bir kızım var benim bir de oğlum olsun istiyorum ama tabi nasip. benim bulantım var ama kızımınkine göre çok hafif. bazen 1 bardak su dahi içmiyorum ama idrarım açık sarı yeşil gibi. çok üşüyorum. tatlı yiyorum tatlı daha çok hoşuma gidiyor kızımda hiç yemedim ekşi ve tuzlu hariç hiç bir şeyi görmek istemezdim. cildim çok kuru ve tüylendim. çin takvimi erkek gösteriyor. beni rüyasında görenler hep oğlum olduğunu görmüş. ben hem kız hem erkek bebek görüyorum. sağlıkla gelsin en önemlisi bu tabi ama bir tık erkek olsun istiyorum.Rus önemseme bende de kızdı ama herkeste denedm tanıdığım tutmuyor.
Gebeliğin başından beri bulantı, tiksinme yaşamadım. Aşırı iştahım yok yemek seçmiyorum. Baş ağrım vardı hafif ama çok şiddetli bir ağrı değil. Sinir gerginlik yok aksine daha pozitifim. Hiç tatlı yemek istemedim. Yorgunluk halsizlik yaşamadım. Ellerim kuruyor. İdrarım hep parlak sarı çok su içmiyorum.
Çok şükür rahat geçirdim hiç yormadı beni bebek. Sadece mide yanması problemim oldu. Google erkek belirtileri yaz çoğu tuttu bende.
20lik diş benimki çektirmem lazımdı bayağıdır durgundu ihmal etmiştim. Gebelikle beraber fırsattan istifade hemen pörtledi ya. İltihap geçerse gidip çektiricem hemen. Lokal anestezinin zararı yok değil mi gebelikte?Benim kızımda bir dışim gitti çektirdim. Bunda da ağrımaya başladı dr vitamin yazdı geçti ağrısı şükür. Baya ağzımı açarken bile ağrı yapıyordu. Her hamilelik bir diş derler. Tabi seninki ondan mi bilmiyorum ama benim durum bu cnm
Yok canım izmirdeyim benistanbul basaksehir sehir hastanesinemi gidiyorsun canim bende ayin 3 ne randevu aldim ins guzel dr denk gelir
Önceden her serklaj atılsa iyi olur daha önce var mıydı böyle bir sorununHadi hayırlısı iyi haberlerini bekliyoruz
Dinlenme olanağım yok özel gereksinimli çocuğa sahibim ve yoğun geçiyor günlerim.
Ben şimdilik şehir hastanesine gidiyorum kontrollerde sıkıntı çıkmazsa aynı devam ederim doğumda burda olursa iyi olur hem eve yakın hemde temiz sakin
Robot süpürge al kendi süpürsün bariYaaa ben her gün sil supur yapıyorum hatta günde üç kez Süpürge açıyorum yine evim temiz derli toplu olmuyo cildircam
Evet ozellerde hemen bi sezaryana bahane buluyorlar maalesef normal doğum destekleyen dr çok az hastane yönetimi sezeryana zorluyormus aslında doktorlari
Bende çok üşüyorum donuyorum. Benimde kaynanam hamile olduğumu bilmiyodum oğlum olduğunu görmüştü. Rüyamda bebek görmedim ama ilk günden beri erkek olduğunu hissettim. İnşallah istediğin gibi olur.bir kızım var benim bir de oğlum olsun istiyorum ama tabi nasip. benim bulantım var ama kızımınkine göre çok hafif. bazen 1 bardak su dahi içmiyorum ama idrarım açık sarı yeşil gibi. çok üşüyorum. tatlı yiyorum tatlı daha çok hoşuma gidiyor kızımda hiç yemedim ekşi ve tuzlu hariç hiç bir şeyi görmek istemezdim. cildim çok kuru ve tüylendim. çin takvimi erkek gösteriyor. beni rüyasında görenler hep oğlum olduğunu görmüş. ben hem kız hem erkek bebek görüyorum. sağlıkla gelsin en önemlisi bu tabi ama bir tık erkek olsun istiyorum.
