Selam kızlar bugün gittim doktora çok şükür herşey yolunda Sata göre 11+4 ultrasonda 12+2 görünüyor. Cinsiyet için erken dedi çıkıntı var ama yanilabiliriz dedi. Bı tahmini vardı da söylemedi yapacak bişey yok
Kız sen çok dikkatlisin stres zararlı ama birazcık ağlamaktan birşey olmaz ben ağlamak için duygusal filmler açıyorum inanılmaz rahatlatıyor ama üzme bir daha kendini
Kızlar bizde bide ayın başında doğanlar kız sonunda doğanlar erkektir söylerler yani benim oğlum 25 temmuz ayın sonu 10 Kasım ayın başı kız 17 Ağustos oğlum oda ayın sonu yani 15 kadar kız sonrası erkek
Bende hep öğle çıktı
Kızlar bizde bide ayın başında doğanlar kız sonunda doğanlar erkektir söylerler yani benim oğlum 25 temmuz ayın sonu 10 Kasım ayın başı kız 17 Ağustos oğlum oda ayın sonu yani 15 kadar kız sonrası erkek
Bende hep öğle çıktı
Bende eşime sinir oldum dün oturdum ağladım zaten kimse beni düşünmüyor diğe ağladım sonra geçti. Ama bence hormonlar yani gerçekten bende soruyorum neden ağladım diğe sonrada diyorum ki onlar beni kızdırdı rahatladıysan sorun yok bebeklermiz hissediyor ama hergün ağlamak olmaz :) stresini at ohhh miss
Bende hep öğle çıktı
Dün gece ilişkiye girdikten sonra birkaç damla kan geldi pembe renkte,korktum doktora yazdım haftada 1 kuralını çiğnediniz değil mi dedi ama normalmiş normal olduğunu biliyordum aslında ama insan yinede korkuyor