2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
E Elayagiz sen nerelerdesin,ay yıllardır yokmuşum gibi soruyorum herkese
Bana bir Züleyhaya sattın diyordun sende yoksun ortalarda
Yaa kuzum bende bir ev var lanetlenmis gibi bi temizlenmiyo ki şuraya geleyim ev işleri çocuk bide vize haftam bu hafta öyle yetisemiyorum ama sizin özlüyorum hersey herkes için yolundadir inşalalh bide rica etsem herkes derli toplu ev sırlarını paylaşabilir mi

Tabi canım bide Bahce olunca biraz daha hafif ler yükün eminim cok güzel bi duygudur

Ben haftada bir iki saatte üstün körü yapıp geçiyorum
Oğlumun odasını topluyorum sadece bide mutfağı her gün o kadar,bir sırrım yok

Bulantılar yüzünden 4 gündür olmuyordu ama geçti, çocuk da evde yok ya ondan

Eve gidince atacağım bende

Yaaa ben her gün sil supur yapıyorum hatta günde üç kez Süpürge açıyorum yine evim temiz derli toplu olmuyo cildircam
Kız sen temizlik hastası olmayasın,hayatta üç kez süpürge falan yapamam bayılır kalırım ne gerek var ayol

Kızlar bugün benimde kontrolüm vardı cinsiyetini öğrendim kız MahidevranSultan Canım tahmini doğum tarihi değişti 10 Haziran güncellersen sevinirim kayınvaliden erkek demişti yanıldı
Ayyy çok sevindim topige bir kız daha mı geliyo allah im bana ve isteyen herkese nolurr Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin annesi

Kızlar bugün benimde kontrolüm vardı cinsiyetini öğrendim kız MahidevranSultan Canım tahmini doğum tarihi değişti 10 Haziran güncellersen sevinirim kayınvaliden erkek demişti yanıldı
Güncellemem gereken şeyler eklemem gereken kişiler ve cinsiyetler var ama üşeniyorum
Kayınvalidemin ilk yanlışı sensin hemen söylemeye gidiyorum övünüp duruyordu ben bilirim diye hayırlı olsun bu arada kuzum sağlıkla kucağına al inşallah

Ben bidaha hastaneye gitmicem rezillikten başka bişey değil annem beni evde doğurmuş bende oğlumu evde doğurcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…