2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bende bayadir yazamadim.. kizlarim rahatsizdi onlarla ugrasiyordum sukur iyiler simdi Randevum 1 aralikta heycanla bekliyorum ama ozaman 11+5 haftalik olacagim icin cinsiyet soylemezler :) ben anca 2-3 haftaya fln ogrenirim:)
Noldu iyiler mi prensesler, çok geçmiş olsun kuzulara
Belki tahmin yapar, gerçi orası Belçika bizim gibi ısrarlarımız sonucu birşey yapmıyorlar sanırım

Noldu iyiler mi prensesler, çok geçmiş olsun kuzulara
Belki tahmin yapar, gerçi orası Belçika bizim gibi ısrarlarımız sonucu birşey yapmıyorlar sanırım
Cok saol cnm Nezle olmuslardi ama sukur 2 gece kotu gecti ama suan iyiler corona degiller:) aynen israrlara ragmen yapmazlar anca test ile ogreniriz oda 2-3 hafta surer olsun saglik olsun :)

Cok saol cnm Nezle olmuslardi ama sukur 2 gece kotu gecti ama suan iyiler corona degiller:) aynen israrlara ragmen yapmazlar anca test ile ogreniriz oda 2-3 hafta surer olsun saglik olsun :)
Oh çok şükür
Ben seninkini erkek hissediyorum ama sağlıklı olsunlar önce tabiki, eğlencesine içimden bir ses öyle diyor bana çok da güvenme ama

Oh çok şükür
Ben seninkini erkek hissediyorum ama sağlıklı olsunlar önce tabiki, eğlencesine içimden bir ses öyle diyor bana çok da güvenme ama
Hayirlisi olsun cnm gercekten cinsiyet isin eglence tarafi benim icin onca kayiplardan sonra :) ama sanki bende oyle hissediyorum esimde kiz diyor bakalim hayirlisi kizda olsa benim oglanda olsa benim

Kizlar hepiniz ovulasyon test kullanip yumurtlama gununu tespit edipmi hamile kaldiniz normalde bat tarihine gore hesaplaniyor gebelik ama ben 1 ekim yumurtlama gordum dr bat tarihine gore hesapliyor ama bebek bir kac gun buyuk cikiyor merak ettim birde erken hisseden olmus bende karnimda kalp atiyor gibi birde seyriyor sanki benmi bebek saniyorum acaba 10+4 cok erken

Bazen gercekten bebegi hissediyor gibi oluyoruz ama onlar gaz veya bagirsak hareketleri cnm suan daha cok kucuk :) Bendede oluyor ama artik biliyorum farkini

Aynen gitttigimde detayli sorcam hicbisey kullanmiom cnku

Bazen gercekten bebegi hissediyor gibi oluyoruz ama onlar gaz veya bagirsak hareketleri cnm suan daha cok kucuk :) Bendede oluyor ama artik biliyorum farkini
galiba oyle canim bagirsak hareketi hamile oldugumuz icin direk bebege odaklaniyoruz normalde ilk hareketleri hafif kayma gibi ufak kipirti gibi olmali kizimdan biliyorum ama kac hafdada hissettim hic hatirlamiyorum

Hayirlisi olsun cnm gercekten cinsiyet isin eglence tarafi benim icin onca kayiplardan sonra :) ama sanki bende oyle hissediyorum esimde kiz diyor bakalim hayirlisi kizda olsa benim oglanda olsa benim
Amaan değil mi yani
Haklısın canım kızı kaybedince de aynı yanıyor oğlanı kaybedince de ikside aynı o zaman ne fark eder ki zaten.. sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallahhh

Ben kullanmadım test,son adet tarihimde net değil eylülün başlarıydı ilk gittiğim dr 10 eylül olarak soylememi istemişti.
Dimi ya arkadaşım da.öyle dedi ama işte daha evvel hiç böyle bağırsak hareketi yaşamadığım.için banada bebek hareketi gibi geliyor

Oğlumda takip etmiştik, kızımda kafamıza göre hep bat tarihine göre hesaplandı şimdiye kadar,bende hissediyormuşum gibi oluyor ama erken daha yaa oğlumda da aynısı olurdu ama asıl hareketini 17. Haftada hissetmiştim:))

Ayy çok zormuş Evet ben bi oglumla evde düzen kuramadim bi türlü derli toplu olmuyo çıldırıyorum bide kedi hiç bakamazmisim ben
Evett zor vallah evde hayvan beslemeyi düşünürken bunları da çok iyi düşünmek gerekiyor şahsen cesaretim yoktu ama evlendiğimizde eşimin zaten vardı bişey de demedim kabul ettim şimdi benim kızım oldu insan alışıyor öyle böyle

Cinsi ne canım,bizim british shorthair beyaz olanlardan, çok tüy dökmüyor aslında kedi kumunu da kullanıyor ben memnunum kızımdan
Benimki tekir kedi cins kedi değil o yüzden de zorluk yaşıyorum diyelim duyduğuma göre cins kediler çok fazla tüy dökmüyorlarmış
Benimki de normalde çok akıllı ve sürekli temizler kendini kumuna da yapar düzenli olarak ama ishal oldu mu elinde olmadan yapıyor bende kıyamıyorum diyorum olabilir bizde hasta oluyoruz o niyetle yaklaşıyorum ama sabır işi cidden karma aşıları oluyormuş ben yeni duydum galiba onu yaptırmak gerekiyormuş yaptırayım diyorum belki de düzelir

Kizlaaaar :) ya sizlere biseycsorcam siizin doktorlariniz ilk 3 aylik surecte folikasit harici herhangi ilac vitamin felan verdimi ? Ve ayrica arkadasima telefonla cok ugrasma demis benimde tam aksine elimden dusmuyor wcde bile
D vitamini ve ferro sanol verdi eksik oldukları için
kızlar karnınız çıktı mı ya
Önceden bi göbüşüm vardı şimdi alt kısmından şişmeye başladı
Bende bayadir yazamadim.. kizlarim rahatsizdi onlarla ugrasiyordum sukur iyiler simdi Randevum 1 aralikta heycanla bekliyorum ama ozaman 11+5 haftalik olacagim icin cinsiyet soylemezler :) ben anca 2-3 haftaya fln ogrenirim:)
Allah şifa versin miniklere
Yarın 12 de perinatoloji randevum var dua edin bize inşallah dikiş için gün verirler
İnşaAllah her şey yolunda gider
Ben kullanmadım tahmini bir yumurtlama günüm vardı ama doğru muydu bilmiyorum. Bat tarihi herkesin standart ve kesin olduğu için seçiliyor sanırım. Bir kaç gün fazla veya eksik çıkması normalmiş sanırım ben öyle duydum

Kaç aylık canım,6 haftalıkken 1.karma aşı 9.haftada da 2. Karma aşısını olması lazım bizim veteriner öyle söyledi:))
Sabır işi evet bizim kız da bazen çok huysuz olur bazen yanımdan ayrılmaz, şu an ayağımın yanında yalanıyor mesela:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…