2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
benimki de oylece ekranda duruyo hic bi sey anlamiyorum. bir hafta once doktora gostermem gerekiyodu gidemedim. pazartesi gostercem. benden 8 tup kan bi idrar aldilar. senin sonuc bu kadar mi canim
Bu ikinci tahlil im canim 5 tup kanla diyer sonuclar gecen hafta verdim bunlar unutulan testler ve tekrarlanan o yuzden bukadar ins sonuclar iyidir hepimizin

otizm kiyisinda riskli bebek. zeka psikomotor beceriler yasinin ustunde ama sosyal yonu zayif. 2.5 yasinda. konusmuyo. su an egitim aliyo. tam olarak ne oldugu 36. aydan sonra anlaslir diyolar.
Konusmuyor derken anne baba falan da mi demiyor mesela

troit hormonnu falan herhal canim ben ikikez yaptirdim tahlil basil istemedi sizden tahlil sasirdim senin saglik durumunu gormesi gerekmiyormu bu dr lari anlamadim gitti kimisi cok titiz oluyor isinde kimisi saldim cayira
İlk cocukta da bana ta 7 ayda yaptı dr kan tahlılı oda bebek olması herkenden buyuk falan demişti hep gıttıgm dr .bende hastane hastena gezdim tabı en son cok iyi bı dr buldum bana herşeyi anlattı gosterdı sagolsun o yapmıştı 7 ayda

Niye yaptırmadın cnm tam kan tahlili yaptır mutlaka. Toxoplasmaya falan baktir. Doktorlar unutuyor bazen bende kendim söyleyip yaptırmıştım
Ben bilmıyrm ki ilk gebelikte de hiç yapılmadı son aylr yapıldı bir kez . 7 aralıkta gıdecem bakım ni sorayım dr ama pek rahat bi insan sanırım gerek görmez yıne ıyı dr bulmak cok zor

Bukez gittiginde sor ve iste canim tahlillerini 7 ay olana kadar bekleme ilk tahlillerden sonra baska tahlil kamiyor kizimda ilk tahlil sonrasi birde 20 aydan sonra istedi dahada istememisdi bazi dr enteresan oluyor onemsemiyormu unutuyormu bilemedim

Ben bilmıyrm ki ilk gebelikte de hiç yapılmadı son aylr yapıldı bir kez . 7 aralıkta gıdecem bakım ni sorayım dr ama pek rahat bi insan sanırım gerek görmez yıne ıyı dr bulmak cok zor
Doktor yaptırmasa bile sağlık ocağına git orada yapsınlar mesela tsh hormonu çok önemli ona bakmaları lazım . Ama sen ısrar et ben tam kan sayımı yaptırmak istiyorum de. Toxoya da bakilmadi ona da bakin de baktirir

Bukez gittiginde sor ve iste canim tahlillerini 7 ay olana kadar bekleme ilk tahlillerden sonra baska tahlil kamiyor kizimda ilk tahlil sonrasi birde 20 aydan sonra istedi dahada istememisdi bazi dr enteresan oluyor onemsemiyormu unutuyormu bilemedim
Sanırım önemsemıyr özele gıdıyrm bide , ama hatay da pturuyorm ilçesinde ,duzgun dr bulamıyrm burda gıden varsa ıyı dr bılen yardmcı olursa sevınrm

Saglık ocagı kaydım yapılmadı ama inşallh onu yaptrınca isterim . tabi yaparlarsa bişey diyorm ebe ye yok o öyle degıl sen yanlış bılıyosn deyıp benı gönderıyo ona da ayrı bi gıcıgım ilk cocugumdan

Yaparlar yaparlar cnm niye yapmasın sen hamilesin kan değerlerin çok önemli neye göre ilaç vitamin verecekler sana. Yapış yakalarina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…