Kanuninin muanesi iyi ama dogumu hic sevmedim acil dogum yeri cok yogun ve dr hic normal davranmiyor canim basaksehir sehir hastanesi sura yi dusunuyorum ama dr yokmus dogumda stejer ler dogum yaptiriyormus benim arkadas temmuzda dogum yapti hastane cok guzel ama dogum berbat yardim edemiyorlar kendin doguruyorsun azdaha oluyordum dedi cocuk kiloluymus
Evet bal oraya gidiyorum suan muhaneye cok guzel ama kizimda dogum icin gittim bebegim oluyordu kalbi durdugu halde mudahile etmedi olsun sabah aliriz sezeryana dedi dr yapacak birsey yok suan cok kanamali kurtajlarim var sabaha kadar bekle dedi ve kactim oradan allah doguma dusurmesin oraya
Benimde karnım vardı zaten iki sezeryan birde kilolu hamile kaldım,şuanda sadece bir kotumu giyebiliyorum.
Ben 9.haftada direkt regenesis max â başladım vitamin olarak...
Benimde karnım vardı zaten iki sezeryan birde kilolu hamile kaldım,şuanda sadece bir kotumu giyebiliyorum.
Ben 9.haftada direkt regenesis max â başladım vitamin olarak...
Allla allla benimki vermedi bisey bu sefer gitttigimde sorcam cogunluk kullaniyor cunku etrafimdaki insalarda, bende bide dis eti cekilmesi var bebekte vitamini aliyorsa :)
Allla allla benimki vermedi bisey bu sefer gitttigimde sorcam cogunluk kullaniyor cunku etrafimdaki insalarda, bende bide dis eti cekilmesi var bebekte vitamini aliyorsa :)
Evet dış ağrısı hamilelikten sonra oldu benim de. Ilk kızımda bisey vermemişlerdi bir dışımı çektirdim mesela. Bunda da ağrımaya başladı dra dedim magnezyum eksiklginden oluyormuş bebek her şeyi aldığı için. Ilaç iyi geldi dr.a sor canim
kızlar benim gibi bebeği erken hissedenler vardı siz acaba ne kadar aralıklarla hissettiniz. 1 gün oldu 2 gün olmadı bugün tekrar hissettim. Aslında ilk zamanlarda aralıklı olması normal diye duymuştum ama her şeyi takıyoruz ya merak ettim. Sadece bende mi böyle oldu diye.
Canim iki üç aydır baya kuruyor cümleleri hergün yeni şeyler söylüyo ben bile şaşırıyorum uc ay öncesine kadar tek tük konuşurdu şimdi iki yaşına yaklaştıkça ki artık girdi derdini tanımadığı birine bile anlatacak kadar konuşmaya başladı ama birden açıldı dili muhteMelen seninki de bi sabah uyancak patir patir konuşcak sen bile şaşırcan
Canim iki üç aydır baya kuruyor cümleleri hergün yeni şeyler söylüyo ben bile şaşırıyorum uc ay öncesine kadar tek tük konuşurdu şimdi iki yaşına yaklaştıkça ki artık girdi derdini tanımadığı birine bile anlatacak kadar konuşmaya başladı ama birden açıldı dili muhteMelen seninki de bi sabah uyancak patir patir konuşcak sen bile şaşırcan
Hastane fiyat olarakta uygun bir hastane ve her doktoru gerçekten çok Övülen bi hastane ama Necla daha ılımlı daha detayci ve Anlayışlı geliyo bana mutlaka nisa hastanesini bi dene kuzum istediğin herhangi bi doktora da gitsen doktorlarından herkes çok memnun