2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar günlük ne kadar su içiyorsunuz ya ben çok zorlamıyoruz su içerken
Neredeyse hiç içmiyorum anca bir kaç bardak içiyorum günde
12 den sonra gel dedi, çarşambaya randevu buldum gittiğimde 13+1 olacak sanırım

anne ac gel attim dort kelime. ama ara sira.
Bizimki de 2 yasına yeni girecek daha da anne baba dede falan bi sürü bişeyler söylüyor ama cümle kurmuyor henüz ondan sordum. Sizinkinin de yaşı daha ufak aslında. 3 e doğru falan da konuşan çok

Saol cnm yarin baska dr gidiyorum sabah 10 randevum var bakalim o ne diyecek başka da dr gitmiycem artik zaten iyice kafam bulandi

Günaydın kizlar uyumadan bir sabah daha oldu
Eger istanbuldaysan prof tolga ergin’i oneririm. Bu konuda uzman. Degilsen de umarim isinde uzman bir doktor bulabilirsin Bir de bence fetal dna yaptirmadan kotu dusunme. Benim teyzemin cocugu icin de oyle dediler masalah saglikli dogdu. Yanilma payi olabiliyor. İcini ferah tut

Sanırım önemsemıyr özele gıdıyrm bide , ama hatay da pturuyorm ilçesinde ,duzgun dr bulamıyrm burda gıden varsa ıyı dr bılen yardmcı olursa sevınrm
Olabilir canim dr bulmak gercekden zor bende istanbulda ariyorum ins iyilerle karsilasiriz guvenmek kolay degil

Olabilir canim dr bulmak gercekden zor bende istanbulda ariyorum ins iyilerle karsilasiriz guvenmek kolay degil
Istanbulda avrupa yakasinda Nisa hastanesi var Dr Necla Ülker şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar ben iki çocuğumda da ona gidiyorum 10 tane doğursam ona giderim

Öyle ama maalesef her gören Ayy bu babasının kopyası dicek inadına sana bile benzese öyle dicekler
Benim kızım.o kadar bana benziyorki baya kopyam kimse babasına benziyor diyemiyor ama oğlum babasina benzesin isterim yazık sevinsin azcik

hayirlisi olsun canim. ben 15. hafta diye baya ileri tarih dusunmusum o zaman ya. oglumda o kadar sık gidiodum ki ne zaman cinsiyeti ogrendigimi unuttum. perinatoloji neden ayrintili icin 20-24 haftalar arasi degil miydi.
Yok yok sen 16 15 haftalarda anca kesinleşir benim hala kesin değil dra bağlı burada anlamıyorlar demek ki Neyse bnm ıcın onemlı degıl sağlıklı olsunlarda.

otizm kiyisinda riskli bebek. zeka psikomotor beceriler yasinin ustunde ama sosyal yonu zayif. 2.5 yasinda. konusmuyo. su an egitim aliyo. tam olarak ne oldugu 36. aydan sonra anlaslir diyolar.
Siz daha iyi bilirsiniz ama atipik otizm gibi o zaman toparlama normale dönme şansları cok gazla diye biliyorum bazı çocuklar cok geç konuşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…