Benimde öyle ve ben giyiyorum ilk gebelikte de giydim son aylarda hariç tabi zaten topuklar kalin oluyo çizmeler de bi risk olacağını sanmam ama sen bilirsin tabiki yinede
Ya canım Anadolu yakasında bi manav vardı adını bilmiyorum bide beylikduzunde varmış galiba gebeler icin her meyve varmış orda eşim gelsin öğrenirim ilk gebeligim de gitmişti portakal almak için adını hatırlar muhtemelen çok ugrasmisti çünkü
Ya canım Anadolu yakasında bi manav vardı adını bilmiyorum bide beylikduzunde varmış galiba gebeler icin her meyve varmış orda eşim gelsin öğrenirim ilk gebeligim de gitmişti portakal almak için adını hatırlar muhtemelen çok ugrasmisti çünkü
Ben geçen hafta marketten aldım ama içi geçmiş yiyemedim attım. Böyle güzel sulu şeftali kalmış mıdır bilmiyorum. Tadının kötü olduğunu falan düşün belki canın istemez
Ben geçen hafta marketten aldım ama içi geçmiş yiyemedim attım. Böyle güzel sulu şeftali kalmış mıdır bilmiyorum. Tadının kötü olduğunu falan düşün belki canın istemez
Aşerince canın çok istiyor sanırım peki yiyince o kadar güzel geliyor mu? Yani mevsimi olmayan meyvenin tadı olmuyor ya zaten. Benim canım hiçbi şey istemiyor o yüzden size sorayım
Aşerince canın çok istiyor sanırım peki yiyince o kadar güzel geliyor mu? Yani mevsimi olmayan meyvenin tadı olmuyor ya zaten. Benim canım hiçbi şey istemiyor o yüzden size sorayım
Canim idrar yolu enfeksiyonu varmi bilmiyorum yanmam ve bolatamam vardi tahlil verdim dr birsey demedi yok herhalde tsh dusuk benimde 011 cikdi bugun yine tahlil verdim ona gore ilac baslayabilirlermis hemsire oyle dedi ins biran once hersey yoluna girer gecmis olsun
Gerçekten en tatsız meyve bile aserdiysen o güne kadar Yedigin en güzel meyve gibi geliyor mevsim falan farketmiyo mevsiminde yesem o kadar tatlı gelmezdi
Eve gelince çetik giydim hemen..oğluma sezeryanla doğum yaptım böyle sıkıntı yaşamadım da mayıs ayında olduğum dis gebelik ameliyatı sonrası dikişlerin acısı gecmedi gitti..karnım büyüdükçe ne yapacağım bilmiyorum(
Tatsız tuzsuz hiç fark etmez çünkü sen onu o kadar çok istiyorsun ki tadı olmasa bile sanki dünyanın en güzel yiyeceğiymiş gibi geliyor
İlk aylarda çok olmaz ama karnın büyükçe olur büyük ihtimalle korkma
Gerçekten en tatsız meyve bile aserdiysen o güne kadar Yedigin en güzel meyve gibi geliyor mevsim falan farketmiyo mevsiminde yesem o kadar tatlı gelmezdi