Sağol canim olabildiğince etmeye çalışıyorum bende İstanbul zaten ilk sıradadır bence vaka sayilarinda dediğim gibi bizim eve giriş çıkış yasak artik eşimde geldiği zaman kıyafetlerini 90 dereceye atacağım şuanlik önlem olarak bunlar geliyor aklıma
Tatsız tuzsuz hiç fark etmez çünkü sen onu o kadar çok istiyorsun ki tadı olmasa bile sanki dünyanın en güzel yiyeceğiymiş gibi geliyor
İlk aylarda çok olmaz ama karnın büyükçe olur büyük ihtimalle korkma
En sevdiğin meyveyi kendi kafanda ballandıra ballandıra düşün o zaman olur işte mesela erik, böyle ekşi ekşi tuza batırıp ıssırıyorsun böyle ses çıkıyor falan
Canm şimdi internete baktım da aseriyorum.com diye bi site var her meyve sebze var ordan siparis vermeyi dene istersen daha önce ben o siteyi hiç kullanmadım ama yanlış anlaşılma olmasın
En sevdiğin meyveyi kendi kafanda ballandıra ballandıra düşün o zaman olur işte mesela erik, böyle ekşi ekşi tuza batırıp ıssırıyorsun böyle ses çıkıyor falan
Aman kız çok aksiyon istiyorsan varmış gibi yap içinde kalmasin oglumda bende de olmuyodu bazen misafir falan gelcek olursa sevmediğim birileriyse helede allahim bAna bir uyku gelirdi anlatamam uyumasaMDA ağrım olmasada varmış gibi yapıp kurtuluyordum ne hikmetse esime Kızın kizincada hep aserirdim
Size de bazen kocanız çok beleşten baba oluyor gibi geliyor mu?
Mesela ben gece uyuyamıyorum artık bakıyorum eşim mis gibi derin uyuyor. Bişi olunca beni uyandırsaydın diyor halbuki kalktığımı duymuyor bile. Yani rahat istediğini yiyip içip oturuyor. Çok gıcık oluyorum gözüme batıyor bazen.
Size de bazen kocanız çok beleşten baba oluyor gibi geliyor mu?
Mesela ben gece uyuyamıyorum artık bakıyorum eşim mis gibi derin uyuyor. Bişi olunca beni uyandırsaydın diyor halbuki kalktığımı duymuyor bile. Yani rahat istediğini yiyip içip oturuyor. Çok gıcık oluyorum gözüme batıyor bazen.
Aynen ben yüzünede diyorum oh sana hayat ne güzel herşeyi ben dikkat ediyorum ben korkup endiseliyorum sen anca abartıyorsun o kaari herkeste oluyor diyorsun diyorum hicccc umurunda değil
Eşinin halası çok güzel patatesli börek yapar. Geçen canım onu istedi onun hayaliyle yaşadım resmen eşime söyledim yaptırdım da otobüse verip yolladilar