2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bende hissetigimi dusunuyorum ama emin de degilim aslinda genelde aksamlari uzandugimda oluyo sanki

MahidevranSultan merhabalar , covidi atlattıysanız kaç günde atlattınız acaba tam olarak ? Benim gribe döndürdü kaç gündür geçmedi ondan merak ettim
Daha atlatamadım desem ama benim de gribe döndürdü 10 gündür böyleyim bi ara tat kaybı oldu geçti falan, vitaminler iyi geliyor sanırım corasprin ve kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum:)

Ins canim benim frekansimiz uyar dr la haftaya sali bakacagim Allahdan birsey olmazsa ins

Yaaa kiyamam cahilliğimë ver ama sormadan edemicem hasta olduklarını nasıl belli ediyor minnoslar
Hapşırıyorlar aşırı tüy döküyorlar burunları akıyor aynı insan gibi bide ishal çok oluyor okadar dikkat etmeme rağmen yinede ishal olabiliyor bi kedim bağışıklığı çok zayıf bu defa da ne yazık ki ev de batabiliyor halılarım da felan sürekli temizlik yaparak geçiyor günlerim anlayacağın hatta 3 gün önce bi halımı yıkadım yeni sermiştim bide anam bide ne göreyim bugün halımı kirletmiş ay öyle işteeee ya zor yanı da bu

Ayy çok zormuş Evet ben bi oglumla evde düzen kuramadim bi türlü derli toplu olmuyo çıldırıyorum bide kedi hiç bakamazmisim ben

Bende gecen hafta galiba ilk defa hissettim. Pit pit bi hareketlilik var ilk basta acaba gaz sancisi mi dedim ama degilmis. Iki gunde bir hissediyorum bende aksamlari koltuga uzaninca oluyor. Hareket halinde hissetmiyorum

Cinsi ne canım,bizim british shorthair beyaz olanlardan, çok tüy dökmüyor aslında kedi kumunu da kullanıyor ben memnunum kızımdan

Sezaryen doğum zor mu sence? Bana şimdiden soruyorlar nasıl doğuracaksın diye ama hiçbir fikrim yok.
Ameliyat bildiğin canım..yani bence cesaretini topla benim gibi korkma en güzeli sağlıklısı normal doğum
Ben iki çocuğu olan arkadasima sordum da.erken daha hissedemezsin diyor bana da bebek hareketi gibi geliyor ama bir yandan da düşünüyorum cidden çok küçük daha
Bende hissetigimi dusunuyorum ama emin de degilim aslinda genelde aksamlari uzandugimda oluyo sanki
Evet benimde öyle

Daha atlatamadım desem ama benim de gribe döndürdü 10 gündür böyleyim bi ara tat kaybı oldu geçti falan, vitaminler iyi geliyor sanırım corasprin ve kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum:)
Şimdi bizde covid olursak doktora gidip kan sulandırıcı vs isteyebileceğiz muayene olabiliriz demi canım yasak demiyorlar burada doktorların ilgisizliği malum sen hep kendi doktorundan mı destek aldın

Ben uc haftadir falan hissediyorum 11 haftalikken hissetmeye basladim hala cok minik minik ve senin dedigin gibi aralikli hissediyorum normal bence kafaya takilacak bi durum yoktur daha cok kucukler bir kac haftaya tam olarak hissetmeye baslariz..

Bende gecen hafta galiba ilk defa hissettim. Pit pit bi hareketlilik var ilk basta acaba gaz sancisi mi dedim ama degilmis. Iki gunde bir hissediyorum bende aksamlari koltuga uzaninca oluyor. Hareket halinde hissetmiyorum
Ay o zaman aynı durumdayız. İçim rahatladı.
Ben iki çocuğu olan arkadasima sordum da.erken daha hissedemezsin diyor bana da bebek hareketi gibi geliyor ama bir yandan da düşünüyorum cidden çok küçük daha
Canım bence bu birinin demesiyle olacak bir şey değil ben kızımda ilk çocuğum olmasına rağmen çok erken hissettim herkes olmaz falan derken doktorum olabilir normal dedi.
Anlık bir hissetme sürekli ve kuvvetli değil ama çok farklı olduğu için anlaşılıyor.
Ben uc haftadir falan hissediyorum 11 haftalikken hissetmeye basladim hala cok minik minik ve senin dedigin gibi aralikli hissediyorum normal bence kafaya takilacak bi durum yoktur daha cok kucukler bir kac haftaya tam olarak hissetmeye baslariz..
Aynen bende bir heves sık sık hissedeceğimiz günleri bekliyorum. Çok güzel bir şey.

Şimdi bizde covid olursak doktora gidip kan sulandırıcı vs isteyebileceğiz muayene olabiliriz demi canım yasak demiyorlar burada doktorların ilgisizliği malum sen hep kendi doktorundan mı destek aldın
Evet canım yine de önceden arayıp bilgilendirmen daha iyi olur,çok ilgiziler zaten özel aracınız yoksa normal toplu taşıma ile gelebilirsiniz diyorlar çift maske takarak,ama hastaneye girdiğinde hes kodu olayı falan var ya orada ortaya çıkıyor zaten haber vermeden gidersen şikayetini söylediğinde normal yardımcı oluyorlar hep kovidlilerle dolu hastane tınlamıyorlar
Kendi doktumla hep iletişim halindeyim kafama birşey takıldığında direkt soruyorum ama İzmir'de özel olarak kovidli hamilelere bakan biri var kendi atlatmış sanırım ona gittim ikisinde de ,kendi doktorumla olan randevum 4 Aralık'ta:))

Benim 2.gebelik ilkinde baya gec hissettim ama bunda degisik emin degilim tabi ama bgune kadar da hissetigum bisey degil farkli

Bende bayadir yazamadim.. kizlarim rahatsizdi onlarla ugrasiyordum sukur iyiler simdi Randevum 1 aralikta heycanla bekliyorum ama ozaman 11+5 haftalik olacagim icin cinsiyet soylemezler :) ben anca 2-3 haftaya fln ogrenirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…