordada oturan çok tanıdığım var.
Klinik zor biraz herkes açıyor ama o kadar müşteri yok. Ben kendi çocuğumdan ayrılmadan bi şeyler yapmak istiyorum onuda orda büyütürüm. Maddi kazanç değil amacım vakit geçirmek bi uğraş bulmak. Benim annemde çalışıyordu çalışan anne çocuğu olmak çok zor.İyi yapmissin ama ben olsam kreş yerine kendime klinik falan acardim heralde ya
Ben orduluyum ama esim uzman cavus o sebebten kayseriye geldik siz nerde oturuyosunzYaaa Evet biz sana herseyi anlatiriz ama inan bizde hala ogrenmeye devam ediyoruz tecrübeler rafta her bebek kendine has istesen nerde oturuyordün canım bahsettine mi bilmiyorum kaçırmış olabilriim
Tamm bekliyiruz siziArkadaslar beni temizlik yapmaya gidiyorum ben gelene kadar az konusun lütfen konulara yetisemiyorum sonra
Bahçelievlerde oturuyor tanıdıklarım. Canım cafeler, restaurantlar her yere gittim üniversitede okuyan akrabalarımda var biliyorum gezdim çoğu yerini.Evet guzel bir yer siz zaten kayserinin en islek canli ilcesi siz hangi mahlesine gelmsitiniz
yaa çok bakamıorm ben malesef, başlarda sizi takip edebildiğim için aklımdasınız arada sorim diorm :))Oooo nerelerdesin sen yaa
pazartesi inşallah gidiyor canım testi negatif çıktı . Sevk belgesi falan ayarlandı . Sonunda yolcu .
Biz iyiyiz Allah’a şükür yarın minik kurbağayı görmeye gidicez tekrar :)
Belki der bir kızınız daha oluyor
Sen nasılsın?
ben de iyi olmana sevndm canım :) çok şükür yaa hep yolunda olsn inşİyiyim canım senin iyi olmamada çok sevindimdoktora gittik her şey yolundaydi iki haftaya giderim tekrar sanırım
ben de iyim canım uzun aralıklarala girip bakabiliorm ben arada böle yoklarım sizleri haberiniz olsn :)))Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor?
Pek bakamıyorum buraya. Bulantılarım eskisi kadar olmasa da devam ediyor. Dün kendime hamile pantolonu aldım .
Cinsiyet öğrenen var mi? Benim de haftaya randevum bakalım ne diyecek doktor.
hullaglnc iyiyim cnm idare ediyorum sen nasilsin?
saol canım ben de iyim, bulantılar vs gitti mi nedir durumların? yazmışsındır muhtemelen ama ben takip edemedim idare ediverIyim canım çok şükür evde tıkılıp kalıyoruz arada markete çıkıyorum o kadarsen nasilsin
Psikolog musunnn? Bende hep küçükken psikolog olmak istemişimdir şu an kırmızı odadan dolayı yeniden canlanmıştı hayallerimKlinik zor biraz herkes açıyor ama o kadar müşteri yok. Ben kendi çocuğumdan ayrılmadan bi şeyler yapmak istiyorum onuda orda büyütürüm. Maddi kazanç değil amacım vakit geçirmek bi uğraş bulmak. Benim annemde çalışıyordu çalışan anne çocuğu olmak çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?