Yaa kuzum bende bir ev var lanetlenmis gibi bi temizlenmiyo ki şuraya geleyim ev işleri çocuk bide vize haftam bu hafta öyle yetisemiyorum ama sizin özlüyorum hersey herkes için yolundadir inşalalh bide rica etsem herkes derli toplu ev sırlarını paylaşabilir mi
Evett zor vallah evde hayvan beslemeyi düşünürken bunları da çok iyi düşünmek gerekiyor şahsen cesaretim yoktu ama evlendiğimizde eşimin zaten vardı bişey de demedim kabul ettim şimdi benim kızım oldu insan alışıyor öyle böyle
Kızlar bugün benimde kontrolüm vardı cinsiyetini öğrendim kız MahidevranSultan
Canım tahmini doğum tarihi değişti 10 Haziran güncellersen sevinirim kayınvaliden erkek demişti yanıldı
Yaa kuzum bende bir ev var lanetlenmis gibi bi temizlenmiyo ki şuraya geleyim ev işleri çocuk bide vize haftam bu hafta öyle yetisemiyorum ama sizin özlüyorum hersey herkes için yolundadir inşalalh bide rica etsem herkes derli toplu ev sırlarını paylaşabilir mi
Canım tahmini doğum tarihi değişti 10 Haziran güncellersen sevinirim kayınvaliden erkek demişti yanıldı
Güncellemem gereken şeyler eklemem gereken kişiler ve cinsiyetler var ama üşeniyorum
Kayınvalidemin ilk yanlışı sensin hemen söylemeye gidiyorum övünüp duruyordu ben bilirim diye hayırlı olsun bu arada kuzum sağlıkla kucağına al inşallah
Ahh kuzum o kadar ozeniyorum ki o hastaliga ama maalesef degilim oğlum çok kırar döker sagolsun esimde biraz dağınık olunca iki ucu bir araya gelmiyor evin