2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Evet ölünce kaybolunca mahvoluyorsun sanki canından bir parça gibi oluyorlar
Değil mi yaa çok tatlı oluyorlar,
Sanki insan gibi konuşuyorlar bizim ki seni çok seviyorum bile diyordu

Evet ölünce kaybolunca mahvoluyorsun sanki canından bir parça gibi oluyorlar
Değil mi yaa çok tatlı oluyorlar,
Sanki insan gibi konuşuyorlar bizim ki seni çok seviyorum bile diyordu
Aynen benimki de şarkı söylemeye başlamıştı buna yeni alışıyorum inşallah bebeğimle birlikte bunada öğretirim

Canım ben ufaktan kaçım yarın hem hastaneye gidicem hemde sınavım var erken kalkcam kendine çok iyi bak yarın Allah ın izniyle Görüşürüz inşallah iyi geceler Allah a emanetsin seviliyorsun

Canım ben ufaktan kaçım yarın hem hastaneye gidicem hemde sınavım var erken kalkcam kendine çok iyi bak yarın Allah ın izniyle Görüşürüz inşallah iyi geceler Allah a emanetsin seviliyorsun
Tamamdır canıımm bizde kızımla uyuyalım yavaştan bhastaneden güzel haberlerle dönersin inşallahhh sınavında da çok çok başarılar diliyorum
Sende Allah'a emanet ol Allah rahatlık versin kuzum ve sende seviliyorsun öpüldünnn

Çok teşekkür ederim orası daha büyük olduğu için oturmuştur biraz daha sistem inşallah sen de atlatırsın artık şu mereti bu gidişle almayan kalmayacak allah korusun

Siz daha iyi bilirsiniz ama atipik otizm gibi o zaman toparlama normale dönme şansları cok gazla diye biliyorum bazı çocuklar cok geç konuşuyor
insallah canim. goz temasimiz yoktu. simdi sinirli da olsa var. ismine donmuyodu. hala her zaman donmez. toparlanma bekleniyo oglumda ama hep bi belirsizlik. surekli beni baya hirpalayarak sevme calismasi..

insallah canim. goz temasimiz yoktu. simdi sinirli da olsa var. ismine donmuyodu. hala her zaman donmez. toparlanma bekleniyo oglumda ama hep bi belirsizlik. surekli beni baya hirpalayarak sevme calismasi..
Toparlamaya başlamış bıle masallah ınsallah egıtımle daha ıyı olcak daha cok küçük olduğu ıcın canım

Toparlamaya başlamış bıle masallah ınsallah egıtımle daha ıyı olcak daha cok küçük olduğu ıcın canım
ayy insallah. agzindan bal damliyo. 25 aylikke tani aldi. ilk ay sehir degisikligi vs derken egitim alamadi. 3.5 aydir egitim aliyo. 2. yi bile ogluma kardes lazim diye dusunduk. Allah yuzumuze baksin...

Bizimki üç yaşında kız
İki haftalıktı bize geldiğinde
Bilmem ki veterinere bir sor bakalım, hiç aşı olmadı mı şimdiye kadar
Bi sorayım ya o kadar götürüyoruz veterinere hiç söylemedi karma aşısı olduğunu sadece iç dış paraziti var 2 hafta önce bi kızımı kanlı ishalden kaybettim o zaman demişler bu karma aşısını eşime bide çok masraflı oluyor veteriner 1.000₺ istemişlerdi tedavisi için eşiminde üstünde o kadar yokmuş kabul etmemişler parayı vermeden yapamıyorlaarmış sanırım sadece 3 iğne yaptırabilirdi eve geldikten 1 saat sonra öldü kızım

Son düzenleme:
Evet bulaşıyor ne yazıık ki o yüzden bende korkuyorum sadece iç dış parazit aşıları var karma aşılarından haberim yoktu karantinam bitti en kısa sürede onu götürecem yaptırcam inşaAllah artık bebişler doğana kadar her anlamda dikkat etmemiz gerekiyor sanırım

Benim bebek tam yumurtlama günü olmuş. O gün düğüne gitmiştim baktım yumurtlamışım bi şansımı deniyim dedim oldu erken yumurtlamıştım o yüzden bebekte haftasından daha önde görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…