2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Oh çok şükür
Kız niye ısrar etmedin ben söyleyene kadar ısrar ediyorum sonunda yeter diyip söylüyor
Valla canım ısrar ettim etmez miyim bı çıkıntı var dedi ama çok erken yanilabiliriz dedi artık hayırlısı iyi olsun da Ense kalınlığına falan bakınca aklım oraya gitti uzatmadim napim

Dün gece ilişkiye girdikten sonra birkaç damla kan geldi pembe renkte,korktum doktora yazdım haftada 1 kuralını çiğnediniz değil mi dedi ama normalmiş normal olduğunu biliyordum aslında ama insan yinede korkuyor
Sende az değilsin
Ben 1. Ekimden itibaren 1 defa veya 2 defa yaptım en fazla düşün yani adam sabırlı benden çok korkuyor

Valla canım ısrar ettim etmez miyim bı çıkıntı var dedi ama çok erken yanilabiliriz dedi artık hayırlısı iyi olsun da Ense kalınlığına falan bakınca aklım oraya gitti uzatmadim napim
Oh sağlıklı olsun da
Oğlan geliyor ama sanırım bu hafta olan tahminler tutar genelde

Kızlar erkek annesi oluyorummm
Yüzde doksan beş dedi doktor kalbi dakikada 190 atıyordu çok çikolata yedim diye mi oldu bilmiyorum.
Hayırlı olsuuun
Hepimiz emindik zaten seninkinden özellikle ben
Ay kızımı kime vereceğimi şaşırdım iyice

Sende az değilsin
Ben 1. Ekimden itibaren 1 defa veya 2 defa yaptım en fazla düşün yani adam sabırlı benden çok korkuyor
Nasıl dayanıyorsun kız banada söyle bende bileyim
Ama 4 gündür olmuyordu canım ne yapayım

Valla biz ense kalınlığından çok pipisine odaklandık doktorla ben 3 defa gördüm gibi doktor da ben de erkek gibi görüyorum ama 1 aya kesin belli olur dedi hayırlısı olsun

Kızlar selamlar bugün 12. Hafta kontrolüme gittim ben. İkili tarama testi yapıldı. Ense kalınlığı 1.80 ölçüldü. Baş popo mesafesi de 55mm başka değer yazmıyordu kağıtta. 2 gün sonra kan sonucunu alacağım bakalım.
Mide bulantılarım için prilam diye bir ilaç verdi aldım ama kullanmadım daha. Aranızda kullanan var mı?
cinsiyeti gördüm ama söylemicem bir dahaki ay söylerim dedi. Çok da merak etmiyorum. Ediyorum yalan söylemiyim de
dayanırım bir ay daha. Sağlıkla ilgili bir sorun yaşamayalım da.
Kistim vardı yumurtalıkta hala boyu aynı küçülmemiş 5 cm boyunda. Eğer 4. Aya küçülmezse ameliyat diyor hala. Önümüzdeki ay sanırım birkaç doktor ziyaret edip bu bilgiyi teyit ettiricem. Umarım küçülür de gerek kalmaz.

Hayırlısı olsun kan testin de temiz çıkar inşallah, ben dayanamadım randevumu beklemeden doktoruma mesaj attım sonuçlarımı söylemesi için, temiz çıkmış çok şükür

aaa çıkmış mıydı sonuç ne zaman yaptırdın ?
Geçen hafta çarşamba yaptırdım 12+3te, ertesi gün çıkmış e-nabıza girmişler ama referans değerleri falan yoktu ben de doktora mesaj attım dedim bu ne bi bakar mısınız sistemden grafik görünüyormuş doktorlara ordan baktı iyi çıkmış bişey yok diye mesaj attı sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…