2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benim oğlumda bana çok benzer ama kaynanamllar hep babasına benziyo diyo bizim tarafta sana benziyor diyo bu arada benle esimde çok benzeriz sevgiliiyken kardes sananlar bile olmustu ama yinede size benziyo demek yerine babasına benziyo dıyolar sinir oluyorum
Benim kızım.o kadar bana benziyorki baya kopyam kimse babasına benziyor diyemiyor ama oğlum babasina benzesin isterim yazık sevinsin azcik

Bunlar kaçıncı ayda yapılması gereken tahliller ???

Hamilelik ilk öğrenilince dr hamilelik rutin testleri adi altında testler ıstiyor bunlar kan sayimi şeker bazi vitaminler ve hepatit-b gibi bulaşıcı hastaliklari geçirip geçirmedigin bakılıyor

Ben kalp atışını duyunca yaptırmıştım genelde o zaman yapıyorlar ya da hamileliği ogrenince
Hamile olduğumu öğrendiğimde sağlık ocağına çağırmıştı hemşiremiz, kan vermiştim o zaman. Belkide o zaman baktı dr. Ama detaylarını bilmiodum

Istanbulda benim abimler gıdıyo şimdi kanunı sultan suleymana memnunlar sana yakınsa
Kanuninin muanesi iyi ama dogumu hic sevmedim acil dogum yeri cok yogun ve dr hic normal davranmiyor canim basaksehir sehir hastanesi sura yi dusunuyorum ama dr yokmus dogumda stejer ler dogum yaptiriyormus benim arkadas temmuzda dogum yapti hastane cok guzel ama dogum berbat yardim edemiyorlar kendin doguruyorsun azdaha oluyordum dedi cocuk kiloluymus

Bağcılar medipol mega da iyiymis sana yakın sayilir
Evet bal oraya gidiyorum suan muhaneye cok guzel ama kizimda dogum icin gittim bebegim oluyordu kalbi durdugu halde mudahile etmedi olsun sabah aliriz sezeryana dedi dr yapacak birsey yok suan cok kanamali kurtajlarim var sabaha kadar bekle dedi ve kactim oradan allah doguma dusurmesin oraya

Ben sormusdum canlar basaksehir oturuyorum otaraflar birtik uzak gelir bana dogrurken gittigimi dusundumde biraz zarlar sanirim cevaplar icin tesekkur ederim ballar sagollun nasip bakalim biraz daha arastirayim
Benim doktor cagirdigin yere geliyormus galiba bende gidince ogrencem dogum durumunu

Istanbulda avrupa yakasinda Nisa hastanesi var Dr Necla Ülker şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar ben iki çocuğumda da ona gidiyorum 10 tane doğursam ona giderim
Tamam canim buldum dr nisa hastenesinde oda medicalparka yakinmis yeri esimele konustum izinli gunu bakacagiz sagollasin

Benim doktor cagirdigin yere geliyormus galiba bende gidince ogrencem dogum durumunu
Hastane fiyati dr fiyati pahali gelmesin iyi arastirmak gerekiyor medicalpark dr cok guzel ama dogum muhane fiyatlari beni korkutuyor bu donemde parayi guzel kullanmakda cok onemli yoksa acikda kaliriz bebek gelince daha masraf artacak

Kizlaaaar :) ya sizlere biseycsorcam siizin doktorlariniz ilk 3 aylik surecte folikasit harici herhangi ilac vitamin felan verdimi ? Ve ayrica arkadasima telefonla cok ugrasma demis benimde tam aksine elimden dusmuyor wcde bile

Hastane fiyati dr fiyati pahali gelmesin iyi arastirmak gerekiyor medicalpark dr cok guzel ama dogum muhane fiyatlari beni korkutuyor bu donemde parayi guzel kullanmakda cok onemli yoksa acikda kaliriz bebek gelince daha masraf artacak
Haklisim canim bnde daha sormadim o yzden bsey dyemiyorum suanda sanada :/

Kizlaaaar :) ya sizlere biseycsorcam siizin doktorlariniz ilk 3 aylik surecte folikasit harici herhangi ilac vitamin felan verdimi ? Ve ayrica arkadasima telefonla cok ugrasma demis benimde tam aksine elimden dusmuyor wcde bile
Decavit verdi folik asit in yaninda sadece

Haklisim canim bnde daha sormadim o yzden bsey dyemiyorum suanda sanada :/
hepimiz ayni sehirde olsaydik topik olarak toplu indirim alir girerdik toplu doguma iyi olurdu ins iyi biryer buluruz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…