2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Miyom bendede var canim ama hamilelik ve dogumda sıkıti yasatmayacak yerdeymis kizimi dogurdukdan sonra kontrole gittigimde ogrendim 6 yildir ayni boyutta sukur buyumuyorda kayipda olmuyor
Ben de ameliyat oldum. 5 tane miyom aldılar, hiçbir şey kalmadı dediler. Geçen hafta doktor miyom var dedi. İnşallah yanlış görmüşlerdir

Bilemedim testi aldığım bayana attım pik dedi
Hayir tam degil canim kontrol cizgisinden bir tik koyu olmali sag taraf kontrol cizgisi degilmi ok isareti tarafida sol taraf normal sonuc yeri daha acik renk belki testlerle alakali tam pik gostermiyor olabilir hasasiyeti onemli

Daha atlatamadım desem ama benim de gribe döndürdü 10 gündür böyleyim bi ara tat kaybı oldu geçti falan, vitaminler iyi geliyor sanırım corasprin ve kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum:)
Çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın diyelim . Bana kan sulandırıcı vermediler test yapıp .

Benm ilk gittiğim doktor vitamin falan hiçbir bir şey vermemişti. Bu gittiğim d vitamini, demir ilacı birde multivatimin verdi. Onları kullanmaya başladım bugün.

Çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın diyelim . Bana kan sulandırıcı vermediler test yapıp .
Pıhtılaşma yoksa vermezler zaten, bende kendim baktırdım kendileri söylemediler:))
İnşallah geçer gider bir an önce

Yaa bende çok Ağlıyorum bu yüzden tartışmalarda bi ağırlığım kalmadi hemen sinirlenince gozlerim doluyor carlayamiyorum

Benm ilk gittiğim doktor vitamin falan hiçbir bir şey vermemişti. Bu gittiğim d vitamini, demir ilacı birde multivatimin verdi. Onları kullanmaya başladım bugün.
Hamileliğimin 7. Haftasından itibaren kullanıyorum ben hepsini, kansızlıktan dolayı

Bu arada kızlar ikili tarama yaptırmayacağım bende doktorumla görüştüm siz n’aptınız ense kalınlığı vs sorun görmüyorum ben dedi

Ben direk karşısında ağlamaya başlıyorum o yüzden tartisamiyorum o isteyken söyleyeceklerimi mesaj atıp içimi döküyorum
Bu da iyi taktikmiş bazen yüz yüze kavga ederken aklına gelmiyor laf çünkü kavga bitince geliyor daha beter sinir oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…