Aynen kuzum iyice araştır mutlakaAa dur Bidaha gidince bende sorayım kapanırsa ortada kalırım zaten hastaneden yana şansım yok
Yapilmamali sanırım emin degilim ama bir arkadaşımın doktoru hiç bisey yapamayız demsti.20lik diş benimki çektirmem lazımdı bayağıdır durgundu ihmal etmiştim. Gebelikle beraber fırsattan istifade hemen pörtledi ya. İltihap geçerse gidip çektiricem hemen. Lokal anestezinin zararı yok değil mi gebelikte?
Ben de bir şey yok her şeye ağlıyorum bu hamilelikte anlamadım hem de öyle böyle değil hıçkırarakUzun hikaye canım ama işte oldu bir kere inşallah birşey olmaz bebişime
Yapilmamali sanırım emin degilim ama bir arkadaşımın doktoru hiç bisey yapamayız demsti.
Belki senin dr farklı söyler .
Gebelikte bağışıklık da düştüğü için hemen gün yüzüne çıkıyor böyle şeyler
Ben hamilelik bitince çektirdim Hamilelikte ağrımadı emzirdikten sonra ağrısı başladı ama bunda geçen ay ağrıdı en arka dişlerim .sen nasıl çektirdin dişini peki önceki gebeliğinde?
Anladim canim bugun ozele gittim tiroit sorunu icin baya para tuzagi maf oldum herseyi paraya dokmuslar senin sagligindan cok para muhim onlar icin dahiliye endorolonoji ye birsey yonlendirdi birsey danismak icin inan 550 tl ver sorunu sor dedi inanabiliyormusun kapidan birsey sormak icin 550 tl istiyor kafayi yemisler iyice devlete gidecegim suanki kararim vazgectim ozelden ilerde devletten vazgececek birsey cikmaz insYok canım izmirdeyim ben
Hah bende böyleyim işte3 kez ne ya haftada 1 yapsam benden iyisi yok
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Sağlıkla gelsinler inşallah. ❤Bende çok üşüyorum donuyorum. Benimde kaynanam hamile olduğumu bilmiyodum oğlum olduğunu görmüştü. Rüyamda bebek görmedim ama ilk günden beri erkek olduğunu hissettim. İnşallah istediğin gibi olur.
Ya biz de video çektik bence gayet pipisi görünüyor videoValla biz ense kalınlığından çok pipisine odaklandık doktorlaben 3 defa gördüm gibi doktor da ben de erkek gibi görüyorum ama 1 aya kesin belli olur dedi hayırlısı olsun
1.000₺ tedavi masrafı aşı masrafı değil o an karşılayamam demiş o zaman barınağa götürün orada bakılsın demiş gerçekten bakıyorlarmuş işte ölmeseydi götürürdüm nasip olmadı ilk hastalıkta gitti yavrum bide şuan karma aşıları içinn200₺ demişler eşime galiba sürekli değişiyor demek ki veya yerine göreYaa canım benim kıyamam acısı büyük oluyor gerçekten bir yakınını kaybetmişsin gibi hatta kendinden bir parçayı kaybetmişsin gibi
Canım biz karma aşısı için 3 yıl önce 50 tl ödemiştik, şimdi de 100 tl civarı birşey sanırım
İç dış parazit aşısı da sormuştum bi ara ikisi de toplam 100 tl ,niye kazık fiyat çekmişler ki
Kızlar pipi hariç birde testisleri görünüyormuş ben ayırt edemedim ters duruyordu hiç düzgün durmadı ama doktor gördü.Ya biz de video çektik bence gayet pipisi görünüyor videoEkran da ben de gördüm zaten dedim hocam bı çıkıntı görüyorum e dedi ne diyim sana acele etme bekleyelim Hayırlısı olsun canım hepimiz için Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Evet daha çok kız ağırlıklı sanki bir kaç
Burdaki biraz karışık aslında randevu alırken bide pandemi olduğu için mi Bilmiyorum ama bakalım düzelir inşallah temizliği sakinliği doktorun ilgisi iyi bencemis gibi. Benim doktor arkadaşım da şehir hastanelerini öneriyor hem kadroları iyi hem imkanları iyi. Tertemiz. E doktorlar da daha motive çalışıyor sanki ortam öyle olunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?