2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
He anladim bilmiyodum boyle oldugunu bende hep bu kaynanalr(benim kaynanam haric herhlade)gelinlerini dusman gibi goruyolar bu sorun hic bitmez gibi bu gidisle turkiyede
Yok kuzum yani biz tam anne kız modunda da değiliz düşmanda degiliz şükür yine ona bişey olsa ben kizlarindan önce kosarim yardıma benim bi ihtiyacım olsa o hemen koşar yardima Allah razı olsun bi kötülüğünu görmedim ama biraz soğuk bi ilişki var işte öyle sicaciki bir bağ yok böyleside çok güzel ama

Insallah tum bizim gibi kaderi olan asker ailelerin allah yardimcisi olsun zor bir meslek ama sonucta vatan ve bizim icin ordalar yapcak birsey yok beklemektn baska
Aynen önemli olan birbirine destek olabilmek bütün zorluklara karşı birlikte durmak amin canım

her arkadaş ortamında mutlaka herseyini veren ama hiç kimseden bi iyilik gormeyen biri var bizde benim o sizdede sensin galiba

Sizin icin cook iyi o zamn cunku ben cevremdn biliyorum gelinine ne eziyetler eden var sizin adiniza sevindim en azindan size karsi soguklugu olsada kotulugu yok

Sizin icin cook iyi o zamn cunku ben cevremdn biliyorum gelinine ne eziyetler eden var sizin adiniza sevindim en azindan size karsi soguklugu olsada kotulugu yok
Çok şükür birbirimizin etlisine sutlusune karismayiz senin kayinvaliden yakın oturuyor mu sana ☺

Çok şükür birbirimizin etlisine sutlusune karismayiz senin kayinvaliden yakın oturuyor mu sana ☺
Yok ben kayserideyim ailemde kayinvalidemde orduda ama olmasini cook isterdim burda hic tanidik yok i esimin is arkdaslrindn 2 tsne arkdasim var akrabamda yok ama olsa guzel.olurdu sizin en azindn ihtiyaciniz olsa yardim ediyomjs

Ben aslında muhasebeciyim iki yıllık on lisans okudum ama baktım onda is bulamıyorum şimdide iki yıllık tıbbi Sekreterlik okuyorum bu sene başladım sonuc olarak ev hanimiyim
Kolay atanan aöf öğretmenlik bölümlerine bakıp ordan bi seçim yapsaydın illa çalışmak istiyorsan tabi.

her arkadaş ortamında mutlaka herseyini veren ama hiç kimseden bi iyilik gormeyen biri var bizde benim o sizdede sensin galiba
Ahaha tam üstüne bastık ayağımızı kaldıralım Aynen ya kimseden karşılık görmeden her şeyi veren enayi Artık vermiyorum ama inşallah yani

He anladim bilmiyodum boyle oldugunu bende hep bu kaynanalr(benim kaynanam haric herhlade)gelinlerini dusman gibi goruyolar bu sorun hic bitmez gibi bu gidisle turkiyede
Benim kaynanamda zararsız karışmaz yani karakterlerimiz çok farklı öyle arkadaş gibi anne kız gibi değiliz ama zararıda yok iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…