2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Cook kotu bas agrisi allah kimsenin basini agritmasin valla canim cikti bugun
Benim migrenim var hele adet öncesi 3 gün ağrır çok zor geçiyordu. Hamileliğimde adet olmadığım için azaldı. Sadece bazen hafif baş ağrısı oluyor.

Evet ya sırf maaşı kesilmesine diye test yapmayanlar var o kadar insanın hakkina giriyolar göz göre
Evet ya sırf maaşı kesilmesine diye test yapmayanlar var o kadar insanın hakkina giriyolar göz göre göre

maaş kesilmesi çok kritik bir şey. Zaten raporlu oluyorsun korona olunca maaşını devletten alıyorsun o dönemde. Ama eğer sigortasız çalışıyorsan tabi yapacak bir şey yok adamı buna mahkum sistem utansın. Koronayı yayanlara kızmıyoruz da söylemeyene mi kızıcaz allah aşkına.
bu arada benim iş yerimde temaslılar filyasyona bildirilmiyordu. Temaslı olduğunu Söyleyene de yaptırım uygulanıyordu.
işler saçma sapan kimseye kızamıyorum.
Ayrıca bir insan korona diye sağlık hizmetinden mi faydalanamayacak. Az önce böyle bir konu da geçmiş. Hastanelerde herkese potansiyel koronalı muamelesi yapılıyor. Sağlık personeli hep 2. Ye geçiriyor hastalığı artık. Hastanede doktora bulaştırmamak için gebe halimle doktora gitmemek inanılmaz saçma olurdu.

Arkadaşlar aranızda Tsh düşüklüğü ve idrar yolu enfeksiyonundan kurtulamama sorunu yaşayan var mı? Ben hamilelikten önce ikisini de hiç yaşamamıştım ama şu an TSH 0,03, enfeksiyon da geçmiyor.

Benim migrenim var hele adet öncesi 3 gün ağrır çok zor geçiyordu. Hamileliğimde adet olmadığım için azaldı. Sadece bazen hafif baş ağrısı oluyor.
Allah yardimciniz olsun gercektn coook zor bas agrisi bas olmadn da gezilmiyo valla

Ayy bence cinsiyet için çok erkendir yinede sorarım ama inşaAllah bebişe bakarlar onun durumunu çok merak ediyorum
Ay tabki bakacaKlar bebise sonucta sen keyfi gitmiyorsun gitmen gerektiği için gidiyorsun onlar bakacak minigin gerekli önlemleri alacaklar annesi hiç merak etme allah korusun bi aksilik olsaydı hissederdin
Bir sürü hemde çocuğunu dışarı diğer çocukların yanına bırakıp korona olduğunu saklayan komşu bile var. Herkesin yaşlısı, kronik hastası var saklamak çok yanlış bence.
Kesinlikle katılıyorum gerçekten duyarsız insanların ailesine bulaşmasına hiç acimiyorum ama çevrelerine çok aciyorum

Çok haklısınız sistem çok yanlış lakin sistem yanlış diye göz göre göre başka insanların vebaline girmek ne kadar doğru bilemiyorum. Zaten böyle bi durumda şikayet edilse firma, maaş kesimi yapabileceklerini sanmıyorum işten çıkarmak vs yasak diye biliyorum. Koronayı yayanlara kiziyoruz elbette zira korona olduğu halde soylemeyip çalışanlarda koronayı yayanlar grubunda benim için. Hastane doktor konusunda her harfinize katılıyorum

Selam kizlar ben de 11+1 haftalik hamileyim iyiki buldum sizi herseyi kafama takip kurdukca kuruyorum tup bebek ile hamile kaldim ikiz gebelik 3 gundur adet olacak misim gibi kasiklarim agriyor normal mi sizce doktoruma sordum kan sulandirici igle prolutex igne crinone jel coraspirin kullaniyorum bu.ilaclarla bisey olacagini sanmiyorum dedi ama panik yapmaya basladim

Bende 11. Haftanın içindeyim benimde aynı gaz ağrısı kasıklara bele vuruyor özellikle şu 2 gündür ağrıyor gecede dahil ama şiddetli değil belki seninde gazdır bebislerde büyüdükleri için baskı yapıyordur canim

Yok kız normal hele ikiz gebelikte daha da normal benim ikizdi başlarda normalden daha çok oluyordu:))

Gaz agrisi gercekten cok fena bende yasadim
Bi kac kez

Kusura bakmayında çok bencilce ve yanlış düşünüyorsunuz. Doktor ve oraya gelen hastalar sizin yüzünüzden neden korona olsun? Hamile olduğunuzu ve korona olduğunuzu bildirirseniz size ayrı bir doktor bakıyormuş. Tabikide gizli saklı doktora gidip millete hastalık bulaştırmaya hakkınız yok.

Benimki tek bebek ona rağmen sürekli adet olacakmışımda olamıyorum gibi kasık ağrısı oluyor hala devam ediyor.

Koronalıysan hastaneye falan gitme kimseye sebep olma senden doktora geçer yada bi hamileye o hakka girme bence.
Seraa0606 ne demek gitmesin? Bu nasıl bir cevap aklım almıyor . Madem konu hakkında bilgili değilsiniz yorum yapıp da yanlış yönlendirmeyin bir şey olursa vebalini alıcak mısınız ? Ben covid pozitifim. İlk belirtileri hissettiğimde bizzat test yaptırmaya çift kat maske takıp gittim . Hastanedeki insanların yüzde 90ını covidli. Bunu doktorlar konusuyor siz düşünün. Gidince sürüntğ ve kan testi yaptılar . 2 gün sonra da kan sulandırıcı lazım mı diye başka hastaneye gittim . Kadın doğumda covid kliniği açmışlardı beni oraya yönlendirdiler . Doktor hanım değerlerime baktı kan sulandırıcıya gerek duymadığını söyledi gönderdi . Zaten orada çalışan doktorlar malesef ki maruz kalıyor . Aklına her esen test yaptırmaya gidiyor . Covid ile ilgili test yerleri hastanelerin farklı yerlerinde tabii ihtiyaç duyulursa gidilecek

Asla saklamaktan bahsetmedim yanlış anladınız.
Hes kodundan tc den zaten çıkmıyor mu Ki? Saklanmaz tabi ki. Ama koronayım aman bulaştırmayayım kimseye diye kendimi ve bebeğimi riske atmam. Zaten doktorlar bütün koronalı hastalarla uğraşıyor.

Ya siz iyi misiniz gerçekten canınız tartışmak istiyor burda mı çıkarıyorsunuz acısını? Kimseye hasta olduğunu söylemeden doktora gidilir mi ya bu nasıl bir zihniyet ben buna karşıyım. Doktor randevusu olanların, ordaki çalışanların bu şekilde hakkına girilir mi? Arkadaşlar açıklamış covidli hastalara ayrı bir doktor bakıyormuş. Eğer bu şekilde gidiliyorsa sorun yok önlem almışlardır.

Ben bugün dışarda üşüdüm eve gelince dikiş yerim çok acıdı ve sonra kaçınılmaz son.gaz.sancısı çektim..

Bak arkadaşım bende ona karşı değilim hasta yada temaslı olduğunu bildiği halde söylemeyen insan çok fazla. Hes kodu temizdir ama kendi temaslıdır yada hafif semptomla geçiriyodur test yaptırmamıştır. Kimse hamileler ortada kalsın hizmet almasın demiyor.

Hayırlı olsun gaz sancısı kasik ağrısı ara ara bendede oluyor hele kasık batması olunca ben de panik oluyorum hemen lavaboya gidip camasirima bakıyorum :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…