2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben prilam kullandım 2 3 hafta baya iyi geldi şimdi kestim. Akşam 2 sabah bir alıyordum berbat durumdaydım bulantıdan dolayı şimdi bulantılarım geçti ilacı bıraktım bencede kullan iyi gelir :)

ay süper gözünüz aydın canım. Benim sonucumun çarşamba çıkacağını söylediler laboratuvardan. Girer girer kontrol ederim artık sürekli

Ben prilam kullandım 2 3 hafta baya iyi geldi şimdi kestim. Akşam 2 sabah bir alıyordum berbat durumdaydım bulantıdan dolayı şimdi bulantılarım geçti ilacı bıraktım bencede kullan iyi gelir :)

süper çok sevindim. Valla bulantıdan doğru düzgün yemek yapamıyorum e yapamayınca yiyemiyorum. Biri yapsa yicem yine zorla morla. Bakalım bir içeyim bu gece yatarken.

Ay nasıl güzel hevesler. Bende cinsiyeti merak ediyorum yaa. Belirtilerle hiç ilgisi yok baksanıza kimsede net bir tutan belirti olmadı. Merak ne kötü şeyy.

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Umarım herkesin kalbinden geçen olur Bebek kıpır kıpır baş aşağı duruyor doğru düzgün 3 boyutlu fotoğrafını çekemedi.
Çikokata yemişsin ya iyice hareketlenmiştir senin oğlan. Hayırlı olsun inşallah. Bende konturol öncesi bolca yiyicem kesin öğrenebilelim diye.

Dün gece ilişkiye girdikten sonra birkaç damla kan geldi pembe renkte,korktum doktora yazdım haftada 1 kuralını çiğnediniz değil mi dedi ama normalmiş normal olduğunu biliyordum aslında ama insan yinede korkuyor
Ay nasi canınız istiyor bu bulantida benim kafamı kaldıracak halim yok olsa fena olmazdi ama şu halimde çok zor
OKızlar erkek annesi oluyorummm
Yüzde doksan beş dedi doktor kalbi dakikada 190 atıyordu çok çikolata yedim diye mi oldu bilmiyorum.
Aa süper çok sevindim ilk çocuğun kız miydi
Valla biz ense kalınlığından çok pipisine odaklandık doktorla ben 3 defa gördüm gibi doktor da ben de erkek gibi görüyorum ama 1 aya kesin belli olur dedi hayırlısı olsun
Usg fotosu at canım yorum yapalım nub teorisinden cinsiyetini anlama ihtimalimiz var:)

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Umarım herkesin kalbinden geçen olur Bebek kıpır kıpır baş aşağı duruyor doğru düzgün 3 boyutlu fotoğrafını çekemedi.
Benimki de baş aşağı duruyor, bi de inatçı bacaklarını bağdaş kurdu göstermedi kendini

Ay nasıl güzel hevesler. Bende cinsiyeti merak ediyorum yaa. Belirtilerle hiç ilgisi yok baksanıza kimsede net bir tutan belirti olmadı. Merak ne kötü şeyy.
Bende kizimda ne yaşıyorsam aynısını yaşıyorum ama oğlum olacakmış. Çok şaşırmıştım

Benim ilk bebeğim.

Valla çok bir şey görünmüyor ama bak istersen çünkü sonlara doğru bacaklarını çaprazladı göstermedi kendini doktor da o zaman çekti bunu

Eklentiler

• -fqtese.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 57
Çikokata yemişsin ya iyice hareketlenmiştir senin oğlan. Hayırlı olsun inşallah. Bende konturol öncesi bolca yiyicem kesin öğrenebilelim diye.
Canım çokta yeme öyle dedi bana doktor belki daha sakin dururdu yemesen dedi

Valla çok bir şey görünmüyor ama bak istersen çünkü sonlara doğru bacaklarını çaprazladı göstermedi kendini doktor da o zaman çekti bunu
Tamam cnm bir arkadaşım anlıyor ona göstericem dur

Bende kizimda ne yaşıyorsam aynısını yaşıyorum ama oğlum olacakmış. Çok şaşırmıştım
benim farklılıklar var ama senİn dediğin gibi aynı şeyleri yaşayıp farklı cinsiyeti olanları farklı şeyler yaşayıp aynı cinsiyeti olanları çok gördüm. doktor söylemeden anlamak imkansız gibi. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…