2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kizlarrr kac gundur bulamiyoruz istanbulda seftali bulabilecegim bi yer bilen var mi ?

Kizlar birsey soracagm topuklu ayakkabi giyiyormusunuz hala mübarek bütün cizmeleeim botlarim topuklu
Benimde öyle ve ben giyiyorum ilk gebelikte de giydim son aylarda hariç tabi zaten topuklar kalin oluyo çizmeler de bi risk olacağını sanmam ama sen bilirsin tabiki yinede

Kizlarrr kac gundur bulamiyoruz istanbulda seftali bulabilecegim bi yer bilen var mi ?
Ya canım Anadolu yakasında bi manav vardı adını bilmiyorum bide beylikduzunde varmış galiba gebeler icin her meyve varmış orda eşim gelsin öğrenirim ilk gebeligim de gitmişti portakal almak için adını hatırlar muhtemelen çok ugrasmisti çünkü

Anadolu yakasi mi yapma ya baya uzak ama bi ogren bakalim canim

Malatyadaydin değilmi sen malatya çok felaketmis ya çok dikkat etmemiz lazım Rabbim sağlıkla şu süreci atlatmamizi nasip etsin hepimize
Ben çarşi tarafina hiç geçmiyorum nerdeyse anca doktora ama felaket kalabalık inşallah canım benim Sen özellikle dikkat et orada

Anadolu yakasi mi yapma ya baya uzak ama bi ogren bakalim canim
Ben geçen hafta marketten aldım ama içi geçmiş yiyemedim attım. Böyle güzel sulu şeftali kalmış mıdır bilmiyorum. Tadının kötü olduğunu falan düşün belki canın istemez

Güzel taktik ama aşerme yi geçirmez
Aşerince canın çok istiyor sanırım peki yiyince o kadar güzel geliyor mu? Yani mevsimi olmayan meyvenin tadı olmuyor ya zaten. Benim canım hiçbi şey istemiyor o yüzden size sorayım

Aşerince canın çok istiyor sanırım peki yiyince o kadar güzel geliyor mu? Yani mevsimi olmayan meyvenin tadı olmuyor ya zaten. Benim canım hiçbi şey istemiyor o yüzden size sorayım
Adeta huzur buluyorsun sanki cennettesin

Peki kendi doktorunuz mu bakıyor? Benim doktorum hemem endokrinoloji bölümüne yönlendirdi.

Gerçekten en tatsız meyve bile aserdiysen o güne kadar Yedigin en güzel meyve gibi geliyor mevsim falan farketmiyo mevsiminde yesem o kadar tatlı gelmezdi

Yaa o çok kötü kaç kere acillik olmuştum o sancılar yüzünden şimdi daha iyisindir umarım ayaklarını ve karnını olabildiğince sıcak tut kuzum
Eve gelince çetik giydim hemen..oğluma sezeryanla doğum yaptım böyle sıkıntı yaşamadım da mayıs ayında olduğum dis gebelik ameliyatı sonrası dikişlerin acısı gecmedi gitti..karnım büyüdükçe ne yapacağım bilmiyorum(
Getir den baktiniz mi?

Tatsız olsa bile mi? Ay ben bu hissi yaşayamıcam sanırım ya herkes soruyo canın bişi istiyor mu diye yok istemiyor.
Tatsız tuzsuz hiç fark etmez çünkü sen onu o kadar çok istiyorsun ki tadı olmasa bile sanki dünyanın en güzel yiyeceğiymiş gibi geliyor
İlk aylarda çok olmaz ama karnın büyükçe olur büyük ihtimalle korkma

Gerçekten en tatsız meyve bile aserdiysen o güne kadar Yedigin en güzel meyve gibi geliyor mevsim falan farketmiyo mevsiminde yesem o kadar tatlı gelmezdi
Bende dümdüz hamileyim az canım bişi istesin sürekli uyumak istiyim ne bilim biraz nazımı çeksinler hiçbir aksiyon yok çok zahmetsizim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…