2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kizlar gunaydin ben peynir cok yiyemesemde yemeye calisiyorum ama inek peynrii yiyorum, keci ve tulum peyniride yiyebilirmiyiz acaba ? Doktora sormadim int baktim tam cevap bulamadim

Evet kendi doktorum bakiyor ama tekrar tsh tekrar istedi bugun yaptirdim sonuca bakip birsey soyler herhalde seni neden o bolume yonlendirdi hangisi cok buyuk sonrun teskil ediyor idrarmi tsh mi canim
TSH için yönlendirdi neden başka doktora yönlendiriyor ben de anlamadım o yüzden sormak istedim acaba herkesi böyle yönlendiriyorlar mi yoksa benim doktorum mi böyle diye.

Ay ben o yemek için vakit bulurum yapacak vakit bulamazsamda yiyecek vakit kesin yaratirim yeterki yapan olsun

Yaa çok şükür neyseki kuzum en azından pıhtılaşma olmamış bebeği de görsen için rahatlardı ama demekki iyiymiş minnos o yüzden gerek duymamistar. Karantinan ne zaman bitiyo canim

TSH için yönlendirdi neden başka doktora yönlendiriyor ben de anlamadım o yüzden sormak istedim acaba herkesi böyle yönlendiriyorlar mi yoksa benim doktorum mi böyle diye.
Tsh benimde yüksek benide dahililiyeye yönlendirdi doktorum

Günaydın herkese hayırlı sabahlar
Yoldayız oğlumu okula bırakıp hastaneye geçeceğim dua edin herşey yolunda olsun
Yaa dualarimiz seninle hadi güzel haberleri al kos yanimza günümüz güzel haberlerle başlayıp guzellessin
Evet ya hic sorma normaldede cani ceken bi insandim simdi hem bulantim var hem asermem pis bogazlilik
ya ben normalde hiçbişey canım istemez acikSam yemek yemek gelmezdi aklıma tabi şimdi oglumla mecburen sürekli yiyorum ama yemek yemeyi çok seven bir insan hiç olmadım bu hamilelik dışında
Kizlar gunaydin ben peynir cok yiyemesemde yemeye calisiyorum ama inek peynrii yiyorum, keci ve tulum peyniride yiyebilirmiyiz acaba ? Doktora sormadim int baktim tam cevap bulamadim
Bi sorun olacağını sanmıyorum canım ama için rahat etmiyorsa doktoruna danış
Günaydınnn bende gidicem biri beni hastaneye götürsün diye bekliyorum
Yaaa hadi oglanın müjdesini al gel
Hahhaha iyi bari tek degilmisim tvde bile gorup gece gece siparis ederdik esim gecen gun doktora diyor simdi Alllahtan geceleri bulantsi varda cani cekmiyor diye benim icin
Demekki esin o yüzden artık asermelerine bağışıklık kazanmış boşver diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…