2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Annem gitti eşim izinli bi mutfağı temizleyelim dedim bi işte yapmadım öyle ya şu aktif herşeyi yapanlara hayranım hamileyken sarı akıntı oldu
Size de anlık ağrılar giriyor mu bide

Tiroid yüksek mi çıktı bende ilk muayene de özele gittim dahileye git sonucunu getir dedi sağlık ocağındaki sonuçlar vardı eksik var onları yaptır dedi bende devlette yaptırcam deyince hangi testleri yaptırcamı bile söylemedi sordum gebelikte yapılan testler dedi geçiştirdi şehir hastanesindeki doktorum sağlık ocağındaki sonuçlara baktı eksikleri söyledi 5 dk bile sürmüyor sadece hastaneye para kazandırmak için farklı şeyler bahane ediyorlar hepsi para tuzağı

T3 ve t4 yuksek tsh cok dusuk cikmis canim yarin kanuniye dahileye gidecem bakalim nediyor bugun ozeldeki maf etti kanser bile olabilir dedi hamile insana boyle seyler soylemek cok sacma bakalim yarin ne diyecek korkmaya basladim iyice

Ben yedim bi kaç kere hiç bi şey yiyemezken şimdi çok iyiyim bulantı yok evde seferberlik ilan etttim kızı kreşten aldım vürsten dolayı hiç çıkmayız artık
Biz eşimle evden çalışıyoruz hergun ev yemeği yapmaktan sıkılıyorum artık bitse de şu virüs normal hayatımıza dönsek

Belirtilerin çoğu bendede var bakalım benim ne çıkacak
Önceden her serklaj atılsa iyi olur daha önce var mıydı böyle bir sorunun
İlk çocuğumuza hamilelikte 26.haftada acil serklaj yapılmıştı,doktorum bir daha hamile olduğumda 12.haftada atilmali demişti bu yüzden biraz endişeleniyorum.
Annem gitti eşim izinli bi mutfağı temizleyelim dedim bi işte yapmadım öyle ya şu aktif herşeyi yapanlara hayranım hamileyken sarı akıntı oldu
Size de anlık ağrılar giriyor mu bide
Evet oluyor
Çok canm isterse yerim.ilk gebelikte çok dikkat ederdim ama bunda saldim biraz. Mesela kola içtim
Geçen gün yarım çay bardağı gazlı içecek bende içtim balık yanında

Ben de içtim kola iki kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…