Kızlar benim cuma günü randevum var. Fetal DNA Sonuçlarımı alacam.. kromozom bozukluğu var mı yok mu, cinsiyeti kesinleşecek . Ayrıca baştan beri bebeğim 4 gün gerden geliyor geç döllenmeden dedi doktor. Acaba fark kapandımı bunlar aklımdakiler inşallah güzel cevaplar alırım . Cumaya kadar nasıl dayancam bilmiyorum 3 gündür zor uyuyoorum
Şöyle düşünn Ceylin belki gerek yoktur şimdilik hayırlısı takip et yarınki doktora da sor için rahat etsin. Bol bol dinlenmeye çalış ben yataktan bile çıkmıyorum :)
Merhaba kızlar perinatolojiden çıktım ikili test ultrasonunu da yaptılar kan da verdim.Cinsiyet soramadım.
Şimdilik serklaj yapmayacağız takip edeceğiz dediler,15gun.sonraya randevu alabilirsem inş..Canım sıkıldı ya, umarım geç kalmayız sonra...
Yarın özeldeki kontrolde o dr.a da soracağım bugünkü ultrason sonuclarinı göstereceğim filân..
Hayırlısı hakkimizda
Kızlar benim cuma günü randevum var. Fetal DNA Sonuçlarımı alacam.. kromozom bozukluğu var mı yok mu, cinsiyeti kesinleşecek . Ayrıca baştan beri bebeğim 4 gün gerden geliyor geç döllenmeden dedi doktor. Acaba fark kapandımı bunlar aklımdakiler inşallah güzel cevaplar alırım . Cumaya kadar nasıl dayancam bilmiyorum 3 gündür zor uyuyoorum
Selam kızlar bugün gittim doktora çok şükür herşey yolunda Sata göre 11+4 ultrasonda 12+2 görünüyor. Cinsiyet için erken dedi çıkıntı var ama yanilabiliriz dedi. Bı tahmini vardı da söylemedi yapacak bişey yok