Benim oğlumda bana çok benzer ama kaynanamllar hep babasına benziyo diyo bizim tarafta sana benziyor diyo bu arada benle esimde çok benzeriz sevgiliiyken kardes sananlar bile olmustu ama yinede size benziyo demek yerine babasına benziyo dıyolar sinir oluyorum
Doktor yaptırmasa bile sağlık ocağına git orada yapsınlar mesela tsh hormonu çok önemli ona bakmaları lazım . Ama sen ısrar et ben tam kan sayımı yaptırmak istiyorum de. Toxoya da bakilmadi ona da bakin de baktirir
Hamilelik ilk öğrenilince dr hamilelik rutin testleri adi altında testler ıstiyor bunlar kan sayimi şeker bazi vitaminler ve hepatit-b gibi bulaşıcı hastaliklari geçirip geçirmedigin bakılıyor
Canım bana da aynı şeyi söylediler teçen perşembe. Çok endişeliyim günlerdir kendimi yedim bitirdim. Yukarı çıkar falan diyenler oldu ama işte... Senin son durumun nedir acaba?
Kanuninin muanesi iyi ama dogumu hic sevmedim acil dogum yeri cok yogun ve dr hic normal davranmiyor canim basaksehir sehir hastanesi sura yi dusunuyorum ama dr yokmus dogumda stejer ler dogum yaptiriyormus benim arkadas temmuzda dogum yapti hastane cok guzel ama dogum berbat yardim edemiyorlar kendin doguruyorsun azdaha oluyordum dedi cocuk kiloluymus
Evet bal oraya gidiyorum suan muhaneye cok guzel ama kizimda dogum icin gittim bebegim oluyordu kalbi durdugu halde mudahile etmedi olsun sabah aliriz sezeryana dedi dr yapacak birsey yok suan cok kanamali kurtajlarim var sabaha kadar bekle dedi ve kactim oradan allah doguma dusurmesin oraya
Ben sormusdum canlar basaksehir oturuyorum otaraflar birtik uzak gelir bana dogrurken gittigimi dusundumde biraz zarlar sanirim cevaplar icin tesekkur ederim ballar sagollun nasip bakalim biraz daha arastirayim
Istanbulda avrupa yakasinda Nisa hastanesi var Dr Necla Ülker şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar ben iki çocuğumda da ona gidiyorum 10 tane doğursam ona giderim
Hastane fiyati dr fiyati pahali gelmesin iyi arastirmak gerekiyor medicalpark dr cok guzel ama dogum muhane fiyatlari beni korkutuyor bu donemde parayi guzel kullanmakda cok onemli yoksa acikda kaliriz bebek gelince daha masraf artacak
Kizlaaaar :) ya sizlere biseycsorcam siizin doktorlariniz ilk 3 aylik surecte folikasit harici herhangi ilac vitamin felan verdimi ? Ve ayrica arkadasima telefonla cok ugrasma demis benimde tam aksine elimden dusmuyor wcde bile
Hastane fiyati dr fiyati pahali gelmesin iyi arastirmak gerekiyor medicalpark dr cok guzel ama dogum muhane fiyatlari beni korkutuyor bu donemde parayi guzel kullanmakda cok onemli yoksa acikda kaliriz bebek gelince daha masraf artacak
Kizlaaaar :) ya sizlere biseycsorcam siizin doktorlariniz ilk 3 aylik surecte folikasit harici herhangi ilac vitamin felan verdimi ? Ve ayrica arkadasima telefonla cok ugrasma demis benimde tam aksine elimden dusmuyor wcde bile