2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
benimde sağ yumurtalığımda 6 cm civarında bi kist var. ama bana doktorum sezaryen anında kesmişken temizlerim dedi. hamile kalmadan önce de var olduğunu biliyodu hiçbi zaman alalım demedi. seninki seni yada bebeği rahatsız mı ediyor. neden ameliyat yapıcakmışki??

Riskli gebeliklere bile atılıyor sanırım tüp bebeklere ne olur ne olmaz diye basit biseymis yaptir canim gerçi druna güveniyorsan geç kalmazsınız

Ayyy çok sevindim topige bir kız daha mı geliyo allah im bana ve isteyen herkese nolurr Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin annesi
Amin çok teşekkür ederim inşallah şeninde gönlünden geçen nasip olur

1000 TL tedavi masrafı için de çok kanlı ishal çoğunlukla iç parazit yüzünden oluyor o da aşıyla tedavi edililiyor zaten,neyse sağlık olsun diğerine hiçbir şey olmaz inşallah,bu arada kedinin ishali 24 saatten fazla sürüyorsa bir veterinere hemen götür bence canım diğer kedi gibi kanlı olana dönmesin Allah korusun

Güncellemem gereken şeyler eklemem gereken kişiler ve cinsiyetler var ama üşeniyorum
Kayınvalidemin ilk yanlışı sensin hemen söylemeye gidiyorum övünüp duruyordu ben bilirim diye hayırlı olsun bu arada kuzum sağlıkla kucağına al inşallah
Valla herkes erkek diyordu bende şaşırdım duyunca :) amin inşallah hep beraber atlatalım bu günlerimizi

Riskli gebeliklere bile atılıyor sanırım tüp bebeklere ne olur ne olmaz diye basit biseymis yaptir canim gerçi druna güveniyorsan geç kalmazsınız
Ben yaptırmak istiyorum da işte bugünkü Doktor biraz takip edelim dedi. Yarın Özelde ki'nin de fikrini alacağım

Evet canım yonetim zorluyormus her sezaryan ameliyat sayıldığı için devletten yada Sigortadan para alıyormuş hastane bu yüzden sezaryan için zorluyo

Mide bulantilariniz ne alemde ben 11 hafta icindeyim devamm ya hala cinsiyet isine gecemedim bulantim gecsin istiyorum sdece suan

Mide bulantilariniz ne alemde ben 11 hafta icindeyim devamm ya hala cinsiyet isine gecemedim bulantim gecsin istiyorum sdece suan
Dün aniden kesildi, ilaçtan mı desem koronayı atlattığım için mi 2.trimestere geçtiğim için mi bilemedim,ama kendimi yatakta buldum sonra

Kuzum bende bildirim var Ceylin mesajinizdan alıntı yaptı diye ama mesaji göremiyorum
Ay bende yeni aldirdim. Ayni sen gibi doğum hediyesi olsun bişry istemem dedim hahha zihniyet aynı biz kadınların:))) doğurmadan aldirdim erkenden
Suanda çok pahalı aldiramam biraz zaman geçsin aldiricam kurtuluş yok kisin eşimin işleri durgunlasiyo ekstra masraf çıkarmamak a çalışıyorum ama baharda kurtulamaz

Ankete oy veren herkese sesleniyorum gözden kaçırdıklarım olabilir
Beni sizi etiketlemek zorunda bırakmayın
Oy verdiğiniz cinsiyetleri kontrol edin,emin misiniz aksi takdirde listeye gireceğim ve bir daha değiştirmem, üşenirim ve cinsiyetleri buraya yazıp oy vermeyen arkadaşlar size sesleniyorum oy verin, teşekkürler

T3 ve t4 yuksek tsh cok dusuk cikmis canim yarin kanuniye dahileye gidecem bakalim nediyor bugun ozeldeki maf etti kanser bile olabilir dedi hamile insana boyle seyler soylemek cok sacma bakalim yarin ne diyecek korkmaya basladim iyice
Boşver canım sen onları iyice saçmalamış benim tiroid hep yüksek madem kanser neden bunca yıl bişey olmadı takma sen kafaya devlete git doktorun ona göre ne yapman gerektiğini söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…