Aynen maaslarimizin yarisini çocuklarin bakimina yatircaz ama olsun çalışmak çok güzel maaşın hepsini vermeye de razıyım yeterki iki insan göreyim gün için de
MahidevranSultan
canım benimkini de yorumlar mı kaynanan valla ben kız hissediyorum herkes erkek diyor ilk bebeğim hangisi olursa olsun sağlıklı olsun Eki Görüntüle 2727858
Benimde göğüs hassasiyetim azaldı mide bulantım azaldı ama olabiliyormuş kimilerinde vücut daha çabuk adapte oluyormuş hamileliğe 2 gündür içim içimi yedi benim 4 düştüğüm var herşeyi çok takıyorum kafaya
Ayy içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim Bbanu41
canım bende biran panik yaptım, kafaya taktım ama sonucunu öğrenince içim rahatladı, aslında stres daha çok zarar verir, çokta takmamak lazım herşey olacağına varır böyle düşününce rahatlıyorum ben
Canım hareket mi hissettin sanki bende hissediyorum biliyor musun ikinci gebeliklerde erken hissediliyormuş ama emin olamadım ama oğlum gibi değildi senin nasıl
Cok zor ya Allah yardımcıları olsun cidden branşı zormuş senin daha sabırlı olman iki yıl görmedi kızım babasını sizde inşallah çocuk olunca sana bi nefes olur geçer gider günler
Küçük dopler almıştım ilkinde işe gitmeden dinliyordum basit bişey öyle işe yarıyordu sonra ne akılsa arkadasima verdim sanki onların bana hayrı dokunuyo baktım da yine alsam mı ya dinleriz korktukca özledikce
Yok be kuzum ne bağı bizim değişik bir ilişkimiz var birbirimizi pek sevmeyiz ama arada saygı var ikimizinde birbirine karşı saygı oldukca saygiya dayali mesafeli bi bağ oluyo Evet
He anladim bilmiyodum boyle oldugunu bende hep bu kaynanalr(benim kaynanam haric herhlade)gelinlerini dusman gibi goruyolar bu sorun hic bitmez gibi bu gidisle turkiyede
Küçük dopler almıştım ilkinde işe gitmeden dinliyordum basit bişey öyle işe yarıyordu aklıma estikçe sonra ne akılda arkadasima verdim sanki onların bana hayrı dokunuyo baktım da yine alsam mı ya dinleriz korktukca özledikce
Kızlar bu arada sağlık ocağına da gittim ben ilk gebelikte 2 doz tetonoz aşısı olmuştum bunda da 3.dozu öneriyoruz 20.Hafta da dedi 12. Hafta bittiğinde kullanmam için d vitamini verdi o kadar
Cok zor ya Allah yardımcıları olsun cidden branşı zormuş senin daha sabırlı olman iki yıl görmedi kızım babasını sizde inşallah çocuk olunca sana bi nefes olur geçer gider günler
Insallah tum bizim gibi kaderi olan asker ailelerin allah yardimcisi olsun zor bir meslek ama sonucta vatan ve bizim icin ordalar yapcak birsey yok beklemektn baska