2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben şimdilik şehir hastanesine gidiyorum kontrollerde sıkıntı çıkmazsa aynı devam ederim doğumda burda olursa iyi olur hem eve yakın hemde temiz sakin

3 kez ne ya haftada 1 yapsam benden iyisi yok
problem bende üç kez olduğu halde ev temiz değil haftada bir yapsam düşünemiyorum benim evi bizim oğlan sürekli bişey döktüğü için üç kez açmak zorunda kalıyorum tek odada da yemez mübarek her odaya uğrar elindekiyle 8 aylikken sofra bezi alışkanlığı kazandırmaya çalıştım iki yaşına geldi hala kazanamadi

Evet ozellerde hemen bi sezaryana bahane buluyorlar maalesef normal doğum destekleyen dr çok az hastane yönetimi sezeryana zorluyormus aslında doktorlari
Aynen bıcak ücreti alıyorlar extradan sürekli milleti soyma derdinde özeller ben daha bir defa gittim o da haftasını yanlış söyledi

Benim kızımda bir dışim gitti çektirdim. Bunda da ağrımaya başladı dr vitamin yazdı geçti ağrısı şükür. Baya ağzımı açarken bile ağrı yapıyordu. Her hamilelik bir diş derler. Tabi seninki ondan mi bilmiyorum ama benim durum bu cnm

mesela ne belirtin var canım. çin takvimi erkek rus kız gösteriyor benim.
Rus önemseme bende de kızdı ama herkeste denedm tanıdığım tutmuyor.
Gebeliğin başından beri bulantı, tiksinme yaşamadım. Aşırı iştahım yok yemek seçmiyorum. Baş ağrım vardı hafif ama çok şiddetli bir ağrı değil. Sinir gerginlik yok aksine daha pozitifim. Hiç tatlı yemek istemedim. Yorgunluk halsizlik yaşamadım. Ellerim kuruyor. İdrarım hep parlak sarı çok su içmiyorum.
Çok şükür rahat geçirdim hiç yormadı beni bebek. Sadece mide yanması problemim oldu. Google erkek belirtileri yaz çoğu tuttu bende.

Aynen bıcak ücreti alıyorlar extradan sürekli milleti soyma derdinde özeller ben daha bir defa gittim o da haftasını yanlış söyledi
İyi bi hastane iyi Dr gerçekten onemli bende tahliller için şehir hastanesine gittim çok temiz çok güzel orda doğurmak istedim ama pandemiden dolayi kadın doğum kapatilabilir dedi ordaki sekreterleri o yüzden vazgeçtim

Cocuktan sonra ev düzeni olmuyor cnm ya her yer kırıntı oluyor ya oyuncak ya başka sey. Ama yine de çok temizlik yapamıyorum yapsam da aynı oluyor napim ölmeyecek kadar yaşıyoruz

Kizz cinsiyet mi öğrendin ney cinsiyeti minnosun ay insallah erkektir
Erkek canım minnoş oğlum. Çok hareketliydi az kalsın yine göremicektim. Doktor çok ilgiliydi uzun uzun baktı ultrason aleti de yeniydi çok şükür öğrenebildim.

Evet canım açık öğretim aslında örgüne gitmeyi düşünmüştüm ama son anda vazgeçtim iyiki vazgecmisim açıkta çocukluyken zorlandim örgün olsa hiç yapamaz misim
Bende okuyorum bugün sınavım vardı hangi okul senin ben hem ata hem anadolu okuyorum

Yaa kuzum seninde yüzün bi gulmedi şu doktorlardan nerde cins var sana denk geliyor tekrar ne zaman gitcen peki

Kizz cinsiyet mi öğrendin ney cinsiyeti minnosun ay insallah erkektir
Canım birde sen kalp atışını merak ediyordun sanırım 190 dı benim bebeğim. O teori yanlış olabilir. Yada çok çikolata yedm diye öyle oldu.

Erkek canım minnoş oğlum. Çok hareketliydi az kalsın yine göremicektim. Doktor çok ilgiliydi uzun uzun baktı ultrason aleti de yeniydi çok şükür öğrenebildim.
Yaaa çok sevindim gönlüne gore oldu Yeni neslin ilk erkeği geliyo desene

Canım birde sen kalp atışını merak ediyordun sanırım 190 dı benim bebeğim. O teori yanlış olabilir. Yada çok çikolata yedm diye öyle oldu.
Zaten ona çok guvenmemistim yanilan cok olmuş cin takvimi sende tutmuş inşallah bende de tutar

Aa dur Bidaha gidince bende sorayım kapanırsa ortada kalırım zaten hastaneden yana şansım yok

Ben şimdilik şehir hastanesine gidiyorum kontrollerde sıkıntı çıkmazsa aynı devam ederim doğumda burda olursa iyi olur hem eve yakın hemde temiz sakin
istanbul basaksehir sehir hastanesinemi gidiyorsun canim bende ayin 3 ne randevu aldim ins guzel dr denk gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…