2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yaa canım benim kıyamam acısı büyük oluyor gerçekten bir yakınını kaybetmişsin gibi hatta kendinden bir parçayı kaybetmişsin gibi
Canım biz karma aşısı için 3 yıl önce 50 tl ödemiştik, şimdi de 100 tl civarı birşey sanırım
İç dış parazit aşısı da sormuştum bi ara ikisi de toplam 100 tl ,niye kazık fiyat çekmişler ki

Saol cnm yarin baska dr gidiyorum sabah 10 randevum var bakalim o ne diyecek başka da dr gitmiycem artik zaten iyice kafam bulandi
Canım Günaydın. Aklım sende dua ediyorum . İnşallah sağlıklı sonuçlar alırsın bu süreçte bebeği üzme stresini hisseder . Hiç birşeyi yoktur allahın izniyle içini ferah tut iyi düşün iyi olsun. Kalbimiz ve dualarımız seninle

N Neva su canım sabah 10 da randevum var demiştin yanlış hatırlamıyorsam noldu,ne dedi

Benimde oyle olmus baya onde gidiyor bat tarihine gore ins boyle devam eder kuzular

Merhaba kızlar perinatolojiden çıktım ikili test ultrasonunu da yaptılar kan da verdim.Cinsiyet soramadım.
Şimdilik serklaj yapmayacağız takip edeceğiz dediler,15gun.sonraya randevu alabilirsem inş..Canım sıkıldı ya, umarım geç kalmayız sonra...
Yarın özeldeki kontrolde o dr.a da soracağım bugünkü ultrason sonuclarinı göstereceğim filân..
Hayırlısı hakkimizda

Şöyle düşünn Ceylin belki gerek yoktur şimdilik hayırlısı takip et yarınki doktora da sor için rahat etsin. Bol bol dinlenmeye çalış ben yataktan bile çıkmıyorum :)

Kızlar benim cuma günü randevum var. Fetal DNA Sonuçlarımı alacam.. kromozom bozukluğu var mı yok mu, cinsiyeti kesinleşecek . Ayrıca baştan beri bebeğim 4 gün gerden geliyor geç döllenmeden dedi doktor. Acaba fark kapandımı bunlar aklımdakiler inşallah güzel cevaplar alırım . Cumaya kadar nasıl dayancam bilmiyorum 3 gündür zor uyuyoorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…