2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bu da iyi taktikmiş bazen yüz yüze kavga ederken aklına gelmiyor laf çünkü kavga bitince geliyor daha beter sinir oluyorsun
Aynen valla bide benim eşimin ağzı iyi laf yapıyo tartışmalarda hep kendini haklı çıkarıyor anlık konusamiyorum laf yetistiremiyorum diye mecbur mesaja sarılıyorum klavye delikanlılıgi yapiyorum

Bu da iyi taktikmiş bazen yüz yüze kavga ederken aklına gelmiyor laf çünkü kavga bitince geliyor daha beter sinir oluyorsun
Cnm ben bu gun dr gittim baska bir dr geldi profesör gayet iyi dedi bebekte ense kalinligida dedi burun kemiği cok önemliymiş dow sedromlarinda masallah onda da bir sıkıntı yok dedi yarin yada çarşamba test sonuclarim cikacak cinsiyeti tam emin olmak için sordum göstermiyor dedi 14 gun sonra gene gidecegim tam emin olayım o zaman söylerim inş

Annelik ne kadar zor bir şey 2 yaşındaki oğlum şu anda koynumda uyuyor dün gece sabaha kadar düşünceden uyuyamadım korkudan doktor ne diyecek ne çıkacak diye Hamdolsun Rabb'ime içime su serpildi biraz da olsa rahatladım Rabbim ne verirse versin hayırlı ve sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar versin Amin

evet sıradan bir özel hastaneye gitmektense bana da devlet çok daha mantıklı geliyor.

Bu arada kızlar ikili tarama yaptırmayacağım bende doktorumla görüştüm siz n’aptınız ense kalınlığı vs sorun görmüyorum ben dedi

ben de istemiyordum doktora da söyledim hatta burada da sormuştum. Doktor da gerek görmüyorum ben de aslında ama şu an rutn takipte var tüm gebelere yapılıyor. Yapalım içimiz rahat etsin dedi. Ben de zorlamadım.

ben de istemiyordum doktora da söyledim hatta burada da sormuştum. Doktor da gerek görmüyorum ben de aslında ama şu an rutn takipte var tüm gebelere yapılıyor. Yapalım içimiz rahat etsin dedi. Ben de zorlamadım.
Anladım canım ben istemiyorum ne olursa olsun o bebeğim her haliyle dedim doktorda sorun görmüyorum zaten müdahale edilemiyor sorun çıktığı zaman aldırma gibi bir fikrin yoksa yaptırmayabilirisn senin kararın dedi bende yaptırmayacağım hakkımızda hayırlısı olsun inşallh

Bu arada kızlar ikili tarama yaptırmayacağım bende doktorumla görüştüm siz n’aptınız ense kalınlığı vs sorun görmüyorum ben dedi

Perinatolojiye gidince istediler mecburen kan verdim,ense ölçümü de şükür iyi
Çok şükür gözünaydın cnm
Aminnn

evet ben de öyle düşünüyorum ama doktorum da buna cevap olarak dedi ki eğer böyle bir ihtimal varsa biliriz ve hazırlıklı olursun duruma müdahale etmeyeceksen bile. İnşllah sağlıkla kucağımıza alırız artık

Amiin canım inşallah kimseye yaşatmasın hayırlı evlatlar sağlıklı evlatlar olsunlar

3senedir uğraşıyorum alsın diye ama yok almıyo şimdi hem hastalık var hem bebek en önemli ihtiyaç bence ama yinede ikna edemem
valla haklisin araba kesinlikle sart. benim oglum her gun egitime gidiyo. servisle korona surecinde zaten gidilmez gidilse dahi evim kuruma uzak buraya servis yok. insallah tez zamanda alirsiniz kuzum

Çok sevindim canımmm çok şükür ben sanmıyordum zaten, İnşallah sağ salim kucağına alacaksın

Pek istemiyorum ama bakalım ne diyecek doktor. Bu arada sen hangi doktora gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…