2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Anldm benim ablam ve yengem sezeryan oldu onlar begendı ama normal dogumu bılmıyrm tabi

Benim zaten göbeğim vardı ve içkarnımda çok küçük olmalı ki bi çıkıntı var valla. Baya büyük duruo valla. Dersin 7 aylık
Benim de aynı normalde gobekliyim ama bukadar belirgin değildi göbeğimin altında siyah çizgide belirginleşti

Benim de aynı normalde gobekliyim ama bukadar belirgin değildi göbeğimin altında siyah çizgide belirginleşti
Ayy iyi bari yalnız değilmişim. Ama o kahverengi çizgi belirgin değil bende. İlk kızımda da hiç farketmemiştim ben

Bende hiç kahve çizgi olmadi göbek deliği dışarı cikmadi Neye göre oluyor bilmiyorum. Bunda karnım çıktı ama o cizgiden yine olmadi

Kötü bir tecrübe olmuş cidden

Benimde karnım vardı zaten iki sezeryan birde kilolu hamile kaldım,şuanda sadece bir kotumu giyebiliyorum.
Ben 9.haftada direkt regenesis max â başladım vitamin olarak...

Benimde karnım vardı zaten iki sezeryan birde kilolu hamile kaldım,şuanda sadece bir kotumu giyebiliyorum.
Ben 9.haftada direkt regenesis max â başladım vitamin olarak...
Sezaryen doğum zor mu sence? Bana şimdiden soruyorlar nasıl doğuracaksın diye ama hiçbir fikrim yok.

Banada 10.haftada vicium d3 diye vitamin verdi emzirme sonuna kadar kullan dedi. Dişlerim ağriyordu onu içince gecti baya iyi geldi
Allla allla benimki vermedi bisey bu sefer gitttigimde sorcam cogunluk kullaniyor cunku etrafimdaki insalarda, bende bide dis eti cekilmesi var bebekte vitamini aliyorsa :)

Allla allla benimki vermedi bisey bu sefer gitttigimde sorcam cogunluk kullaniyor cunku etrafimdaki insalarda, bende bide dis eti cekilmesi var bebekte vitamini aliyorsa :)
Evet dış ağrısı hamilelikten sonra oldu benim de. Ilk kızımda bisey vermemişlerdi bir dışımı çektirdim mesela. Bunda da ağrımaya başladı dra dedim magnezyum eksiklginden oluyormuş bebek her şeyi aldığı için. Ilaç iyi geldi dr.a sor canim

kızlar benim gibi bebeği erken hissedenler vardı siz acaba ne kadar aralıklarla hissettiniz. 1 gün oldu 2 gün olmadı bugün tekrar hissettim. Aslında ilk zamanlarda aralıklı olması normal diye duymuştum ama her şeyi takıyoruz ya merak ettim. Sadece bende mi böyle oldu diye.

Kız senin çocuk da 2 yasındaydı demi. Nasıl Konusmasi cümleler kuruyor mu
Canim iki üç aydır baya kuruyor cümleleri hergün yeni şeyler söylüyo ben bile şaşırıyorum uc ay öncesine kadar tek tük konuşurdu şimdi iki yaşına yaklaştıkça ki artık girdi derdini tanımadığı birine bile anlatacak kadar konuşmaya başladı ama birden açıldı dili muhteMelen seninki de bi sabah uyancak patir patir konuşcak sen bile şaşırcan

Ay öylede ilginçmiş kız birden

Tamam canim buldum dr nisa hastenesinde oda medicalparka yakinmis yeri esimele konustum izinli gunu bakacagiz sagollasin
Hastane fiyat olarakta uygun bir hastane ve her doktoru gerçekten çok Övülen bi hastane ama Necla daha ılımlı daha detayci ve Anlayışlı geliyo bana mutlaka nisa hastanesini bi dene kuzum istediğin herhangi bi doktora da gitsen doktorlarından herkes çok memnun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…