2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Vallah benim kızım 2 yaşına girmek üzere kocaman oldu artık yinede yaptırabilir miyim acaba ya

Erkek hissediyorum seninkini ama lütfen bana güvenmeyin sonra kapıma dayanabilirsiniz neden tutmadı diye
Aaa ask olsun izmire yolumuz duserse covid gecerse kahveni icmeye kapina dayaniriz canim Bana hickimse aile yakin cevre kiz demedi zaten herkes erkek hissediyor hayirlisi bakalim birde pasam olsun

Vallah benim kızım 2 yaşına girmek üzere kocaman oldu artık yinede yaptırabilir miyim acaba ya
Bizimki üç yaşında kız
İki haftalıktı bize geldiğinde
Bilmem ki veterinere bir sor bakalım, hiç aşı olmadı mı şimdiye kadar

Aaa ask olsun izmire yolumuz duserse covid gecerse kahveni icmeye kapina dayaniriz canim Bana hickimse aile yakin cevre kiz demedi zaten herkes erkek hissediyor hayirlisi bakalim birde pasam olsun
İkisini de tadalım
Her zaman bekleriz efendim başımızın üstünde yeriniz var

Bende kizimda hic takip etmemisim uzun sure olmayinca pes etmistik cok merakli hevesliydim ama hic kaydetmemsim hissettigim zamani hamilelikle ilgili bilgileri nasil hevese iste zor hamilelik gecirdigim icin herhalde bakalim bunda nasil olacak hayirlisi ile

Canım kedi besliyorsan çok dikkatli ol gebelik döneminde özellikle dışkısından hastalık bulaşabiliyormuş eğer aşı olmadıysan bebeğe geçebiliyormuş bende bugün öğrendim yarın kan vericem doktorum istedi bakalım sonuç ne çıkacak

Ben besliyorum, oğlumda aşı olmuştuk kedimde bende

Ben tlf uygulama indirmiştim orda ki yumurtlama dönemine göre yaptık oldu ama ben yinede hesaplayamıyorum doktorlarda farklı söylüyor karıştı yani

Benimde oğlum vardı sokakta bulmuştuk gözleri kapalıydı büyüdü kız peşine gidiyordu hatta eve kız getirmeye başlamıştı eşim kızdı başkasına verdik ama çok özlüyorum
Çapkındı diyorsun yaniArada gidip görseniz bari
Ben kızımdan ayrı kalamıyorum şu an kucağımda kanepede uzanıyoruz birlikte ha uyuduk ha uyuyacağız

İğne yaptirmamıştık
Biz aşılarına aşırı dikkat ettik birşey olur diye, kızımın annesi halamın kedisiydi yavrularını paylaştık bütün aile ben özel olarak onu seçtim çünkü benim yanımdan ayrılmıyordu onunla özel bağ kurmuştuk

Eşim kedi sevmiyor muhabbet kuşu var bende onunla idare ediyorum napim ama ilerde bahçeli evim olursa bi köpek birde kedi mutlaka alıcam çok seviyorum ben hayvanları çok özeller yaa insanlardan çok kıymet biliyorlar sadıklar

MahidevranSultan canım yarın kan vermeye gidicem de doktorun deyişine göre 6 haftalık oluyor kalp atışıda duyulurmu yada bebek görünürmü acaba ya haftaya gel dedi ama daha 4 gün geçti sürekli gitmekte istemiyorum sorsam mı acaba

Eveeet hayvan delisiyim bende aslında köpek insanıyım ama apartmanda olmuyor maalesef
Muhabbet kuşu da çok tatlı olur eskiden beslerdim öldü sonra ama bir sürü kelime öğretmiştim çok güzel konuşurdu canım oğlum kelime öğretmeye çalış, eğer erkekse çok eğlenirsin hemde meşgale olur:))

Kalp atışını duyarsın canım büyük ihtimalleama bebeği ben 8.haftada görmüştüm,o yüzden göremeyebilirsin:)

Evet erkek konuşuyor maşallah bıcır bıcır bundan önce vardı çok seviyordum anneanne bile diyordu eşim sağolsun ben işteyken kaçırmış bulamadım her yere ilan verdim ama yok sokak kedisi yedi galiba ondan sonra eşim 7 tane aldı farklı renkteydiler sevemedim sonra gitmiş kaybolan kuşumun aynısını almış 2 yıldır bakıyorum çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…