ooo baya uzak kalmisim topikten. masallah cinsiyeti ogrenenler olmus. baya erken ogrendiniz galiba. cok sayfa birikmisti bulamadim. ben 15. haftalarda cinsiyet icin gitmeyi dusunuyorum. henuz cinsiyeti ogrenmemis hanimlar sizleri doktorunuz ne zaman cagirdi.
Bizimki de 2 yasına yeni girecek daha da anne baba dede falan bi sürü bişeyler söylüyor ama cümle kurmuyor henüz ondan sordum. Sizinkinin de yaşı daha ufak aslında. 3 e doğru falan da konuşan çok
Canım ben arkadaşlarıma sordum şimdi senin durumunu. En iyisini perinatolog bilirmiş. Şimdi bizim gittiğimiz doktorlar prof olmadığı için yanlış ölçüm vs çıkma ihtimali varmış ama perimatolog tüm ayrıntıları gördüğü için ona gidersen her şeyi net görürmüşsün.
Eger istanbuldaysan prof tolga ergin’i oneririm. Bu konuda uzman. Degilsen de umarim isinde uzman bir doktor bulabilirsin Bir de bence fetal dna yaptirmadan kotu dusunme. Benim teyzemin cocugu icin de oyle dediler masalah saglikli dogdu. Yanilma payi olabiliyor. İcini ferah tut
Istanbulda avrupa yakasinda Nisa hastanesi var Dr Necla Ülker şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar ben iki çocuğumda da ona gidiyorum 10 tane doğursam ona giderim
hayirlisi olsun canim. ben 15. hafta diye baya ileri tarih dusunmusum o zaman ya. oglumda o kadar sık gidiodum ki ne zaman cinsiyeti ogrendigimi unuttum. perinatoloji neden ayrintili icin 20-24 haftalar arasi degil miydi.
Yok yok sen 16 15 haftalarda anca kesinleşir benim hala kesin değil dra bağlı burada anlamıyorlar demek ki Neyse bnm ıcın onemlı degıl sağlıklı olsunlarda.
otizm kiyisinda riskli bebek. zeka psikomotor beceriler yasinin ustunde ama sosyal yonu zayif. 2.5 yasinda. konusmuyo. su an egitim aliyo. tam olarak ne oldugu 36. aydan sonra anlaslir diyolar.