2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

işten çıkarma yasağı çalışan yararına değil. Şirketleri koruma politikası. Şirketler istediği personeli sorgusuz sualsiz ücretsize çıkarabiliyor şu an. Önceden çalışan istemeden çıkarılamıyorduk. Şu an ücretsize çıkarıldım gebe olduğum için çalışmayı istediğim halde. Normal şartlarda gebeye kimse dokunamaz. Ama şu an hakkını aramak yasak. Neyse bu başka konu da. Şirketler kafasına göre temaslıyı çalıştırıyor tehdit ediyor. Hatta belirti göstereni teste yollamamak için direniyor.

Arkadaşlar aranızda Tsh düşüklüğü ve idrar yolu enfeksiyonundan kurtulamama sorunu yaşayan var mı? Ben hamilelikten önce ikisini de hiç yaşamamıştım ama şu an TSH 0,03, enfeksiyon da geçmiyor.
Canim idrar yolu enfeksiyonu varmi bilmiyorum yanmam ve bolatamam vardi tahlil verdim dr birsey demedi yok herhalde tsh dusuk benimde 011 cikdi bugun yine tahlil verdim ona gore ilac baslayabilirlermis hemsire oyle dedi ins biran once hersey yoluna girer gecmis olsun

veya temaslı değildir temaslı olduğundan haberi yoktur pozitifir haberi bile yoktur.
benim dayım 10 gün sonra hes kodu temize düştü. Gitti özelde test yaptırdı devlette temizsin artık diye yapmadılar. Karantinan bitti dediler. Dayım korktu. Özelde pozitif geldi tekrar karantinaya girdi. Özelde para verip test yaptırmasa işe gidecek milleti riske atacaktı. Doktorlar bu şekilde günde kaç kişi ile muhattap oluyor. Artık herkese korona diye bakılıyor. Bu yüzden sıkıntı yok. Strese girmeye yok. :)

Ne kadar çok konuşulmus ben de resmen normale döndüm ya artik korksam mi sevinsem mi şaşırdım 2.üç aylık dönem etkisi sanırım midem fena yanıyor bazen gece uykularda halletsek iyi olacak. ilk üçe girdik bu virüste vaka sayıları açıklanınca iyi yönetebilseler şaşardım bu sürecide

Uslubum için özür dilerim sert çıkmışım ama daha dün hastanedeydim. Kan kusan hamile birine evde kalın vebaline girmeyin diyemezsiniz . Kimseye söylemeden derken bir yere bildirmeden demek istemiş . Doktorlardan saklayacagım vs gibi konuşmamış . Daha hastanede test yaptırırken bile maskesi çenesinde gezen bir sürü tedbirsiz insan varken zor durumdaki hamile bir kadın çift maskeyle tabii ki gidebilir .

Yaaa eminim siz arastirmissinizdir ama bence kafalarina göre ücretsiz izne çıkarmalari yasak olmalı özellikle gebe olanları sonuçta masraflı bi süreç herkes kendini düşünür olmuş en azından yarım maas verilmeli diye düşünüyorum ve öyle biliyorum benim bazı arkadaşlarım yarım maaş aliyorlar İşkur ilgileniyordu sanırım bu durumla bi araştırın isterseniz ben içerik olarak sistemi bilmiyorum tabiki sadece nacizane fikrim bu

Arkadaş kimseye haber vermeden hastaneye gitsem olur mu demiş siz konuyu ortadan okumuşsunuz. Bende covid olduğunu söylemeden gidecek sandım ona göre yorum yaptım. Sonra arkadaş açıklama yapmış covidli hastalara bakan doktora gidecekmiş.
Anlamadan dinlemeden önyargılı cevap veriyorsunuz.

Herkes böyle yapmıyor canım usulsüzlük yapan varsa şikayet etsinler. Biz çıkarmamız gereken bizle işi olmayan elemanları bile bu dönemde çıkaramadık sigortaları devam ediyor.

Oh gözun aydin normal herzaman güzeldir Evet vaka sayılarını görünce bende korktum etrafta hep duyuyorduk lakin goz görmeyince gönül katlaniyordu ama pat diye o rakamlari görünce iyice eve kapattım kendimi dışardan giris çıkis da yasakladim eve ama esim esnaf ve mecburen çalışıyor ona nasıl çözüm bulcam bilmiyorum devlet süreci nasıl yonetirse yonetsin ben kendi sürecimi kurtarma yolu bulsam bi

Ne zaman senin yorumlarını okusam ortak bişeyse rastlıyorum hoşuma gidiyor aynen benimde eşim esnaf hergün dışarıda yapabilecek hiçbişey yok dikkat edebildiğimiz kadar ediyoruz gerisi takdiri ilahi

Ben bugün dışarda üşüdüm eve gelince dikiş yerim çok acıdı ve sonra kaçınılmaz son.gaz.sancısı çektim..
Yaa o çok kötü kaç kere acillik olmuştum o sancılar yüzünden şimdi daha iyisindir umarım ayaklarını ve karnını olabildiğince sıcak tut kuzum

İnşallah canım ben de kesin solunum sıkıntısı çekerim diye düşünüyorum sık bronşit oluyordum astıma doğru gidiyordum hatta Bi an önce sağlıklıca şu süreci atlatırız hamilelikte karşılaşmayız inşallah kızımı kreşe göndermiycem ben de napıyım biz çözüm bulsak ne yazar millet dışarda geziyor ben burdayım diye bağırıyor resmen virüs Allah yardım etsin

Herkes böyle yapmıyor canım usulsüzlük yapan varsa şikayet etsinler. Biz çıkarmamız gereken bizle işi olmayan elemanları bile bu dönemde çıkaramadık sigortaları devam ediyor.
Ya değil mi bende öyle biliyorum yani hiç bir calisan magdur edilmemeye calisiliyor bu surecte tam maaş değilse bile yarım maaş olarak ödeme yapılıyor diye biliyorum

Ya değil mi bende öyle biliyorum yani hiç bir calisan magdur edilmemeye calisiliyor bu surecte tam maaş değilse bile yarım maaş olarak ödeme yapılıyor diye biliyorum
Hükümet yanlısı falan değilim yanlış anlaşılmasın kimseyi savunduğum yok fakat belli bir miktar devlet tarafından sigortalı çalışan herkesin adına ödeme de yapıldı. Ödeme yetersiz denebilir daha fazla destek verilmeli ona dicek lafım yok. Hakkını alamayan varsa avukata versin hakkını arasın ama her işletme öyle değil.

Aman cok dikkat et bu aralar bronşite astım falan gitme olabildiğince kendinde kal Evet bende bu süreçte okul kreş park gibi topluluk alanlarına karşıyım kendi evimizi bi sekilde koruyabilirsek ne mutlu bize dışardaki duyarsız insanlara rağmen

Sigara içiyodum bıraktım şimdi alerjik rinit gibi bir şey var inşallah kalırım gitmem canım Aynen biz elimizden geldiğince tedbirimizi alalım artık

Evet bende devleti savunmuyorum ama bu surecte bişeyler yapmaya çalışıyor devlette herkes kendi hakkını bilmeli

Kizlar birsey soracagm topuklu ayakkabi giyiyormusunuz hala mübarek bütün cizmeleeim botlarim topuklu

Sigara içiyodum bıraktım şimdi alerjik rinit gibi bir şey var inşallah kalırım gitmem canım Aynen biz elimizden geldiğince tedbirimizi alalım artık
Malatyadaydin değilmi sen malatya çok felaketmis ya çok dikkat etmemiz lazım Rabbim sağlıkla şu süreci atlatmamizi nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…